Skocz do zawartości
Nerwica.com

Uwiecznianie chwil 🧚🌙 zdjęcia.

Rekomendowane odpowiedzi

IMG_20260614_191853_copy_1828x2434.thumb.jpg.10113a968409d0db3c90e0010e852c8c.jpgIMG_20260614_144925_copy_2045x2722_1.thumb.jpg.5d540c543d185143d3d7d52ebf66a7b8.jpgIMG_20260614_192131_copy_2193x2919.thumb.jpg.72a0c81a0630cc7f0fe2bbdbf24390af.jpgPrzesyłam zdjęcia robione pod wpływem chwili. Coś, co chciało zostać uwiecznione. Niby nic, ale pokazują trochę mnie, trochę moich momentów i coś, co zatrzymało oko, na tę parę minut. ✨No i moje selfie. 🤡

IMG_20260614_125438_copy_2198x2926.jpg

IMG_20260614_191911_copy_2046x2046_1.jpg

IMG_20260614_145731_copy_1558x1558_1.jpg

IMG_20260614_145304_copy_1806x1806_1.jpg

IMG_20260614_145210_copy_1902x1902_1.jpg

IMG_20260614_145134_copy_2482x2482_1.jpg

IMG_20260614_144856_copy_3072x3072_1.jpg

IMG_20260614_144838_copy_2504x2504_1.jpg

IMG_20260614_144823_copy_2286x2286_1.jpg

IMG_20260614_125458_copy_1969x1969_1.jpg

IMG_20260614_125512_copy_1524x1524_1.jpg

IMG_20260614_191800.jpg

IMG_20260614_150412_copy_2172x2172.jpg

Otwórz się na swój najgłębszy lęk; po tym lęk straci moc, a lęk przed wolnością skurczy się i zniknie. Jesteś wolny.

Jim Morrison_Easy-Resize.com (1).jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 godzin temu, Lucy32 napisał(a):

Fajne fotki👍

Thank u 🧚🍒

3 godziny temu, Barbecue napisał(a):

Woow, super zdjęcia, ładne ujęcia 👍 jesteś bardzo fotogeniczna. I bardzo ładna (chociaż pisze to kobieta 😜)nie żebym zazdrościła 😆

Dziękuję 🩷🌷

Otwórz się na swój najgłębszy lęk; po tym lęk straci moc, a lęk przed wolnością skurczy się i zniknie. Jesteś wolny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, digital extasy napisał(a):

Fajne :D

Cuda Wszechświata - czytałbym :D 😎😛

Dzięki 😄 

Kupiłam w biedrze 😛 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się podoba te ze słuchawami, okularami (wychodzę na materialistę x), podoba mi się, że człapiesz po swojej okolicy, patrzysz i zauważasz, książki mi się podobają, choć ze wskazaniem na tę drugą, podoba mi się gira na ławce i gest wobec mamy, ogólnie mi się podoba i tak, owszem, znam inne wyrazy bliskoznaczne do słowa "podoba" ale tak też mi się podoba, fajne foty ;)

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 godzin temu, Nie lubię świtu napisał(a):

Mnie się podoba te ze słuchawami, okularami (wychodzę na materialistę x), podoba mi się, że człapiesz po swojej okolicy, patrzysz i zauważasz, książki mi się podobają, choć ze wskazaniem na tę drugą, podoba mi się gira na ławce i gest wobec mamy, ogólnie mi się podoba i tak, owszem, znam inne wyrazy bliskoznaczne do słowa "podoba" ale tak też mi się podoba, fajne foty ;)

podoba mi się Twój komenarz :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Nie lubię świtu napisał(a):

Nie wiem cóż to, ale zawsze chciałem mieć taki nocny rzutnik, zwłaszcza z jakąś podkoloryzowaną mgławicą

Tak to wygląda bez filtra czarno białego.  Laserowe gwiazdy poruszają się jak w zegarze. Lubię to włączać w nocy. To rzutnik 

IMG_20260616_225246_copy_3072x3072.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Verinia napisał(a):

Tak to wygląda bez filtra czarno białego.  Laserowe gwiazdy poruszają się jak w zegarze. Lubię to włączać w nocy. To rzutnik 

IMG_20260616_225246_copy_3072x3072.jpg

Łooo, zazdroszczę 🙂 a chciałbym coś takiego: https://youtu.be/Pz2ck5lPpWk?is=2Br1V_SkeUupesl4

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Perłowy napisał(a):

Fajne to. Ile taki bajer?

ok. 100-200 zł, a takie wypasione już, to drogie, ale tam są już obrazy kosmosu, planet i co tylko chcessz. Obczaj na allegro.. js msm chyba z firmy Aurelis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak fajnie to wygląda z ulicy *pokój akurat mam od tej strony.

Ludziie myślą i mówią między sobą: "Ooo... w końcu znalazła się w domu, w kosmosie. Jest już u siebie" 

:D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Verinia napisał(a):

ok. 100-200 zł, a takie wypasione już, to drogie, ale tam są już obrazy kosmosu, planet i co tylko chcessz. Obczaj na allegro.. js msm chyba z firmy Aurelis

Zazwyczaj nie kręcą mnie takie "wymysły " ale ten akurat mnie zaciekawił. Można choc na chwilę przenieść sie w inny świat bez wychodzenia z domu. Do tego jakaś muzyka. Ciekawe. 

1 godzinę temu, Verinia napisał(a):

A jak fajnie to wygląda z ulicy *pokój akurat mam od tej strony.

Ludziie myślą i mówią między sobą: "Ooo... w końcu znalazła się w domu, w kosmosie. Jest już u siebie" 

:D 

U siebie Wśród gwiazd 😉

Mirtazapina 15mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

33 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Hej Verinia,powiedz co to za perfum od Hugo?Jakie ma zapachowe nuty?Bo chyba nie znam🖐️😘

Hej ❤️

Hugo Boss Woman to klasyczny zapach z 2000 roku. To kwiatowo - owocowy zapach o świeżym, czystym i subtelnie zmysłowym charakterze.

Nuty zapachowe

Nuty głowy: Mango, mandarynka, pomarańcza, kumkwat - dają soczysty, tropikalno - cytrusowy początek.

Nuty serca: Frezja, korzeń fiołka, kwiat pasji, ylang - ylang - kwiatowa, świeża i lekko pudrowa kompozycja.

Nuty bazy: Bieły cedr, drzewo sandałowew, wanilia, irys, piżmo - ciepła, drewniano - kremowa baza, która dodaje elegancji i trwałości.

Główny akord: kwiatowo - owocowy z nutami świeżymi, czystymi i delikatnie drwnianymi. Zapach jest zrównoważony, nie jest ciężki ani przesadzony - raczej "clean", profesjonalny i kobiecy.

Dla jakich kobiet jest najlepszy? :D 

Npss Woman to zapach dla nowoczesnej, silnej i pewnej siebie kobiety - dokładnie tak opisuje go marka.

Idealny dla kobiet aktywnych, które lubią sty elegancki i sportowy. Dla Pań pracujących e biurze lub w środkowisku, gdzie zapach nie może być zbyt nachalny. Dla kbiet ceniących świeżość i subtelność - pachnie czysto, schludnie, lekko owocowo - kwiatowo.

Najlepiej nosić wiosną - latem, ale oczywiście można nosić cały rok bo kto nam zabroni :P 

Kobiety noszą w każdym wieku. Dla tych, które sukają uniwersalnego, niekontrowersyjnego, ale jednocześnie kobiecego zapachu.

Może nie być dla Ciebie, jeśli lubisz bardzo słodkie, ciężke, orientalne lub mocno owocowe/gourmandowe zapachy - tu dominuje świeżość i lekkość.

TO CO NAPISAŁAM BYŁO INSPIROWANE TYM, CO NAPISAŁ GROK (AI).

A teraz coś od siebie... Jest naprawdę piękny. Czuć owocowość i subtelnie kwiaty. NIe jest słodka. Zapach zmysłowy, elegancki, ale jednocześnie taki ciepły, słoneczny. Nie jest duszący. Wyrazisty, czuć go, nie jest subtelny, ale nie przytłacza. Ja jestem miłośniczką owocowych perfumz dodatkiem ciepłych akordów i trochę kwiatów. Nienawidzę słodkich i mdłych. Mojej mamy nie ma w mieście, będzie w niedzielę. Mam nadzieję, że go polubi, ale myślę, że tak, a jak nie to ja chętnie przygarnę. Kupiłam  w rosku na mega promocji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Puccini Lovely Night Paris - wydana ok. 2017 roku.

To zapach owocowo-kwiatowy z wyraźnym charakterem gourmand (słodko karmelowym). Opisywany jako owocowo-orientalny, zmysłowy i uwodzicielski.

Nuty głowy: Ananas, bergamotka, wierzbówka, kiprzyca, czarna porzeczka - soczysty, świeży i lekko egzotyczny poczśtek z cytrusową nutą.

Nuty serca: Karmel, brzoskwinia, irys, jaśmin - tu robi się słodko i apetycznie. Karmel + brzoskwinia dają ciepłą, deserową słodycz, a irys dodaje pudrowego, eleganckiego akcentu.

Nuty bazy: Wanilia, ambra, paczula, piżmo, boisiris, drewno kaszmirow - ciepła, balsamiczna, lekko drzewna i przytulna baza.

Zaczyna się świeżo i owocowo, ale szybko przechodzi w słodką, ciepłą i apetyczną kompozycję z nutą karmelu i brzoskwini. Jest przytulny, zmysłowy i lekko orientalny - idealny na wieczór lub romantyczne noce ❤️

Nie jest ciężki jak klasyczne orienty, ale ma tę słoneczną noc w sobie. 

Dla kogo?

Marla poleca go wyrafinoeanym i eleganckim kobietom - zapach ma być nieodparty i uwodzicielski. "Zmysłowy, ujwodzicielski... kobietom noszącym ten zapach nie oprze się żaden facet :D 

Jeśli liubisz słodkie, ciepłe, owocowe - karmelowe zapachy i szukasz czegoś na wieczór, randkę, letnie noce.

A ja powiem tak: zapach jest śliczny. Dla mnie wgl nie jest słodki. Może coś w rodzaju słodkiego owocu, ale nie jakiegoś liaka :D Czuć tę głębię. Nie umiem  opisywać zapachów. Ten mnie zauroczył  w Hebe. Pięknie opakowany, więc od razu sięgnęłam. W telefonie zerknęłam, co to za zapach. Welu perfum tam nie testowałam i wzięłam od razu ten. Lubię takie zapachy. Jestem miłośniczką owocowych perfum z dodatkiem czegoś otulającego, zmyłowego. Ma przyciągać uwagę i chcę, żeby inni czuli go na kilometr :D no taka już ze mnie atencjuszka.

A ten ostatni zapach, to mój hit. Dostaje pochwały.Niestety już się kończy, a tani nie jest. Przynajmniej dla mnie. Nie lubię przepłacać na prefumach - no od czasu do czasu lubię, ale niestety ja się mocno spryskuję i często. 😄 

A więc...

AZZARO Pour Elle (2015) to...

elegancka, solarna i zmysłowa damska wersja kultowego męskiego zapachu Azzaro Pour Homme z 1978 roku.

To kwiatowo-drzewny-bursztynowy zapach o świeżym przyprawowym początku ciepłej balsamicznej bazie. 

Nuty głowy: Kardamon, szampan, pomarańcza, mandarynka - daje orzeźwiający, cytrusowo-przyprawowy słoneczny wybuch.

Nuty serce: Róża, lilia, brzoskwinia - klasyczne, eleganckie i kobiece kwiaty z delikatną owocową nutą.

Nuty bazy: Drewno kaszmirowe,olibanum - kadzidło, wanilia - ciepła, nalsamiczna, lekko kadzilana kremowa baza..

Świeży i pikantny początek, elegackie kwiatowe serce, a na finiszu przytulne, zmysłowe drewno z wanilią i kadzidłe. Zapach jest słoneczny, wyrafinowany, seksowny i elegancki.

Dedykowany pewnej siebie, odważnej, zmysłowej i hedonistycznej kobiecie, która wie, czego chce i nie boi się dodawać iskierki do codzienności. Kobiecie glamour, uwodzicielskiej, ale z klasą.

Nigdy nie znałam takiego zapachu. Jest moim ulubionym. Czuję, że wyróżniam się i inni go czują, bo obcy ludzie pytają, co to za zapach i że bardzo mi pasuje. Warto sprawdzić przynajmniej/ Ja go kupiłam rossmannie. Jest taki... wyrafinowany właśnie. I owoce też są.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi