Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mężczyźni, przeszkadza lub przeszkadzałoby wam że partnerka nosi wyzywające prowokujące stroje?

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, libed napisał(a):

miedzy musi a powinien prawie nie ma roznicy podpowiem ci. 

musi to obowiazek bezwzgledny a powinien to instrukcja jak ma postapic wychodzi na to samo poza tym ty nadal nie rozumiesz meritum ze to nie oni maja problem i nie oni musza czy winni cos robic zeby tobie bylo lepiej. 

powinni ze wzgledow kultury tak pisalem. Ale nie chodzilo mi ze chcialem im cos nakazywać. I to juz nie chodzi o mnie, tylko o dzieci i nastolatkow. Jest na pewno wiele rodzicow, co czuja sie zle z tym że muszą zabierac dzieci i nastolatkow na plaze, na innym forum tez o tym czytalem takie wpisy. Nie mogę podawać nazwy tego juz forum tutaj. Ja powiedzialem ze miejsca intymne powinny byc ze wzgledu na dzieci odkrywane w odpowiednich do tego miejscach i zdania nie zmienie. Nie chodzi nawet o mnie ale o dzieci i nastolatkow. Koniec tematu. 

Edytowane przez Pssd98

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więc dobra, napiszę jeszcze raz. Uważam, że w miejscach publicznych, które nie są przeznaczone do eksponowania intymnych czesci  ciała, warto unikać odsłaniania posladkow. Z tego wzgledu,  ze mogą tam przebywać dzieci oraz osoby dorosłe, które z powodów kulturowych, religijnych lub osobistych odczuwają z tego powodu dyskomfort. Juz zakonczmy ten temat. Nie uzylem w tym podsumowaniu slowa powinny, jeśli ktoś uważa że to oznacza nakaz. 

Edytowane przez Pssd98

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Pssd98 napisał(a):

powinni ze wzgledow kultury tak pisalem. Ale nie chodzilo mi ze chcialem im cos nakazywać. I to juz nie chodzi o mnie, tylko o dzieci i nastolatkow. Jest na pewno wiele rodzicow, co czuja sie zle z tym że muszą zabierac dzieci i nastolatkow na plaze, na innym forum tez o tym czytalem takie wpisy. Nie mogę podawać nazwy tego juz forum tutaj. Ja powiedzialem ze miejsca intymne powinny byc ze wzgledu na dzieci odkrywane w odpowiednich do tego miejscach i zdania nie zmienie. Nie chodzi nawet o mnie ale o dzieci i nastolatkow. Koniec tematu. 

Jo, napisz Libedowi, że koniec tematu to zobaczysz jak go skończysz 🫠🙃

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 godzin temu, libed napisał(a):

i liczysz ze zamiast leczenia jakas baba sie poswieci i pokaze ci tylek do czasu az sie napatrzysz i juz cie nie bedzie to tak kusiloi zachowasz łaske ? kto wie moze jakas sie poswieci 

@Dalila_ pomozesz koledze wygladasz na kogos z dobrym sercem i to twoj temat :D ? moze bez farmakologii i szariatu da sie go uzdrowic :D

niestety kolego ja nie znam zadnej baby ktora tylek za bog zaplac :D pokaze zebys sie napatrzyl i oswoil z takimi widokami. 

chociaz może @Żaba Monika to lewaczka z dobrym sercem, wiec moze sie poswieci ? 

On damskich tyłków dużo widział i nie pomogło.

Ty mu pokaż swój, może to zadziała jako terapia szokowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 godzin temu, libed napisał(a):

@Dalila_ pomozesz koledze wygladasz na kogos z dobrym sercem i to twoj temat :D ? moze bez farmakologii i szariatu da sie go uzdrowic :D

Ale ja bikini mam zwykle normalne majtki a tu stringów przecież potrzeba :D

7 godzin temu, libed napisał(a):

niestety kolego ja nie znam zadnej baby ktora tylek za bog zaplac :D pokaze zebys sie napatrzyl i oswoil z takimi widokami. 

😂😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Żaba Monika napisał(a):

On damskich tyłków dużo widział i nie pomogło.

Ty mu pokaż swój, może to zadziała jako terapia szokowa.

to by moglo go zradykalizowac bardziej moglby widziec jakies legiebety i gotow sie wysadzic w pociagu w protescie przed deprawacja. jak widze taka odklejke to bylbym sklonny sie poswiecic ale tu potrzebna jakas zakrzaczona dupa i plecy jak u szympansa ja niestety nie posiadam takowych to zdjecie co mialem tego typa z plazy ktory jak szympans wygladal mi gdzies przepadlo. 

tu potrzebna matka polka katoliczka ktora nie bedzie chciala zeby grzeszyl i myslal o jakichs bezboznicach z instagrama i sie poswieci. zawsze to lepiej jak sie napatrzy na porzadna kobiete niz na te qrwy w internetow i ona zrobi dobry uczynek a te w internetach to dla kasy sie pokazuja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, lily was here napisał(a):

Libed kiedys wrzucił dla beki jakiegos owłosionego gościa, ze niby to on, sadzac ze zostanie uznany za oblecha a jakies panie tam sie nawet zainteresowały takim jaskiniowcem 😂

🤣🤣No są wielbicielki takich futrzaków 🤣co je do jaskini zaciągną 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

21 minut temu, shadow_no napisał(a):

Np. Nikołaj Wałujew ma taki ciekawy wygląd :D

Słucham pań, jakie przemyślenia?

images(1)(2).jpeg.71034d5651e3de04a8faec86860127ba.jpeg

O to właśnie libed. Ale on jeszcze takiego innego francuza pokazuje 😛 @libed jak sie nazywał ten twoj sobowtór. Ten Thibault jakis czy jak mu tam 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 godzin temu, lily was here napisał(a):

O to właśnie libed. Ale on jeszcze takiego innego francuza pokazuje 😛 @libed jak sie nazywał ten twoj sobowtór. Ten Thibault jakis czy jak mu tam 😛

maurice tillet on wyglada dokladnie jak ja :D

12 godzin temu, lily was here napisał(a):

Libed kiedys wrzucił dla beki jakiegos owłosionego gościa, ze niby to on, sadzac ze zostanie uznany za oblecha a jakies panie tam sie nawet zainteresowały takim jaskiniowcem 😂

no 3 razy wiecej bylo bab ktore pisaly ze fajne plecy niz tych ktore ze brzydaal ale to takie forum ze tam kazdy nie grzeszacy uroda zostanie uznany za przystojnego a przystojny za brzydala. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi