Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, Pokraka napisał(a):

A dostrzegasz jakies podobiestwa? 

Ja właśnie o Elci to tylko słyszałem ale nie wiem za dużo więc nie mam punktu odniesienia 

3 godziny temu, Pokraka napisał(a):

Jesteś raczej odosobniony w tym przekonaniu, większość facetów uważa, że choć brzuszek opadł na ptaszka i zgniótł fistaszka to oni są jeszcze u chu chu i figo fago. 

Jak już będę tym starym chłopem to pewnie mi się to zmieni. Na razie przyzwyczajam się do bycia dojrzałym

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, shadow_no napisał(a):

Ja właśnie o Elci to tylko słyszałem ale nie wiem za dużo więc nie mam punktu odniesienia 

Jak już będę tym starym chłopem to pewnie mi się to zmieni. Na razie przyzwyczajam się do bycia dojrzałym

Elcia to matka chrzestna forum kafeteria 😃

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

33 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Teraz zetki statystycznie nie wiedza co to zespół dżem. Autentyczny przykład. Można sie pośmiać i podroczyć ale jakbym miała być z osoba która nic nie kojarzy z takich rzeczy to bym była sfrustrowana.

A mi sprawia radość jak mogę komuś coś pokazać czego nie znal, czegoś nauczyć itd. nie wiem czy więcej facetów też tak na ale różnica wieku że kobieta jest młodsza ma nie tylko takie plusy że jest ładna i jędrna xd ale fajnie jest np. moc się zaopiekowac tak w innych sferach. Myślę że tu jednak duża rolę odgrywają cechy że tak powiem przypisane bardziej do płci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, shadow_no napisał(a):

A mi sprawia radość jak mogę komuś coś pokazać czego nie znal, czegoś nauczyć itd. nie wiem czy więcej facetów też tak na ale różnica wieku że kobieta jest młodsza ma nie tylko takie plusy że jest ładna i jędrna xd ale fajnie jest np. moc się zaopiekowac tak w innych sferach. Myślę że tu jednak duża rolę odgrywają cechy że tak powiem przypisane bardziej do płci

Może. Bo mnie taka nauka na dłuższa mete by męczyła. Nie czuje sie nauczycielka 😃 innym osobom jak najbardziej, ale w związku taka konieczność naprowadzania jest dla mnie aseksualna. Czy wyjaśnianie swoich zartow 😃

poza tym ciężko mieć z kims flow kto cie nie rozumie w szczytowych momentach 😃

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poza tym takie ojcowanie, nauczanie to tez jest jednak specyficzne watpie czy pożądane przez każdego (dwie strony). Tak samo nie podoba mi sie, jak babka tak matkuje w związku.

dla mnie to nie jest sexy a na pewno nie partnerskie.

5 minut temu, shadow_no napisał(a):

Moim zdaniem to nie plec a mental jak daddy issues 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, shadow_no napisał(a):

Chyba trochę tu pisała ale nie za dużo.  

Ja się nie bawię w eufemizmy mówię, że jestem stara 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Kurde za dużo tu pisze, przyzwyczajona ze tematy lecą po 2h.

poprosze nowa tożsamość forumowa;p do kogo podanie można napisać, shadow przyjmiesz w sobotę takie podanie?😃

Sugeruję dodać korupcyjny załącznik do podania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

25 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Poza tym takie ojcowanie, nauczanie to tez jest jednak specyficzne watpie czy pożądane przez każdego (dwie strony). Tak samo nie podoba mi sie, jak babka tak matkuje w związku.

dla mnie to nie jest sexy a na pewno nie partnerskie.

Moim zdaniem to nie plec a mental jak daddy issues 

Hmmm no chyba się muszę zgodzić, nie chciałbym na dłuższą metę być z dziewczyną, którą trzeba się tylko opiekować, uczyć etc. Na krótszą metę i do seksu na początku to ok. Ale potem?

Inna sprawa, że ja często sie czuję ojcem całej ludzkości, przynajmniej mentalnym. Fajnie by było spotkać kogoś, kto mnie zaskoczy jakąś odkrywczą myślą. :D

Pewnie w dobrym związku jest wzajemna opieka, raz jedna osoba jest mamusią, raz druga tatusiem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carycka jak będziesz tak miła, przekaz wrocławskiemu cpunowi, tzn.przepraszam, osobie uzależnionej od substancji psychoaktywnych o ruskim nicku, ze nie mam konta i nie pisze wiesz gdzie;) zeby sobie poradzic, będzie musiał stworzyć tulpe.

pozdrawiam cie taryfiarzu serdecznie 😃

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Za duze masz oczekiwania.Nikt ci nie dorówna,ale może jednak kiedys spotkasz taka osobę,czego ci życzę 👍

Xdd doceniam sarkazm Xd nie no, jaja se trochę robię. Tylko w niektórych tematach jestem taki mocny. W szczegółowych nie bardzo, ale takie mnie mało interesują.  Jestem też raczej mało kreatywny, nie miałem np. pomysłu na doktorat w ogóle. 

Edytowane przez MicMic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Carycka jak będziesz tak miła, przekaz wrocławskiemu cpunowi, tzn.przepraszam, osobie uzależnionej od substancji psychoaktywnych o ruskim nicku, ze nie mam konta i nie pisze wiesz gdzie;) zeby sobie poradzic, będzie musiał stworzyć tulpe.

pozdrawiam cie taryfiarzu serdecznie 😃

Tam też ciągle tirowiec za Tobą tęskni. 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, MicMic napisał(a):

Hmmm no chyba się muszę zgodzić, nie chciałbym na dłuższą metę być z dziewczyną, którą trzeba się tylko opiekować, uczyć etc. Na krótszą metę i do seksu na początku to ok. Ale potem?

Może są takie osoby, mnie tylko chodzi o to ze na forach ludzie w takich tematach piszą o WSZYSTKICH facetach oraz rzeczy które nie są związane z płcią przypisują do płci.  A  takie ojcowanie/matkowanie to domena obu płci. 
i wydaje mi sie, ze osoba która to lubi musi znaleźć komplementarna do tego, bo przykładowo ja (ale wiem, ze nie tylko ja), zle bym sie z tym czuła jakby mi ktos musiał objaśniać świat. Jak idiotka chyba jakaś nieudolna. 
co innego jak raz ktos coś ci opowie ze swojej działki, ale w zamian ta 2 osoba tez czyms właśnie zaskoczy albo ‚nadrobi’ a co innego takie rzeczy jak ‚wiesz dziecko kiedys był taki zespol dżem’… to tylko przykład ten dżem ale wiecie o co chodzi. Dla mnie to relacja rodzicielska. U partnera wole jak wie co to i jeszcze kojarzy to z analogicznych do moich czasow.

to tylko taka pierdoła jako przykład. Dżem nie jest z moich czasow tez 🤣 ale wiem co to a kolega z pracy nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, MicMic napisał(a):

No opinia jak opinia. Statystycznie jednak mężczyzna jest starszy od kobiety w związku. 

To zapewne subiektywne, chcesz zrobić paralelę do mojej wypowiedzi o dwóch forach w forum? 🙂

Ale zwykle jest starszy o pare lat i raczej nikt tego nie krytykuje, przynajmniej ja sie nie spotkalam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Pokraka napisał(a):

Tam też ciągle tirowiec za Tobą tęskni. 😁

Myslalam ze ucichł, ale przyznaje, ze nie monitoruje już za bardzo, bo w ogóle mnie nie ciagnie, żeby tam isc 😛

ale wkuwiaja mnie te paranoiczne strzały , gdzie czuje rzekomo mój swąd, bo nie po to stamtad polazlam żeby ćpuny i bice tworzyły sobie tulpy;p

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

Ale zwykle jest starszy o pare lat i raczej nikt tego nie krytykuje, przynajmniej ja sie nie spotkalam.

No tak, ale to pokazuje jakąś ogólną tendencje. Wydaje się po prostu, że faceci bardziej patrzą na sam wygląd niż kobiety. Oczywiście statystycznie. Bardziej ich pociąga jędrność, delikatność, łagodność rys itp. A to koreluje z młodym wiekiem. Tylko tyle. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 minut temu, MicMic napisał(a):

Inna sprawa, że ja często sie czuję ojcem całej ludzkości, przynajmniej mentalnym. Fajnie by było spotkać kogoś, kto mnie zaskoczy jakąś odkrywczą myślą. :D

Pewnie w dobrym związku jest wzajemna opieka, raz jedna osoba jest mamusią, raz druga tatusiem. 

Tu zapomniałam jeszcze dopisać, ze trafiłeś na dobre forum z ta opinia o sobie 🤣🤣

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, MicMic napisał(a):

No tak, ale to pokazuje jakąś ogólną tendencje. Wydaje się po prostu, że faceci bardziej patrzą na sam wygląd niż kobiety. Oczywiście statystycznie. Bardziej ich pociąga jędrność, delikatność, łagodność rys itp. A to koreluje z młodym wiekiem. Tylko tyle. 

Laski tez nie lecą na starców.

te kilka to granica bledu z tym wyglądem, ale kobiety tez lubia młode ładne szczupłe ciało a nie stare:p

bo chyba tego nie wiecie:p 

Teraz, MicMic napisał(a):

Tzn? Xd

Edytowałam bo to komentarz do konkretnego akapitu o ojcu ludzkości 🤣🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Myslalam ze ucichł, ale przyznaje, ze nie monitoruje już za bardzo, bo w ogóle mnie nie ciagnie, żeby tam isc 😛

ale wkuwiaja mnie te paranoiczne strzały , gdzie czuje rzekomo mój swąd, bo nie po to stamtad polazlam żeby ćpuny i bice tworzyły sobie tulpy;p

Mogę też ich wszystkich nie rozróżniać. 😂

Jedyna opcja to ich zignorować.

Czasem tam zaglądam, ale nie bardzo jest już z kim porozmawiać 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi