Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Solarium to tragedia niestety zaliczyłam w swoim zyciu pare razy i żałuje 😜 a rodzice myśleli, ze ja taka od soczków kubus 

kubuś xDDDD

W szpitalu była laska co namiętnie korzystała z solarium. Jej cera była zniszczona i kolor był nienaturalny. 

Niebo deszczem spływa i płacze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, Cynthia napisał(a):

jezuuuu jak ja nie lubię efektu solarium. Okropnie to wygląda. Ja zawsze blada, raz mnie zmusili bym poszła.

Był to pierwszy i ostatni raz.

a ja właśnie mam samoopalacz na sobie, który jak nałożysz to jesteś brązową pomarańczą xD Okropnie to wygląda. Wysmarowałam się cała. Po 6 godzinach zmywasz to i masz naturalny efekt. Próbowałam juz i efekt opalenizny od słońca. Tylko muszę wytrzymać wyglądając tak przez te godziny. Twarz też posmarowana, a nie wiem, czy można :P 

Otwórz się na swój najgłębszy lęk; po tym lęk straci moc, a lęk przed wolnością skurczy się i zniknie. Jesteś wolny.

Jim Morrison_Easy-Resize.com (1).jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Verinia napisał(a):

a ja właśnie mam samoopalacz na sobie, który jak nałożysz to jesteś brązową pomarańczą xD Okropnie to wygląda. Wysmarowałam się cała. Po 6 godzinach zmywasz to i masz naturalny efekt. Próbowałam juz i efekt opalenizny od słońca. Tylko muszę wytrzymać wyglądając tak przez te godziny. Twarz też posmarowana, a nie wiem, czy można :P 

Ja podziękuję. Lubię swój naturalny kolor.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

56 minut temu, Verinia napisał(a):

Fajne są balsamy brązujące, można lepszy kolor uzyskać. Tylko dla mnie ten zapach jest nie do przejścia:/ a jest dosłownie w kazdym takim produkcie. Najbliższy ideału jest dla mnie mokosh, ale niestety ten smrodek z czasem sie pojawia (fakt faktem, ze później no i na poczatku pachnie super).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, Krejzi1 napisał(a):

Fajne są balsamy brązujące, można lepszy kolor uzyskać. Tylko dla mnie ten zapach jest nie do przejścia:/ a jest dosłownie w kazdym takim produkcie. Najbliższy ideału jest dla mnie mokosh, ale niestety ten smrodek z czasem sie pojawia (fakt faktem, ze później no i na poczatku pachnie super).

Ten co mam to mus do ciała marki Sunkissed z linii HydroGlow - dokładnia "Sunkissed HydroGlow 12 Hour Hydrating Tanning Mousse" (mus do ciała, samoopalający). U mnie w wersji Dark.

"Jest to lekki, szybko schnący mus w formie pianki, przeznaczony do aplikacji na ciało. Dostępny w dwóch wariantach:Medium - zapewna złositą oplaniznę, Dark - daje głębszy, intensywniejsz brąz.

Główne cechy produktu:

Nawilża skórę przez 12 godzin dzięki zawartości aloesu i gliceryny.

Szybko się wchłania, nie pozostawia lepkiej warswty ani nieprzyjemnego zapachu (charakterystyczny, świeży aromat dojrzałego mango ).

Kolor rozwija się stopniowo i utrzymuje do 5 dni, schodzi równomiernie.

Posiada kolor wstępny! ułatwiający precyzyjną aplikację bez smug.

Skład w 95% oparty na składnikach naturalnych, wegański.

Cena w Rossmannie wynosi 65 zł za 200ml."

Jestem już po myciu i kolor zrobił się "normalny", ale jestem ciemna. I to dosyć bardzo. Ale jest to dobry odcień, bo mam ciemną karnację, tzn. szybko się opalam, jeśli się wgl opalam xD A nie opalam się od kilku lat, no chyba, że w basenie.

Kolor ładny, zwłaszcza na nogach mi się podoba. Wysmarowałam sie cała. Plamy lekkie są poniżej kostek na stopach, ale to jeszcze uda się zmyć z rana. Jestem zadowolona, bo kolor jest bardzo naturalny. NIe wygląda na ten samoopalaczowy. A twarz teżw wyszła fajnie. Nie będę dawać teraz podkładu, makijażu i innych mazideł. Zostawię je jak będę blada. Ewentualnie brwi i usta lekko. Lato kojarzy mi się z naturalną twarzą. Jakoś tak mi to się łączy. Nie wiem jak uda mi się nie siągnąć rano po szpachlę xD No ale będę robić za to coś innego. Na dodatek mama podcięła mi sporo włosy. Mam do ramion. Na początku mi się podobało, a teraz tak średnio. NIe było jednak wyjścia, bo włosy były jak u lalki, takie sztywne.

Przyzwyczajona i tak jestem do krótszych kłaków 🙂 Polceam ten mus samoopalający, tylko nie bójcie się pierwszego efektu. Po zmyciu po 5 godzinac wyglądacie jak ludzie, a nie jak czarna pomarańcza :P 

Otwórz się na swój najgłębszy lęk; po tym lęk straci moc, a lęk przed wolnością skurczy się i zniknie. Jesteś wolny.

Jim Morrison_Easy-Resize.com (1).jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, Cynthia napisał(a):

@Lucy32 hejka, jak się miewasz? Już w domku?

Hejka milo ze pytasz kochana.😘

Tak juz w domu od piątku.Niby lepiej się czuję,ale juz napedzam sobie stracha, że to się skonczy.

W sobie mam jednak zawsze tę pustke,odgrodzona się czuje od złych i dobrych emocji.

Taka nafaszerowana lekami🤣🤣albo juz tak mamy wszyscy, aby nie odczuwać bólu istnienia.😜😜Moze to normalne.Albo Dulo za mocno mnie odcina hehee
Dzięki za zainteresowanie,mam nadzieje u ciebie też dobrze.Zobaczymy co nam życie przyniesie oby same dobroci.Tego życzę nam . Ściskam.❤️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

ak juz w domu od piątku.Niby lepiej się czuję,ale juz napedzam sobie stracha, że to się skonczy.

no i to jest najgorsze podejście 😕 i się człowiek sam napędza. "Jest okej, ale boję się, że te okej zburzy jakiś pędzący meteoryt i rozjebie wszystko. No ciesz się tym, co masz, ja też się cieszę, z głową podniesioną, kochana. Pamiętaj!

U mnie wszystko dobrze, aż to podejrzane. :D :D nie no, daję radę. Ku lepszemu!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi