Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wytłumaczcie mi strach przed śmiercią

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

Ale żem narobił z tym Poczobutem.

A rozgadaliście się w ogóle nie wczytując się w to co ja napisałem. Nie ja zacząłem porównywać go do ludzi z nerwicą xd To po pierwsze. Ja go wymieniłem w kontekście MOTYWACJI I CELÓW W ŻYCIU

To są moje dokładne wypowiedzi:

W dniu 29.04.2026 o 21:23, shadow_no napisał(a):

z drugiej strony mamy też ludzi takich jak chociażby świeża sprawa - Andrzej Poczobut. Ten to dopiero był w beznadziejnej sytuacji. I to przez tyle lat. A teraz pierwsze o czym pomyślał to wrócić i walczyć dalej. Lubisz historię to znasz pewnie nie jeden podobny przykład z czasów holocaustu, wojen itp. cel, cel, cel, motywacja, motywacja, motywacja

W dniu 29.04.2026 o 21:32, shadow_no napisał(a):

Jakich spraw nie mieszać? Rozmawialiśmy o motywacji do życia. Jedni poświęcają swoje dla innych a niektórzy nawet dla siebie nie chcą się starać, gdy im nie wychodzi. A taka walka o sprawy beznadziejne to nie jest dobra analogia?

@Dalila_ jak się odnosisz do tego co napisałem to przeczytaj to w całości xdd bo nawet napisałaś póxniej że nie przeczytałaś co ja napisałem tylko komentowałas już inne wypowiedzi i to nie moje nie ładnie tak

22 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

A czemu liczba mnoga no shad tam chyba coś pisał ale mi się odechciało gadać to nie przeczytałam wybacz shad

wybaczam

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi