Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Żaba Monika napisał(a):

Nie wiem czy to tutaj Caryca pisala o mleku, wyswietlil mi sie taki filmik na ten temat dr Parola, jakby ktos byl zainteresowany. Obejrzalam i nawet ciekawy.

Ja tam kiedys piłam wiecej mleka.Takie zimne prosto z lodówy..pycha

Jakos nigdy nie mialam jakichś nietolarancji.Dzis mniej pije mleka ,ale za to duzo produktów z mlekiem lubie.Jogutry,sery.nalesniki.Ale tak ogolnie to raczej mniej ,mleka niż kiedys spożywam w formie płynnej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Ja tam kiedys piłam wiecej mleka.Takie zimne prosto z lodówy..pycha

Jakos nigdy nie mialam jakichś nietolarancji.Dzis mniej pije mleka ,ale za to duzo produktów z mlekiem lubie.Jogutry,sery.nalesniki.Ale tak ogolnie to raczej mniej ,mleka niż kiedys spożywam w formie płynnej.

Ja mleka za bardzo nie pijam, moze jedynie troche do kawy jesli nie ma roslinnego, ale produkty mleczne typu kefir, sery czy jogurt grecki bardzo lubie.

Ostatnio zaczyna mi tez smakowac czarna kawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Ja mleka za bardzo nie pijam, moze jedynie troche do kawy jesli nie ma roslinnego, ale produkty mleczne typu kefir, sery czy jogurt grecki bardzo lubie.

Ostatnio zaczyna mi tez smakowac czarna kawa.

O do kawy tez musi byc mleczko lubię.Czarnej nie potrafię wypić.Ale to ponoc kwestia przyzwyczajenia.Pierwsze czarne nie smakują,potem sie juz przyzwyczaja .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Lucy32 napisał(a):

O do kawy tez musi byc mleczko lubię.Czarnej nie potrafię wypić.Ale to ponoc kwestia przyzwyczajenia.Pierwsze czarne nie smakują,potem sie juz przyzwyczaja .

Moze i tak, ja kiedys tez nie moglam wypic czarnej, a ostatnio nie mialam mleka i stwierdzilam, ze jednak spoko smakuje. Moze mi sie smak zmienil. Za to nie lubie mlecznych kaw typu latte albo capuccino, sa dla mnie za mleczne, lubie czuc gorycz kawy w kawie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Moze i tak, ja kiedys tez nie moglam wypic czarnej, a ostatnio nie mialam mleka i stwierdzilam, ze jednak spoko smakuje. Moze mi sie smak zmienil. Za to nie lubie mlecznych kaw typu latte albo capuccino, sa dla mnie za mleczne, lubie czuc gorycz kawy w kawie.

A ja zapach parzonej kawy lubię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi