Skocz do zawartości
Nerwica.com

Niedziela wieczur

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, lily was here napisał(a):

Humor gitówa czy popsuty?

IMG_3980.jpeg

Humor gituwa*

Ja lubię poniedzialki bo w końcu normalnie wszystko jest i ludzie są w pracy i da się załatwiać z nimi rzeczy. Ale akurat ten jutrzejszy będzie taki średni bo ode mnie też coś chcą bardziej niż zwykle xd

A Ty co 

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, shadow_no napisał(a):

Humor gituwa*

Ja lubię poniedzialki bo w końcu normalnie wszystko jest i ludzie są w pracy i da się załatwiać z nimi rzeczy. Ale akurat ten jutrzejszy będzie taki średni bo ode mnie też coś chcą bardziej niż zwykle xd

A Ty co 

Ja 50/50.

kiedys gorsze były te niedziele wieczur teraz tak meh. Ale do przeżycia 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za czasów szkolnych nienawidziłem niedziel, bo połowę dnia myślałem o tym, jak to jutro znowu muszę rano wcześnie wstać, a mi się nie chcę w ogóle do szkoły chodzić, i wstawać o 6 czy 7 :D

Lubiłem zawsze soboty i piątki, pamiętam, jak miałem komputer PC i sobie grałem w piątek w World of Warcraft cały wieczór i jaka radość, że jutro sobota i nie muszę wstawać nigdzie, mogę sobie grać do 1, a jutro się wyśpię. :D Nienawidzę być niewyspany...

Lubię niedziele za to, że rano też ludzie nie wstają do pracy, i za miastem np. jest cisza i spokój, bo nie ma tyle samochodów od rana i fajnie jest. Niedzielne poranki są super. Pamiętam też, jaka cisza była w Boże Narodzenie, a ja w namiocie za miastem i poszedłem na nocny spacer w 2 dzień świąt do innego miasta po nowe słuchawki. Było extra, i tak bezpiecznie się czułem. :P Oglądałem sobie gwiazdy. W niedziele wieczorem też jest zazwyczaj większy spokój niż w inne dni, przynajmniej w rejonach, w które się zaciągałem kiedyś...

Poniedziałki miło wspominam, bo np. w UK z rana chodziłem sobie z laptopem do pubu i grałem w old school runescape, i właśnie był spokój też wtedy, i wszystko normalnie jak pisze shadow, a w pubie miejsce i cała loża, żeby sobie kupić kawkę kubek, i cały dzień pije za darmo z ekspresu, bo tam w jednym pubie tak jest, a w weekendy puby zawsze pełno ludzi, dlatego nie przepadałem za weekendami. Obok wtyczki do prądu i sobie siedzę nawet 5 godzin i jest extra. :D Woda z lodem też za friko :D 

Również jak mieszkałem z mamą i innymi Polakami, to oni w weekendy nie byli w pracy, a ja miałem pokój, a za ścianą łazienka, a oni co sobotę koncertowo brali od rana prysznic i mnie budzili, a potem para i smród kosmetyków do pokoju, omg to było straszne :D A jak byli w tygodniu w robocie, to mogłem sobie np. muzyki posłuchać z wieży głośno i nikt nie marudził, żebym ściszył. :D Albo w spokoju naszykować się, zjeść na luzie śniadanie i iść sobie do miasta.

Edytowane przez KochamElcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

30 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Niedziel nie lubię bo są takie leniwe jakieś taka zmuła mi się kojarzy no nieprzyjemna atmosfera ale chyba dlatego nie lubię bo wybija się ten dzień z rutyny a autystycy potrzebują rutyny idk

Ooo dokładnie. Plus jedynie jest taki, że sportowo niedzielę sa zwykle dobrze zagospodarowane. Ekstraklasę w spokoju można obejrzeć 

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi