Skocz do zawartości
Nerwica.com

Jaka jest Twoja ulubiona forma przemieszczania się bądź transportu?

KochamElcie

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

trzeba mocno dmuchac zeby sie blona wygieła i pstryknela

niektorym pomaga przelykanie sliny czyli jedzenie jakiegos cukierka

próbowałam dmuchać, jeść cukierki, żuć gumę, wkładać palce do uszu, nic kompletnie nie pomaga xd

Niebo deszczem spływa i płacze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Cynthia napisał(a):

próbowałam dmuchać, jeść cukierki, żuć gumę, wkładać palce do uszu, nic kompletnie nie pomaga xd

tylko to pierwsze dziala przy wznoszeniu ta reszta to jak samolot sie zniza ale wtedy zwykle sie same odtykaja

dmuchac trzeba na zamknietym nosie mozna pod koniec dmuchania puscic palce 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

55 minut temu, Cynthia napisał(a):

ceny na lotnisku to masakra, ale no cło. Ja zawsze energola kupuję i też mam dobry humor po tym :P 

najgorszymi liniami jakimi latałam (i jedynymi) to właśnie rajaner. Tam ruszyć się nie idzie xd najlepiej to wykupić na początku pokładu albo na końcu, ale to dodatkowa opłata. W ogóle ciągle zmieniają, ostatnio jak siostra kupowała bilet, to za bilet musiała zapłacić + za miejsce na pokładzie. pojebani 🤦‍♀️

Tak, energol też może być, zimny albo jakiś napój z witaminami. Ja już się piwka nabombałem kiedyś, więc tak nie pijam. 

Ryanair podobne jak Wizzair, podobne linie, ale czasem można lecieć do GB z Poznania czy Wrocław za te 20 funtów, to tanio. :D 

Ale ja teraz nie lecę do GB samolotem, tylko samochodem z mamą i jej facetem, a potem rejs promem, także na razie na szczęscie żaden lot mnie nie czeka, bo te tłumy ludzi to jest stres. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

46 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Tak, energol też może być, zimny albo jakiś napój z witaminami. Ja już się piwka nabombałem kiedyś, więc tak nie pijam. 

Ryanair podobne jak Wizzair, podobne linie, ale czasem można lecieć do GB z Poznania czy Wrocław za te 20 funtów, to tanio. :D 

Ale ja teraz nie lecę do GB samolotem, tylko samochodem z mamą i jej facetem, a potem rejs promem, także na razie na szczęscie żaden lot mnie nie czeka, bo te tłumy ludzi to jest stres. 

No najgorszy ten tłum jest, ale czasami uda mi się "wyłączyć" i włączyć tryb przetrwania. :D 

to prawda, że bilety czasami za grosze można dostać, trzeba patrzeć  i polować. :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 minut temu, Cynthia napisał(a):

No najgorszy ten tłum jest, ale czasami uda mi się "wyłączyć" i włączyć tryb przetrwania. :D 

to prawda, że bilety czasami za grosze można dostać, trzeba patrzeć  i polować. :P 

Nie ma tragedii, jak się siku nie chce i siedzenie przy oknie, i pogoda spoko, a do tego 20 funtów za bilet, to można lecieć, jak dla mnie. :P 

Szczególnie do Irlandii. :D Długo się tam leci? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, KochamElcie napisał(a):

Nie ma tragedii, jak się siku nie chce i siedzenie przy oknie, i pogoda spoko, a do tego 20 funtów za bilet, to można lecieć, jak dla mnie. :P 

Szczególnie do Irlandii. :D Długo się tam leci? 

no jasne, to grosze.

2.5 godziny się leci 🙂 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mogę wysiedzieć w samolocie i pociągu dla mnie katorga, siedzę i trzymam się za głowę załamana. Autobusami lepiej. Samochodem boję się jechać jako pasażer, no i nie kieruję nigdy.

Pozostaje mi pieszo i rowerem, tylko tak lubię.

problemy emocjonalne z prywatnej puli astralnej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi