Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

Jak dla mnie to jakaś prowokacja ze strony Ukrainy, pewnie wysłali jakąś rakietę na teren Polski, żeby wciągnąć PL w wojnę i nastraszyć ludność, a nie, że Rosja atakuje i bla bla bla. :D 

Pewnie kłamią, jak zawsze, a podobno wczoraj czy przedwczoraj w Lublinie spotkali się właśnie Wolodimir i Donald, ale no oszaleć idzie od tego info w sieci i w ogóle. I nagle natłok informacji 😛 Nie wiadomo co jest prawda, a co kłamstwo. 

Przerąbane to musiało być, taki alarm.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Śmojda napisał(a):

Przecież już piszą na portalach co się wydarzyło...

Właśnie to się wydarzyło, co napisałem. Ma być panika, bo trzeba coś przeforsować. 

Są odpowiedzi, które przychodzą dopiero wtedy, gdy człowiek przestaje walczyć ze światem, a zaczyna słyszeć własną duszę (Aida)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja też nie zasnąłem, ale bardziej jestem wściekły niż przestraszony. Zacząłem odkrywać, że nasze państwo to już nawet nie z dykty, ale z papieru toaletowego. Co mi z tego, że wyje alarm jak nie mam gdzie uciec, gdyby faktycznie coś się działo?

Są odpowiedzi, które przychodzą dopiero wtedy, gdy człowiek przestaje walczyć ze światem, a zaczyna słyszeć własną duszę (Aida)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, Dryagan napisał(a):

No ja też nie zasnąłem, ale bardziej jestem wściekły niż przestraszony. Zacząłem odkrywać, że nasze państwo to już nawet nie z dykty, ale z papieru toaletowego. Co mi z tego, że wyje alarm jak nie mam gdzie uciec, gdyby faktycznie coś się działo?

W mojej klatce jest schron od wieków zamknięty na kłódki. Oprócz tego drzwi od piwnicy są zamknięte na klucz. 

Z resztą nie wiem czy byłoby bezpiecznie tam się schować, skoro nad samym schronem są normalne mieszkania. Współczesne rakiety chyba zdołałaby się chyba przebić.

Edytowane przez Śmojda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Co takiego trzeba przeforsowac? xD

Kluczykiem ładnie otworzyć drzwi do piwnicy, chyba, że masz szczęście i tam jedna menelika akurat będzie, to będą otwarte. A tych grubych betonowych drzwi nie sforsujesz, a kłódki wiszą takie grube klocki 🙂 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak włączyli znienacka i tak samo wyłączyli to dlatego że jak zawsze nasze państwo spóźnione i śmiech na sali. Nic nowego, ale wymyślajmy do tego teorie. Od tygodni wywiady różnych państw już dawały znać i wgl, ale no tak cały zachód juz dawno z ukrami dogadany, chętnie poczekam parę kolejnych lat na wciągnięcie w wojnę Xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Dryagan napisał(a):

Kosiniak z Kamyszem już mają gotowy plecak spakowany. A Ty?

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie sami dobrze nie wiedzieli co sie dzieje. Powinni jednak miec jakies instrukcje dla ludzi co robic, bo tak to rzeczywiscie po co komu taki alarm. Nie wiadomo co sie dzieje i czy w ogole wstawac z lozka.

To raczej brak kompetencji niz jakis spisek, nie ma co przeceniac sprawczosci wladzy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi