Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

8 godzin temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Tak. Tylko wtedy na tej samej przeglądarce na nerwicy nie dodasz posta 😂

Dodasz, szanowna siostro w wierze, albowiem język skryptowy powinnaś zablokować dla konkretnej strony internetowej, więc nerwica nie powinna być dotknięta. Jeżeli na nerwicy JS nie działa, to znaczy, że omyłkowo zablokowałaś skrypty domyślnie, dla całego internetu. ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, eRCe napisał(a):

Dodasz, szanowna siostro w wierze, albowiem język skryptowy powinnaś zablokować dla konkretnej strony internetowej, więc nerwica nie powinna być dotknięta. Jeżeli na nerwicy JS nie działa, to znaczy, że omyłkowo zablokowałaś skrypty domyślnie, dla całego internetu. ;) 

Jak to zrobić na brave?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Elciaa napisał(a):

Jak to zrobić na brave?

W telefonie klikasz na to logo lwiego łba -> zaawansowane sterowanie -> blokuj skrypty. i odśwież. 

W PC na te dwie kreseczki na pasku adresowym zwieńczone kółeczkami -> ustawienia witryn -> gdzieś na liście jest opcja Java Script -> przesuń na blokuj. i odśwież.

Edytowane przez eRCe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, eRCe napisał(a):

W telefonie klikasz na to logo lwiego łba -> zaawansowane sterowanie -> blokuj skrypty. i odśwież. 

W PC na te dwie kreseczki na pasku adresowym zwieńczone kółeczkami -> ustawienia witryn -> gdzieś na liście jest opcja Java Script -> przesuń na blokuj. i odśwież.

Dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, eRCe napisał(a):

Jest na odwrót. Blokuje się na cały internet a dodaje wyjątki dla wybranych stron.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 godzin temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Ah sorki, wzajemnie ;D

Ja nie wiem czy tu zawitam na dłużej, ale ciągle szukam swego miejsca na Ziemi. 

Teraz przyleciałem do Polski odwiedzić rodzinę, to się relaksuję ;). 

Fajne młode dziewczyny chodzą na zewnątrz, a ja do żadnej nie zagadam, a potem umieram z samotności, ehh. A lata lecą.

Tak to jest jak się ma nierówno pod kopułą... ;/ 

A Ty Dalia jesteś normalna? Bo ja niestety nie. 

Leków nie chce brać, bo boję się, że zacznę po nich tyć.

Nie przemyślałeś pytania bo na jakiej jesteś stronie stronie dla chorych na głowę xD ale wciąż kochanych 

2 godziny temu, eRCe napisał(a):

Dobiegły mnie słuchy, że ulaniec z ginekomastią pół nocy przeżywał ten mój wpis z instrukcją jak napisać post na Srafeterii i rzucał się jak ryba w sieci, bo chciał się poczuć wyjątkowo jako jedyny piszący tam... Paradnie.  

byczy.jpg

Erce skąd się znasz jesteś programistą jak wielu tu ? Wielu znaczy 5 osób o których wiem 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja do tej pory mam wyrzuty sumienia, że 8 lat temu mi mama kupiła bilet na koncert Hans Zimmera w Anglii, a ja nie pojechałem, bo wolałem w łóżku leżeć. 

Nie dawno na jutubie mi pokazywali właśnie filmik z koncertu i masakra jakaś, że nie pojechałem... 

Taki koncert mnie ominął, ponad 4 godziny trwał. Mam nierówno pod sufitem ;/. Do tej pory mam depresję, gdy o tym myślę. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lekko to zenujace gdy naprawdę widać ze komukolwiek przestało zależeć na utrzymaniu forum i uciekają sie do takich sposobów po łebkach typu wyłączenie 

możliwości pisania a mimo to tam sie rzucać jak gowno w przeręblu i szukać sposobów na cito jak to obejść i mimo wszystko pisać za wszelka cenę w znacznie obniżonych ‚warunkach’, braku kolejnych podstawowych funkcji itd. Trochę godności ludzie, nie chcą was tam, lol 😃

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hans Zimmer to ten, który napisał muzykę do filmu Gladiator albo Król Lew.

Cała orkiestra, światła, efekty, a ja nie pojechałem, ehh. A bilet miałem. Taki koncert... ;/ 

No jestem morsem, tzn. Lubie zimno, ale saunowanie i wysokie temperatury też lubię.

Biorę sobie kocyk, ciepłą bluzę, kurtkę i uciekam ;). Lubie podziwiać fajne widoki i zachody słońca 😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Erce skąd się znasz jesteś programistą jak wielu tu ? Wielu znaczy 5 osób o których wiem 

Takie rzeczy to nic czym mógłbym się specjalnie chwalić, będąc w 100% szczerym... Wystarczy mieć podstawowe pojęcie jak działają serwisy internetowe współcześnie, także ani informatyk ani programista nie potrzebny by taką wiedzę posiadać 😆 

A studia kończyłem związane z informatyką owszem. 

PS. Przecież nawet cyctaty pierwszy rozkminił, tylko taka różnica, że ja się podzieliłem wiedzą, a on nie, bo to burak ;)

Edytowane przez eRCe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi