Skocz do zawartości
Nerwica.com

Perfumy

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

8 godzin temu, shadow_no napisał(a):

Podobno jacyś szaleńcy robią tak, że najpierw idą do drogerii i testują, po czym dopiero robią zamówienie.

Ale to chyba chorzy psychicznie

Śmiechłam XD

Ale jednak- ja wolę przetestować najpierw :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem wielką amatorką perfum, większość była dla mnie zawsze dusząca i powodowała ból głowy. Ale gdy się człowiek starzeje, to mu się gusta kulinarne i zapachowe trochę zmieniają więc w zeszłym roku postanowiłam sobie kupić takie lepsze markowe. I o dziwo pierwsze jakie powąchałam w perfumerii, okazały się ostatecznym wyborem.

A to mój skromny zestaw na foto. Z lewej zapachy z Avonu: Eve Truth, Pur Blanca i Celebrate. Lubię te zapachy, bo są słodkie i niemęczące, ale ich trwałość jest niezadowalająca. Po prawej Elizabeth Arden Green Tea i Giorgio Armani Si Passione Red Musk. Te ostatnie są w końcu tymi, które czuć długo.

PS. Ja trzymam perfumy w kuchni, bo tam są dla mnie najbardziej pod ręką przed wyjściem między ludzi 😛IMG_20260126_184702.thumb.jpg.f266cdaebd7de99a423ad0b9596a8a08.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

PS. Ja trzymam perfumy w kuchni, bo tam są dla mnie najbardziej pod ręką przed wyjściem między ludzi 😛

@linka chyba trzeba dać komuś klapsa

7 minut temu, Catriona napisał(a):

Kupiłam ostatnio Paris Corner  Qissa Delicious na próbę i jak zapach ładny tak trwałość beznadziejna 😢 araby jednak nie dla mnie bo z kim nie rozmawiam to wszyscy mówią, że trwałość to porażka.

Ja z kolei z arabami mam jednak inny problem. Trwałość tych co sprawdzałem w większości była ok ale one często... śmierdzą 😕 Nie wiem o co chodzi ale coś w tych co sprawdzałem mi zdecydowanie nie leżało. Ale kupiłem tylko jednego i na razie jeszcze się z nim oswajam chociaż już jestem mniej zachwycony niż na początku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi