Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, libed napisał(a):

nie widze tu zadnego tematu technicznego ...

I jeszcze informacja dla @libed - logowanie za pomocą maila było wprowadzone 3 lata temu, więc nie tak bardzo ostatnio. No i info o tym było, a jakże. Sam własną łapą pisałem: 

Ale gdyby trzeba było zmienić mail przypisany do konta - to też służę. Jest taka mozliwość - wystarczy do mnie napisać pw (albo do innego admina jeśli wola)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Dryagan napisał(a):

logowanie za pomocą maila było wprowadzone 3 lata temu, więc nie tak bardzo ostatnio. No i info o tym było, a jakże. Sam własną łapą pisałem: 

To dziwne, bo ja też miałam tutaj wklepany w pamięć nick z hasłem a nie maila, a nie zakładałam konta ponad 3 lata temu. Na szczęście przy zakładaniu użyłam stałego maila więc udało mi się tu wrócić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, Dryagan napisał(a):

Ale gdyby trzeba było zmienić mail przypisany do konta - to też służę. Jest taka mozliwość - wystarczy do mnie napisać pw (albo do innego admina jeśli wola)

No, jak coś to w wolnej chwili możecie skasować to konto: https://www.nerwica.com/profile/83284-rc-plus/

Moje, założone na tempmailu miechy temu, nie mam do niego dostępu i niespecjalnie już potrzebuję ;)

Edytowane przez eRCe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, eRCe napisał(a):

No, jak coś to w wolnej chwili możecie skasować to konto: https://www.nerwica.com/profile/83284-rc-plus/

Moje, założone na tempmailu miechy temu, nie mam do niego dostępu i niespecjalnie już potrzebuję ;)

i przez przypadek wyszło multikonto 🙂 nieładnie... jak chcesz mogę połączyć obydwa konta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

45 minut temu, eRCe napisał(a):

Ja mam teraz elegansi mejl przypisany do konta, pikny! Z niego piszę skargi na forum kafeteria, więc bardzo oficjalny xD

XD

A i uwielbiam TŻ slowo

Jezus 3 lata temu. Wcześniej napisałam Libed że jest 2 razy starszy ale już nie mam 20 lat 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi