Skocz do zawartości
Nerwica.com

Piżamy

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, libed napisał(a):

aha czyli zwykly trans chce byc baba i robi sie na babe femboy udaje babe zeby zbierac kase od zbokow. kumam juz. 

Nie, femboy to nie tajski shemale. 

Edytowane przez Grouchy

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Dalila_ napisał(a):

Bo biedne krówki musza bąki puszczać :D skoro tak to na pewno wie że spaliny to nic w porównaniu z mikroplastikiem ze scieranych gum opon :D dobrze że katalizatory chociaż są cały czas w obiegu :D

przeciwnikiem katalizatorow tez jestm a najbardziej mnie drazni start stop w samochodach to pierwsze co wylaczam jak wsiadam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Grouchy napisał(a):

Nie, femboy to nie tajski shemale.

katoy to trans zwykly tam nie ma femboyow u nich 3 plec jest od pokolen zakorzeniona to nie sa zboki 

tam se ciemny lud podobnie jak u nas to czego nie rozumial dawno temu wytlumaczyl kara za grzechy i taki katoy to wlasnie urodzil sie pod zla plca za kare i dlatego teraz sie meczy./ jakby watykan w europie tak wytlumaczyl ciemnocie to u nas od dawna juz by nie bylo nagonki na transow czy homosi a pieprz by ich milowala z rymem

\

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, libed napisał(a):

przeciwnikiem katalizatorow tez jestm a najbardziej mnie drazni start stop w samochodach to pierwsze co wylaczam jak wsiadam :D

Co to to to że ci gaśnie i się uruchamia jak stoisz na światłach? xd to jest beznadziejne zgadzam się 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Ja np Tarczyńskiego to kojarzę z sokiem 

ja z kabanosami ale dominik jest jednak znany i tak charakterystyczny ze ciezko go nie znac. 

1 minutę temu, Elciaa napisał(a):

A ja myślę że za dużo to ty nie myśl bo ci szkodzi. 😄

ja widze ze oczami wyobrazni jednak bys chciala takiego femboya w barwach tej bajki z twojej sciany zapomnialem nazwy :D idealny chlop to by byl dla ciebie :D 

Co to to to że ci gaśnie i się uruchamia jak stoisz na światłach? xd to jest beznadziejne zgadzam się 

tak to dokladnie to i strasnzie to wkur...jace jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to mam, oszczędza 2% paliwa a pewnie zużywa świece i silnik męczy. Pięknie przeszliśmy od piżam do technologii w samochodach.

Edytowane przez Grouchy

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Elciaa napisał(a):

Libed nie wie bo to boomer, akurat określenie facet trans czy femboy większość będzie znała.

Ja nie znałam. Ale dowiedziałam się co to shemale takze robię postępy  

2 minuty temu, Grouchy napisał(a):

Ja to mam, oszczędza 2% paliwa a pewnie zużywa świece i silnik męczy. Pięknie przeszliśmy od piżam do technologii w samochodach.

No spoko ale jak prowadzisz takie auto to to mega wkurwia xd jak siedzisz z boku i słyszysz to w sumie też 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, libed napisał(a):

ja widze ze oczami wyobrazni jednak bys chciala takiego femboya w barwach tej bajki z twojej sciany zapomnialem nazwy :D idealny chlop to by byl dla ciebie :D 

Ostatnio twierdzileś że podobają mi się geje którzy tak naprawdę gejami nie byli. 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

30 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Cóż grouchy no tamto foto twierdzę że to foto to jak 11 12 letniej dziewczynki. Nie wiem czy to niezdrowe w średniowieczu tak za mąż wychodzili i w niektórych kulturach tak sprzedają córki w tym wieku to może i zdrowe ciężko stwierdzić

Od zdjęcia gdzie komuś wydaje się, że widzi 11-latkę do wydawania 11-latek za mąż jest jeszcze kawał świata. Nie widzę związku.

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, Grouchy napisał(a):

Dominik Tarczyński, ten co grzmi na unijnych lewaków?

on zawsze wrzeszczy niezaleznie na jaki temat mowi 

takie typowy jełop

17 minut temu, Elciaa napisał(a):

Ostatnio twierdzileś że podobają mi się geje którzy tak naprawdę gejami nie byli. 🤣

moon to gej w sumie bi a gej to dla mnie tez niewielka roznica :D

jak podrywa jaki chlop mnie to nazywam gej bo dla mnie bez znaczenia ze poza mna ciebei tez wyrywal :D

lex tez wiem ze nie uwaza sie za geja ale dla mnie zdanie ze chetnie by zdominowal mlodego chlopca ale gejem nie jest swiadczy ze jednak jest. 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

sztucznego w dotyku, A innym razem mimo że nie bawełna to jest spoko. Taki mily w dotyku i lekko sliski akurat na majtki :D

Bo to sztuczne, plastikowe i nieprzepuszcza powietrza. Często z cena jak za jedwab. Sweter z akrylu ma wspaniała tendencje, ze sie w nim pocisz, ale nadal ci zimno 😀 ja już lata temu wywalilam stuprocentowo poliester z szafy. Wyjątek to jakies staniki czy ciuchy do sportu 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, libed napisał(a):

moon to gej w sumie bi a gej to dla mnie tez niewielka roznica :D

jak podrywa jaki chlop mnie to nazywam gej bo dla mnie bez znaczenia ze poza mna ciebei tez wyrywal :D

lex tez wiem ze nie uwaza sie za geja ale dla mnie zdanie ze chetnie by zdominowal mlodego chlopca ale gejem nie jest swiadczy ze jednak jest. 

