Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemnikami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Śliwka Bla Bla napisał(a):

Jakiś romantyczny macie ten Orlen u siebie. Ostatnio jak tam poszedłeś to wróciłeś ze związkiem chyba 🙂

Orlen nasz, to jest ulubiona miejscówka psiarskich. Tam zawsze siedzą i kawkę piją z rana jak po moją jadę. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 godzin temu, Żaba Monika napisał(a):

Z nią? 😅

Była tak zaangażowana ze sie tak wydawało jakby o nią chodziło 😆

11 godzin temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Ja czytałam Gazetę Poznańską a potem Głos Wielkopolski. I oczywiście kolorowe piśmidła typu Pani domu, hallo 😁

Ja podobno mając 4 lata czytałam wyborcza na dywanie 😆 (były znaki)

12 godzin temu, shadow_no napisał(a):

@Pieprz w moździerzu @Żaba Monika @Krejzi1 @Doktor Indor jednak gdy patrzę jak to wygląda, to ustawiłem ponownie czas dotyczący łączenia postów ale na 2 minuty. Bo co chwilę widzę duble. A cyca carycy nadal nie ujrzałem.

Piszę tutaj bo nic aktualnie nie jem więc nie mam co tam wrzucić

Łeeeee no trudno

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kochani, nasza ekstraklapa jest tak zła, że nawet Amerykanie (którzy sami nie słyną z futbolowej potęgi) się z niej śmieją. Do zaorania PZPN i liga na już... 😆 

Edytowane przez eRCe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, eRCe napisał(a):

Kochani, nasza ekstraklapa jest tak zła, że nawet Amerykanie (którzy sami nie słyną z futbolowej potęgi) się z niej śmieją. Do zaorania PZPN i liga na już... 😆 

Wiesz ze tu nie trzeba edytować żeby wrzucić link? Przyzwyczajenie ze sraffe 😬

Godzinę temu, Nesia napisał(a):

@Krejzi1 podejrzewałaś, że jestem tą Śliwką co wyżej? :D

A ty jesteś reflexia? Bo ciebie nie podejrzewałam, tylko ją:p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Krejzi1 napisał(a):

Haha, dokładnie. Odruch z zepsutego, dziurawego invision kafeteryjnego. Miałem szok cyilizacyjny, że tutaj w ułamku sekundy ładuje się okienko z listą emoji... Na kafe nierzadko 15 sekund czekam xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Nesia napisał(a):

Na sraffe jest anonimowe logowanie. To akurat mi się podobało.

Tu tez dumbo jakos dała radę ukryć status online, tam wcześniej tłumaczy jak to sie robi 

Teraz, eRCe napisał(a):

Haha, dokładnie. Odruch z zepsutego, dziurawego invision kafeteryjnego. Miałem szok cyilizacyjny, że tutaj w ułamku sekundy ładuje się okienko z listą emoji... Na kafe nierzadko 15 sekund czekam xD

Video nie wstawisz, zdjęcia nie wstawisz, bo to spam, za to bloki? Witamy witamy może herbatki 😆

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

A ty jesteś reflexia? Bo ciebie nie podejrzewałam, tylko ją:p

No tak...już się gubię :P Melodiaa- Reflexia- Nesia. Ostatnio tak szybko ewoluuję, że straciłam kontrolę :mrgreen:

Edytowane przez Nesia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Także RC jak juz zostaniesz tym modem społecznym zwróć uwagę nie tylko na te karaluchy których nie trawisz, bo sodomia itd. Bo moim zdaniem to jest powierzchowny problem oraz twoj osobisty uraz co źle wplynie na jakośc twojej pracy. Problemem jest tu mnóstwo innych osob 😉

Na srafeterii jest już tak źle, że nawet "Doktor z Zielonej Góry", który zdecydowanie nie jest moim poplecznikiem, wręcz był krytyczny w stosunku do mojego pomysłu... Teraz dopuszcza takie jak wyżej scenariusze 😆 

PS. To się oczywiście nie wydarzy, bo kafeteria musiałaby przydzielić najpierw administratora do pilnowania moderatorów. Niepilnowany moderator społeczny może być potencjalnie niebezpieczny, nadużywając przywilejów. Niestety, taka jest prawda, dlatego bez aktywnego administratora na serwisie, moderacja społeczna jest nierealna. Także kafeteria będzie gnić, tak długo jak zarząd nie zajmie się tym serwisem na serio, w skrócie kasacja lub poważna reorganizacja.

Edytowane przez eRCe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Ja dopiero pierwsza kawusia kochani. W zeszly weekend odkamienialam i czyscilam ekspres, oczywiscie zrobiłam to nieprawidłowo (odkamienianie), przez co pol tygodnia miałam schize ze pije odkamieniacz 

Tu działa chyba jakaś energia kosmiczna, bo dokładnie wczoraj wieczorem zepsuł się ekspres mojemu Ojcu, a to jest człowiek o niskiej skali cierpliwości... xD Chciał go już utylizować, ale okazało się, że na razie działa... coś z sekcją zasilania... Podejrzewam, że trzeba by sprawdzić czy kabel od wtyczki się nie poluzował.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, Nesia napisał(a):

Tak...tam jest wyjątkowa atmosfera :mrgreen:

Dlatego wciąż ma siłę przyciągania, ze względu na "dziki zachód" i niemal nieograniczoną swobodę pisania. Nie ukrywam, że też to cienię w tym miejscu... No ale bug z zapychaniem serwera jest deal break'erem  😕 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Ja dopiero pierwsza kawusia kochani. W zeszly weekend odkamienialam i czyscilam ekspres, oczywiscie zrobiłam to nieprawidłowo (odkamienianie), przez co pol tygodnia miałam schize ze pije odkamieniacz 

Dlaczego dziecko zrobiłaś to nieprawidłowo?

Śnił mi się wyimaginowany libed. Apetyczny był.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, eRCe napisał(a):

Tu działa chyba jakaś energia kosmiczna, bo dokładnie wczoraj wieczorem zepsuł się ekspres mojemu Ojcu, a to jest człowiek o niskiej skali cierpliwości... xD Chciał go już utylizować, ale okazało się, że na razie działa... coś z sekcją zasilania... Podejrzewam, że trzeba by sprawdzić czy kabel od wtyczki się nie poluzował.

Zawsze warto dać do serwisu:) ekspres to droga impreza to niech tak od razu nie utylizuję 😆

w ogóle super pro tip dla posiadaczy automatycznego - wsypać normalnej soli do tego pojemnika na fusy, potem one tak nie plesnieja 

3 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Dlaczego dziecko zrobiłaś to nieprawidłowo?

Śnił mi się wyimaginowany libed. Apetyczny był.

Wyimaginowany libed hahah 😆

Ja lepiej nie będę mówić co mi sie śniło:p

zrobiłam to nie wyciągając filtra z pojemnika na wodę. Co jest bezsensem z kilku powodow. Oczywiscie w instrukcji nie było o tym ani słowa 🤦‍♀️ ale tata mi mówił żebym to zrobiła a ja to olałam i zrobiłam zle.

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi