Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

inbvo, czemu? Coś się dzieje niedobrze?
na szczęście nic

ale to co jest w programie studiów wydaje mi się jakoś nieprzydatne w późniejszej pracy, za to zajmujące czas:/

-- 23 maja 2013, 01:09 --

Saraid, nie potrzebuję motywacji - powód jak wyżej. smutne że robięto głownie dla papierka mgr. inż. przed nazwiskiem.

to co mi potrzebne muszę się uczyć sam...

A co Ci potrzebne? Wybacz , że taka natarczywa jestem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, może i to tylko przedmiot, może i nie moja wina, ale to było straszne, tak bardzo się przestraszyłem.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin20.04, wiadomo to spore przeżycie i musisz odreagować. Ale nie warto się załamywać. Zresztą jeśli czujesz potrzebę się wyryczeć to po prostu to zrób :)

Jestem za.

Szczerze powiedziawszy to już bardzo dawno nie rozładowywałem stresu w ten sposób. Zawsze go tłumiłem, lub "wycinałem" żyletką.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin20.04, Marcin, jeżeli wiążesz swoje hobby, przyszłość, nie wiem... z motoryzacją to się przyzwyczaj. Nie będę opowiadał ile razy ja się wywalałem, przewalałem, rozwalałem... Z czasem to jest nawet fajne choć kosztowne. Ale uszy do góry, będzie dobrze ;)

-- 23 maja 2013, 01:34 --

A sprawca całego nieszczęścia beztrosko poszedł sobie z kolegami pić.

Szok powypadkowy, normalna sprawa, każdy przechodzi inaczej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin20.04, wiadomo to spore przeżycie i musisz odreagować. Ale nie warto się załamywać. Zresztą jeśli czujesz potrzebę się wyryczeć to po prostu to zrób :)

Jestem za.

Szczerze powiedziawszy to już bardzo dawno nie rozładowywałem stresu w ten sposób. Zawsze go tłumiłem, lub "wycinałem" żyletką.

Co to znaczy wycinałem żyletką?

-- 23 maja 2013, 01:38 --

Skąd wiesz że beztrosko? Może nie chciał pokazywać jak to na niego wpłynęło i musiał się upić żeby właśnie w taki sposób odreagować.

:uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To mi przypomniało jak w liceum ludzie mnie brali za "ważniaka" którego nic nie rusza, a ja po prostu nosiłem maskę bo bałem się okazywać jakiekolwiek uczucia. Wszyscy myśleli że uważam się za pępek świata a ja czułem się jak gówno.

Rozwalasz mi serce człowieku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.