Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Typen a Ty skąd?

a z tym niespaniem to po awanturach też miałem

barbituranu wziąłem w 6 dni odstawiłem (nieźle) :mrgreen:

ale dawno to było

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja z Gliwic, ja nic nie biorę od bardzo długiego czasu, ale teraz mam hidroxizinum a sen. Wziąłem tej nocy, ale niewiele pomogła. Może wezmę dwie dzisiaj, tylko to bezsens, bo jestem nieprzytomny później

Na mnie hydro w ogóle już nie działa. Kiedyś wzięłam 5 na uspokojenie a i tak g.. to dało :?

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No bo pewnie brałaś dużo innych rzeczy. Ja kiedyś też, za dużo i nie tego co powinienem. Teraz to po 2 usypiam w moment. Niestety jako dziecko byłem faszerowany czymś, w bardzo dużych dawkach (mówię o proporcji dla dorosłych, bo dzieci nie mogą widzieć tego nawet). Ale się nie zmieni już tego. A w tej chwili jak się czujesz?

@wykonczony no to niedaleko na prawdę, chyba te klimaty ogólno-śląskie sprzyjają depresji :D Coś jak Zagłębie w Ludziach Bezdomnych hehehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

typen01, łeb mi pęka i bezsenna noc mnie czeka. :? Kolejna... Wykończy mnie to kiedyś.

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A z daleka jestes siostro?

@wykonczony Awantury jak to awantury, ja mam traumy zakorzeniono bardzo głęboko, zresztą nie mam nikogo, bo jestem na okrągło z dwiema chorymi psychicznie kobietami, jedna bardziej druga mniej chora. Jedna po leczeniu w szpitalu babcia, całkowicie odrealniona i do tego moja matka z długami, agresywna itd. Psychoza od paru lat. Wpłwa to na mnie tak, że im bardziej jestem sam tym bardziej jestem sam, nie mówiąc o dzieciństwie i wszystkim. Staram się radzić sobie, tłumić wszystko, ale ostatnio totalny brak koncentracji, czyli zmuła, niekojarzenie prostych faktów, bezsenność itd. Wpasowuję się teraz w narzekające posty i nie wiem czy to lepiej czy gorzej.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziewczyny a może nasenne odstawcie tak 7-14dni jazdy a potem znowu pół tabletki i gleba? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A z daleka jestes siostro?

Świętokrzyskie.

-- 19 cze 2013, 01:02 --

dziewczyny a może nasenne odstawcie tak 7-14dni jazdy a potem znowu pół tabletki i gleba? :P

No to miałabym 4noce bezsenne, 5ta sen i znowu to samo przez kolejne parę dni. Zamknięte koło.

-- 19 cze 2013, 01:06 --

siostrawiatru,

witaj w klubie z tym wykończeniem od niespania

No nie jest dobrze, ale idę do wyra kotłować się do rana :? Może uda się usnąć choć na chwilę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wSZYSCY MOI koledzy , którzy nie mają dzieci nagle chca mieć dzieci i mowią mnie o tymm za fajnie mieć tajuego małego berbecia w domu koledzy są w okolicach 40 i nagle cos ich naszło czy to nie dziwne, bo kobiety to wiadomo,ze bardiej jedno dziecko chca miec jednak a z facetami to róznie mysłam a tu tyle propozycji ech.

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kamil_88, tak, masz rację, trzeba to załatwić raz na zawsze. Jutro mają spotkanie, wiem o której godzinie i wiem gdzie. Pójdę tam i rozwiążę problem raz a dobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.