Ale ja nie o moonie ani nie o lexie tylko jak wrzucalam foto Camerona Porrasa to twierdziłeś że wygląda jak gej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, libed napisał(a):

bo to jest straszne i wydlada jak jakies worek ale nadal uwazam ze polary to fajny material i sobie chwale :D ty wszystko sztuczne wrzucasz do jednego wora a mnie sie nie podoba tylko to co wyglada jak folia

Polar jest z plastiku ale nosi sie go raczej do sportu. W sporcie czasem lepszy taki poliester bo szybciej wysycha z potu niz bawełna 

Godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Polar też milusi materiał. To wszystko jest z poliestru tylko inna nazwa?;o

Nie wiem jakis poliamid. Plastik generalnie. Teraz jak oddajecie butelki za kaucje to będzie można więcej polarów wyprodukować 😀

Godzinę temu, Grouchy napisał(a):

@libed @Dalila_ twierdzicie, że to dziecko?

https://pl.shein.com/Chillnights-THE-POWERPUFF-GIRLS-X-SHEIN-Frill-Trim-Satin-Comfy-Cute-Women-s-Panties-p-460838397.html?mallCode=1&pageListType=4&detailBusinessFrom=0-1_460838397|0-2

A ja tak, lubię takie słitaśne, bajkowe motywy, przy okazji właśnie femboye też tacy są, dlatego mi się podobają - ci bajkowi-cosplayowi, nie zwykłe transy co robią sie na kobitę. Ale jak wy widzicie w tych majtkach i zdjęciach coś niezdrowego, to współczuję.

Ja mam majtki z barbie 😀 w sensie z napisem barbie i różowe. Ale bawełna 😀 jak grali barbie to była taka kolekcja w undiz, fajne te gacie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Elciaa napisał(a):

Ale ja nie o moonie ani nie o lexie tylko jak wrzucalam foto Camerona Porrasa to twierdziłeś że wygląda jak gej.

no bo wygladal na tych zdjeciach a skad wiesz ze nie jest ?

jak chlop na zdjeciu robi dziubek to na bank gej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Polar jest z plastiku ale nosi sie go raczej do sportu. W sporcie czasem lepszy taki poliester bo szybciej wysycha z potu niz bawełna 

ja chodze w polarze i chwale sobie :D

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Nie wiem jakis poliamid. Plastik generalnie. Teraz jak oddajecie butelki za kaucje to będzie można więcej polarów wyprodukować 😀

butelek sie nie oplaca przetapiac na surowiec to eko sciema jest chyba 9% mozna odzyskac z tych butelek albo mniej po prostu producenci plastiku za pomoca ekologow zmusili wszystkich do zbierania smieci ktore oni produkuja i na ktorych zarabiaja zeby ich nie obwiniali o to ze pelno tego plywa wszedzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Ja mam majtki z barbie 😀 w sensie z napisem barbie i różowe. Ale bawełna 😀 jak grali barbie to była taka kolekcja w undiz, fajne te gacie 

A Tobie te zdjęcia też kojarzą się z podniecaniem się 11-latkami?

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, libed napisał(a):

nie ale dla crazy polar to tez poliester czy cos tam w sensie mowi zawsze ze to material z butelek plastikowych a ja sobie chwale :D nie wiem czy sa majtki z tego ale pewnie sa

Ale sam na poczatku byłeś zdziwiony ze to z butelek i później podkreślałeś w kolko ze masz jakis polar z butelek pet 😛 

Godzinę temu, Żaba Monika napisał(a):

Trudno calkiem uniknac poliestru, bo czesto sie go miesza z bawelna.

Takie mieszanki nadal moga byc przewiewne, zalezy od proporcji poliestru, minusem jest mikroplastik, ktory zostaje w przyrodzie.

Łatwo już unikać poliestru w zwyczajnych ciuchach, sieciówki już nawet wprowadziły noemalne ciuchy jak już ludzie sie przestali nabierać na bluzeczkę z poliestru za 200 zł podczas gdy metr poliestru kosztuje 3 zł:p 

to jest scam. Rozumiem jakis ciuch do sportu i czasem to jest nie do uniknięcia ale sprzedawanie gowna do robienia żagli za krocie i udawanie ze to jedwab premium to czyste oszustwo 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi