Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, shadow_no napisał(a):

Brat tam mieszka. Odwiedzam od czasu do czasu ^^

Rzeczywiscie pisales, mam niestety pamiec zlotej rybki.

10 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

A pamietasz jak zaprezentował swoje owłosione wdzięki na Kafe? Miał wtedy dużo wbitek na priv 😜😂

I wtedy wybral Ciebie?

Niestety mnie to ominelo, bo tez bym napisala.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, libed napisał(a):

ludzie nawet gu..wno kupia jak im jakies odpady internetowe to zareklamuja ze fajne. 

Podobno wszyscy jestesmy podatni na manipulacje przy dokonywaniu wyborow, nawet jesli nam sie wydaje, ze nie.

Zawsze mysle, ze powinnam to przekuc w zyski finansowe, ale jestem za leniwa. Najlepszy market - ludzie wierzacy w dziwne rzeczy, na przyklad, ze 5G im szkodzi, myslalam, zeby zarobic na ich glupocie, bo oni potrafia placic grube pieniadze np. za koce, ktore niby przed tym chronia, ale moj facet oburzyl sie, ze to nieetyczne. Ale pokusa jest, oni poczuja sie lepiej, a ja bym zarobila, tak to sobie racjonalizuje.

Edytowane przez Żaba Monika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Żaba Monika napisał(a):

, zeby zarobic na ich glupocie, bo oni potrafia placic grube pieniadze np. za koce, ktore niby przed tym chronia,

swietny pomysl jeszcze bym doradzal od kazdego koca placic 2zl jakiejs kai godek czy innemu oszolomowi  guru tych dziwakow za to ze powie ze to dziala, wystaw na gorilla tam masz ludzi podatnych na bzdury i do konca roku zarobisz milion

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi