Skocz do zawartości
Nerwica.com

Uciekinierzy z Kafeterii, pieprz gdzie jesteś?

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

13 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Nie uważasz, że używanie słowa zasr.ana obniża poziom forum? Nie interesuje mnie, że pisaliście dotąd jeden post na miesiac, znajdź sobie inny system korzystania. 

Tworzenie profilu z nazwą @caryca pokaż cyca to nie miałkość intelektualna? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

29 minut temu, RC Plus napisał(a):

Jak dobrze pójdzie, to nie będziesz musiał stosować taktyki kiwania "paluszkiem w bucie". Staram się jak mogę byśmy my wszyscy, tak szybko jak się tu pojawiliśmy, wrócili tam skąd przyszliśmy.

Natomiast siłą rzeczy, najwięcej zależy od chęci i dobrej woli ze strony właścicieli serwisu z którego się wywodzimy. 

Kończąc, ja sam jestem zdania, że jako osoba w pełni zdrowa psychicznie, zupełnie do tego miejsca nie pasuję, jak większość kafeterian z resztą.

Pozdrawiam. ;)

Btw a to nie jest po prostu kiwanie paluszkiem a nie kiwanie w bucie?😃

4 minuty temu, mała_mi123 napisał(a):

Tworzenie profilu z nazwą @caryca pokaż cyca to nie miałkość intelektualna? 

Zapytaj zainteresowanego, nie urodziłyśmy go . Może to jakis wasz kolega? 😃

5 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Na pewno nie pójdziemy na Hydepark Elektrody 😂

d). Nie wypisujemy herezji o "płaskiej ziemi", "perpetuum mobile" i innych sprawach, które są od lat naukowo udowodnione i nie wymagają ponownej weryfikacji."

Hahaha boni nie będzie mogła wejść 

7 minut temu, caryca pokaż cyca napisał(a):

Krejzi wygląda jak Magomied Tuszajew 

Pudło, wygladam trochę gorzej 

I tak niezle bo okazało sie ze jest światełko w tunelu 😃 może zatrudnimy obiektywnego admina będzie my sie zrzucać po 5 zł na jego pensje 😃

kurde to sklejanie postow jest jednak irytujace 

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

A sami sobie nie założymy choc libed miał już gotowe bo sie wzajemnie nie lubimy i nie ufamy i potrzebujemy obiektywnego zdrowego psychicznie admina czy tam moda 😃

Może to byłby jednak najlepszy pomysł? 🙂 Założyć forum bez moderacji i piszcie sobie tam do woli. Na iq24.pl zdaje się można tworzyć swoje fora, pewnie gdzieś indziej też.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Cień latającej wiewiórki napisał(a):

Może to byłby jednak najlepszy pomysł? 🙂 Założyć forum bez moderacji i piszcie sobie tam do woli. Na iq24.pl zdaje się można tworzyć swoje fora, pewnie gdzieś indziej też.

Ale my chcemy moderację 😃

26 minut temu, caryca pokaż cyca napisał(a):

Niby to i to WP, ten sam silnik, jednak nerwica.com jest wyraźnie bardziej zadbana niż kafeteria 😉

Od początku należało to forum do WP, czy kupili po drodze i nie wymieniali moderacji oraz adminów? 😉

:-D

No jest super z Rym cynem mieliśmy wczoraj orgazm nad tym jak fajnie działa 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Ale my chcemy moderację 😃

Ale to by ktoś musiał się tym zająć – albo ktoś z zewnątrz społecznie (a kto ma na to czas?) albo ktoś z was, tylko musiałby być zaufany :D Nie lepiej po prostu konkretne osoby i trolli sobie dodać do ignorowanych (jeśli wybrane forum ma taką opcję)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Cień latającej wiewiórki napisał(a):

Ale to by ktoś musiał się tym zająć – albo ktoś z zewnątrz społecznie (a kto ma na to czas?) albo ktoś z was, tylko musiałby być zaufany :D Nie lepiej po prostu konkretne osoby i trolli sobie dodać do ignorowanych (jeśli wybrane forum ma taką opcję)?

Tak byśmy robili ale na Kafe można wstawiając 2000 czy iles tam znakow w poście wywalic cały wątek ze nie da sie już wejść do tematu. I to nas wqrwilo już ostatecznie. Bo wszelkie rozmowy są przerywane przez takich blokerów. To trwa ze 3 lata;) można nabawić sie nerwicy 😀

Ogolnie Kafe i to forum są oba na invision community i ten błąd jak widać tutaj dało sie wyeliminować.

poza tym w kolko banuja prócz spamerów itd. Temat rzeka:)

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Cień latającej wiewiórki napisał(a):

A nie możemy tu zostać zamiast się tułać po internecie? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Na pewno nie pójdziemy na Hydepark Elektrody 😂

"To jest punkt najważniejszy, za łamanie którego, bardzo szybko można dostać ostrzeżenie:

a). Nie rozmawiamy o polityce.

b). Nie poruszamy tematów religijnych.

c). Nie wdajemy się w dyskusję o uchodźcach.

d). Nie wypisujemy herezji o "płaskiej ziemi", "perpetuum mobile" i innych sprawach, które są od lat naukowo udowodnione i nie wymagają ponownej weryfikacji."

I to mi się podoba. 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, murb napisał(a):

Mogą nie zaglądać na tematy kafeteryjne. 

Dopóki to będzie na zasadzie ze ten temat to jeszcze pol biedy, a jak moon zacznie tu wstawiać swoje wyjące franczeski w 18 tematach dziennych to może byc roznie. No ale pytanie czy jest odpowiedzialność zbiorowa czy nie 

6 minut temu, ironella napisał(a):

Niby mogą ale to i tak troche z naszej strony wygląda jakbyśmy weszli w klapkach na bal i jeszcze się kłócili kto ma ładniejsze.

Trochę sie niestety zgadzam 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, ironella napisał(a):

Niby mogą ale to i tak troche z naszej strony wygląda jakbyśmy weszli w klapkach na bal i jeszcze się kłócili kto ma ładniejsze.

Ja się czuję jak bym siedziała w schowku na szczotki a baronowa z sali balowej przyszła mnie obsztorcować, że jej w tańcu przeszkadzam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, EfektMotyla napisał(a):
  • zawierających treści, które mogą doprowadzić do pogorszenia zdrowia lub zagrożenia życia innej osoby (niedopuszczalne jest zwłaszcza zalecanie innym użytkownikom sposobów leczenia, używania wyrobów medycznych, „diagnozowanie” innych użytkowników Forum)

Libed tu nie popisze ...

ja nie diagnozuje tylko pisze chorym zeby poszli do specjalisty samo napisanie komus ze potrzebuje lekarza to nie diagnoza 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, ironella napisał(a):

Przepraszam Cię bardzo, weszłam, piszę spokojnie, nie używam wulgaryzmów. Kilka innych osób też tar robi - rozmawia sobie w nowych okolicznościach. 

Nie odpowiadam za to co robi ktoś inny. Zwłaszcza, że nie namawiałam do robieni szopki a'la kafeteria. 

Pisaliśmy na kafeterii i to czasem  jedyne, co nas łączy. 

A że się człowiek rozgląda po nowym miejscu i porównuje że starym to oczywista oczywistość. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Ja się czuję jak bym siedziała w schowku na szczotki a baronowa z sali balowej przyszła mnie obsztorcować, że jej w tańcu przeszkadzam.

Tzn ja kumam ze jakbysmy siedzieli w 1 temacie to to są takie gorzkie zale,

z 2 str jelsi maja jakaś tam swoja ekipę do moderowania społeczna czy nie bo forum jest ważne jakos tam, a na Kafe już tyle nie mieli dobroci to tez rozumiem

ze wykorzystywanie tego klimatu żeby ściągać tu fifich i moonow z vaffancula może być wqrwiajace.

reasumujac - jesli stad nie wypełzniemy ze spamem a jedyny problem to mała mi która musi zmienić sposób nawigowania po forum - to sorry life is brutal

ale jesli teraz fifi moony i inne widmoki maja robić to co u nas (nawet pomijając bloki) to wqrw jest imo w pełni uzasadniony 

a tak naprawdę wystarczyłoby naprawić Kafe 😃 może userzy stad chcąc sie nas pozbyc nam pomoga z moderacja tam 😃

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

34 minuty temu, murb napisał(a):

A nie możemy tu zostać zamiast się tułać po internecie? 

Możecie zostać pod warunkiem, że nie będziecie nam rozwalać Forum. Na razie średnio to widzę, To jest Forum tematyczne, dedykowane ludziom, którzy mają poważne problemy. Dlatego takie pajacowanie trochę zaburza jego charakter. Poza tym - u nas się przestrzega regulaminu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Zwłaszcza, że jesteś wyjątkowo nieśmiałą kobietą. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, murb napisał(a):

Przepraszam Cię bardzo, weszłam, piszę spokojnie, nie używam wulgaryzmów. Kilka innych osób też tar robi - rozmawia sobie w nowych okolicznościach. 

Nie odpowiadam za to co robi ktoś inny. Zwłaszcza, że nie namawiałam do robieni szopki a'la kafeteria. 

A że się człowiek rozgląda po nowym miejscu i porównuje że starym to oczywista oczywistość. 

Tak ale niestety przywlekliśmy tu ogony którzy nie zamierzają zmieniać swoich przyzwyczajen 

3 minuty temu, Dryagan napisał(a):

Możecie zostać pod warunkiem, że nie będziecie nam rozwalać Forum. Na razie średnio to widzę, To jest Forum tematyczne, dedykowane ludziom, którzy mają poważne problemy. Dlatego takie pajacowanie trochę zaburza jego charakter. Poza tym - u nas się przestrzega regulaminu. 

A nie możecie nas potraktować jak netflixa dla ubogich?

zartuje 😃

5 minut temu, murb napisał(a):

Ciekawe czy jakbysmy sie rozpierzchli po tematach i pisali na temat to tez byłby problem.

mala mi dostałaby oczopląsu jakbym porzadnie przysiadła do muzycznego 😃

tak czy srak widać ze jest nadzieja na

normalne forum tylko musimy znaleźć podobne o luźniejszej tematyce i tyle 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Dryagan napisał(a):

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Tak ale niestety przywlekliśmy tu ogony którzy nie zamierzają zmieniać swoich przyzwyczajen 

Nie zamierzam odpowiadać za cudze zachowanie. Odpowiedzialność zbiorowa to kiepski pomysł. Jaka jest w ogóle tutaj definicja pajacowania?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Nie zamierzam odpowiadać za cudze zachowanie. Odpowiedzialność zbiorowa to kiepski pomysł. Jaka jest w ogóle tutaj definicja pajacowania?

Ze przylazły moony o nazwie caryca pokaz cyca. Na razie jest normalny a jak sie nacpa wiadomo co będzie 

ogony przylazły za nami, ten bloker z wczoraj tez. Jesli tutaj błąd by wywalało to byśmy zniszczyli im to forum przywlekajac cwoki

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi