Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, bei napisał(a):

To był czas gdy namiętnie szukałam sprzętu do biegania. Miałam wtedy m.in SAVIO WE-02 za ok. 30 zł. Myślę, że jak za tę cenę naprawdę super, ale zgubiłam je kiedyś na rozgrzewce i jak zamawjałam je ponownie to postanowiłam w razie w dokupić jakieś na zapas. I tak padło na takie chińskie z allegro za ok. 15 i 18 zł. Myślałam, że przyjda jakieś dwa modele, a przyszło to samo. Biegać sie w tym nie dało, bo wypadały z uszu, ale jak chciałam na spokojnie posłuchać jakiegoś podkastu to można, ale troche były niewygodne. Potem się okzało , że te co miałam otwarte to gdzieś posiałam, a te drugie nie działały.

Ja używam na kablu takie od telefonów. Pełno tego w domu mam bo rodzice nie używają. Sony Samsung itp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Wiesz ja na wsi to nie mam nawet autobusu 😂 są takie miejsca w pl. No trzeba autem jak się chce gdzies wyjść, rowerem też można ale latem i takie 43 km to dawno nie robiłam za dzieciaka tyle jeździłam na luzie rowerem. No blisko mamy powiat w powiat 

Mam wieze z komunii jeszcze :D nie używam ale by się przydało muze zgrać na płytkę. Mam za to kasety i płyty cd albo bravo jeszcze. Szalowe hity, danzel, tatu, vanilla ninja xDD crazy frog

Nie musisz brać leków nikt tego nie sprawdzi. To sobie ogarniesz w przyszłości jak będziesz chciał 

Raczej nie dam rady ogarnąć haha. Za dużo papierków i kontaktów z ludźmi, lol.

Wow, to ciekawe, że tak blisko, haha. Polskie wioski są fajne :D.

No ja lubię wieżę i głośniki, ale wieża u matki leży, i nawet nie wiem czy działa jeszcze, ehh. Ostatnio jak podłączałem, to coś siekło. Ja najbardziej lubię płyt CD słuchać. To jest to.

Z dobrych głośników jeszcze jak leci muza to można odlecieć w kosmos :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

30 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Z sennheiserami momentum 4 też niby jest podobny kłopot. Że odrobina wilgoci i psuje się, mimo że super grają. Że nagle w głośniku coś skrzypi czy coś nie tak, bo odrobina potu 🙄 czy wilgoć. To faktycznie lipa.

Ja swoje namiętnie spryskiwałam środkiem dezynfekującym aż z nich kapało.

10 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Ja używam na kablu takie od telefonów. Pełno tego w domu mam bo rodzice nie używają. Sony Samsung itp

Do biegania trochę niewygodne, a teraz chcialam takie dyskretne, żeby w pracy sie nie afiszować jak bedę chciała używać.

Odkryłem, że odwaga to nie brak strachu, ale pokonanie go. Odważny człowiek to nie ten, kto nie czuje lęku, ale ten, kto przezwyciężył ten strach. 

Nelson Mandela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Akurat ten model Momentum 4? Czy jakiś inny?

Nie ja pisąlam o takich tanich za 30 zł. Sam widzisz, ze takie drogie to raczej nie dla mnie 🤣.

Odkryłem, że odwaga to nie brak strachu, ale pokonanie go. Odważny człowiek to nie ten, kto nie czuje lęku, ale ten, kto przezwyciężył ten strach. 

Nelson Mandela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, bei napisał(a):

Nie ja pisąlam o takich tanich za 30 zł. Sam widzisz, ze takie drogie to raczej nie dla mnie 🤣.

No ja właśnie nie wiem czy dla mnie też, bo miałem wiele takich modeli i już nie mam żadnego.

Teraz mam jakieś SoundMagic za £40 ze sklepu audio i czysto grają nawet i nie ma tragedii. Nie mam gwarancji, że te za 900zł będą lepsze. Tym bardziej, że te juz mam z pół roku więc zdążyły się trochę rozgrzać.

Najlepiej chyba będzie iść do sklepu i przetestować, bo tak w ciemno to się boje, tym bardziej, że moje douszne dają radę. Nie ma może mocnych basów, ale jest czysto i fajnie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi