Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

To mi przypomniało jak w liceum ludzie mnie brali za "ważniaka" którego nic nie rusza, a ja po prostu nosiłem maskę bo bałem się okazywać jakiekolwiek uczucia. Wszyscy myśleli że uważam się za pępek świata a ja czułem się jak gówno.

Rozwalasz mi serce człowieku.

Czemu? Bo nie rozumiem.

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin20.04, to nie nie był atak na Ciebie. PO prostu tak reagują niektórzy ludzie.

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To mi przypomniało jak w liceum ludzie mnie brali za "ważniaka" którego nic nie rusza, a ja po prostu nosiłem maskę bo bałem się okazywać jakiekolwiek uczucia. Wszyscy myśleli że uważam się za pępek świata a ja czułem się jak gówno.

Rozwalasz mi serce człowieku.

Czemu? Bo nie rozumiem.

bo miałam tak samo.

“Ja… ja naprawdę w tej chwili nie bardzo wiem, kim jestem, proszę pana. Mogłabym powiedzieć, kim byłam dziś rano, ale od tego czasu musiałam się już zmienić wiele razy.”

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie szok powypadkowy i PTSD zlewają się w jedno. Mimo, że to zupełnie dwie inne sprawy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin20.04, W sumie nie wiem jak to jest, każdy ma własny sposób na rozładowanie stresu, np ja - spokojna przejażdżka nocą. Ale z twojej strony nie idzie wymysleć innego sposobu tylko akurat ten?

Kliknij, full screen, full głośność, wyluzuj się -->

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin20.04, W sumie nie wiem jak to jest, każdy ma własny sposób na rozładowanie stresu, np ja - spokojna przejażdżka nocą.

Jedne niestety bardziej szkodliwe niż inne :roll:

-- 23 maja 2013, 01:53 --

Saraid, na szczęście mam dosyć jasną skórę i blizny są ledwo widoczne.

Dobra skóra na tatuaże 8)

Everything you do, think, or say

is in the pill you took today.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin20.04, W sumie nie wiem jak to jest, każdy ma własny sposób na rozładowanie stresu, np ja - spokojna przejażdżka nocą. Ale z twojej strony nie idzie wymysleć innego sposobu tylko akurat ten?

U mnie hopki na obrzeżach miasta.

-- 23 maja 2013, 01:56 --

Piszę już bzdury . Nie słuchajcie mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miro, wcześniej w steresujących sytuacjach ostro piłem. Teraz zostaną tylko blizny, a tak pewnie bym się zachlał.

Ja chlam jak mi źle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, :mrgreen:

Marcin20.04, Też kiedyś ostro piłem, oj ostro, wiesz że od ponad 10lat nie miałem alkoholu w ustach? Wygrała motoryzacja, nie chciałbym zostać mordercą lubię mieć w miarę czysty umysł ;) tak że da się zastąpić

Kliknij, full screen, full głośność, wyluzuj się -->

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, :mrgreen:

Marcin20.04, Też kiedyś ostro piłem, oj ostro, wiesz że od ponad 10lat nie miałem alkoholu w ustach? Wygrała motoryzacja, nie chciałbym zostać mordercą lubię mieć w miarę czysty umysł ;) tak że da się zastąpić

Ja tylko raz prowadziłam po alkoholu. W lesie , enduro. Masakra była. Powiedziałam, że nigdy więcej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.