Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, Grouchy napisał(a):

@KochamBabkęBożąno ja nie mając źródła dochodu na takie drogie słuchawki bym sobie nie pozwolił, ale z drugiej strony jeżeli Ciebie to rajcuje i daje przyjemność to stratą pieniędzy nie jest.

No smutno mi bez słuchawek, pamiętam, że jak sobie podpinałem zawsze swoje audio technika do wieży technics z lat 90, gdy mi było smutno, i puszczałem płytkę to zaraz ze smutnego mi było dobrze i byłem zrelaksowany ;/

Najlepsze są głośniki chyba do wieży, ale zawsze ktoś mnie denerwuje, że mam ściszyć, bo za głośno i telewizji nie słychać, a ja nie mam swojego domu, żeby się rządzić i muzę mógł grać 24/7, niestety. Dlatego słuchawki sie sprawdzają.

Ale nie wiem czy nie zaryzykuje i nie kupię tych dousznych Sennheiser IE200 za 500zł. Średnio przepadam za bezprzewodowymi... Sam nie wiem. Czytam mieszane recenzje do każdego modelu.

Może najlepsza jest cisza. Jakbym sobie kupił głośnik bluetooth JBL i do nich jakiś kabel premium mocny kabel Audio za 100-200zł to dopiero byłby rozpier.. 😂😂🤣

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

Haha lubię grać czarodziejami w grach :D xD moja ulubiona profesja. Co to za gierka?

AI mówi, że Nox z 2000 r., ale nie wiem, nie znam, tylko mem mi się przypomniał xD

Ja mam słuchawki SoundCore Q20i, jak na tę cenę jestem bardzo zadowolony.

Klik i robisz, co chcesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Grouchy napisał(a):

Ja mam słuchawki przewodowe od Sony, kupione w 2013 roku za 200zł, nieco się osłonki obdarły ale nadal grają pięknie.

SŁUCHAWKI SONY MDR-V55 NIEBIESKIE - sklep online MirapolNEXT

Wszystkie słuchawki mam sony, w ogóle sprzęt audio tylko sony, jak dla mnie najlepszy dzwięk daje, różne sprawdzałam ale nawet jbl czy inne nie mają podbicia do sony. 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, selenaciowy napisał(a):

AI mówi, że Nox z 2000 r., ale nie wiem, nie znam, tylko mem mi się przypomniał xD

Ja mam słuchawki SoundCore Q20i, jak na tę cenę jestem bardzo zadowolony.

To spoko są, recenzje niby dobre no ale właśnie... Ogólnie naczytałem się recenzji i teraz mam nasrane we łbie.

Brałbym Sennheisery Momentum 4, które grają podobno lepiej od Sony XM4, ale Sennheiser IE200 za 500zł podobno lepiej grają niż te momentum, ale tani kabel i też niektórym się popsuło po roku czasu, a sony też baterie padają albo się uszy grzeją, i ogólnie masakra.

Boje się wydać 800zł na coś, co mi znowu pęknie po pół roku albo nie będę zadowolony lub mieszane uczucia... Niby najlepiej przetestować w sklepie.

Chciałbym, że kupuje słuchawki, zakładam i wow ale czad, ale ciężko chyba o to w tych czasach... Nie mam pojęcia.

A te na bluetooth to też trzeba ładować... Te momentum 4 niby wytrzymuje bateria 60 godzin. Tylko że ja w domu to wole kabel z wyłączonym bluetooth, więc sam nie wiem no. Ale męczy mnie to, bo chce sobie coś kupić, a nie widzę żadnej fajnej opcji Xd. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Elciaa napisał(a):

Wszystkie słuchawki mam sony, w ogóle sprzęt audio tylko sony, jak dla mnie najlepszy dzwięk daje, różne sprawdzałam ale nawet jbl czy inne nie mają podbicia do sony. 😁

To może zaryzykuje i te Sony XM4, ale wyczytałem dobre recenzje na temat tych Sennheiser Momentum 4, że dźwięk w porównaniu do Sony to jest kosmos, ale np. problemy z łącznością bluetooth się zdarzają, lub tanie gąbki, albo że lsię ktoś lekko spocił i już jedna słuchawka zrypana... i niektórych denerwowało i oddawali.

A niektórym te sony XM4 po kilka lat trzymają i są zadowoleni więc myślę, że zaryzykuje, za 800zł to chyba niedużo. 

Ale widziałem foto pękniętego pałąka XM4 masakra. A te XM5 nowszy model to już w ogóle pękąją pałąki podobno Xd. Więc troche loteria.

Kupię i albo mi wytrzymają kilka lat albo zacznie się coś psuć po krótkim czasie ;/.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

To może zaryzykuje i te Sony XM4, ale wyczytałem dobre recenzje na temat tych Sennheiser Momentum 4, że dźwięk w porównaniu do Sony to jest kosmos, ale np. problemy z łącznością bluetooth się zdarzają, lub tanie gąbki, albo że lsię ktoś lekko spocił i już jedna słuchawka zrypana... i niektórych denerwowało i oddawali.

A niektórym te sony XM4 po kilka lat trzymają i są zadowoleni więc myślę, że zaryzykuje, za 800zł to chyba niedużo. 

Ale widziałem foto pękniętego pałąka XM4 masakra. A te XM5 nowszy model to już w ogóle pękąją pałąki podobno Xd. Więc troche loteria.

Kupię i albo mi wytrzymają kilka lat albo zacznie się coś psuć po krótkim czasie ;/.

Mam w tym momencie około 7 par słuchawek sony z czego tylko z 2 par korzystam i są nie do zajechania a te pierwsze mam już chyba z dekadę i cały czas dzialaja tak jak na początku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Elciaa napisał(a):

Mam w tym momencie około 7 par słuchawek sony z czego tylko z 2 par korzystam i są nie do zajechania a te pierwsze mam już chyba z dekadę i cały czas dzialaja tak jak na początku.

No właśnie z tego co widzę, to wielu osobom te sony WH-1000XM4 wytrzymują po kilka lat (to model z 2020)a dzisiaj widziałem foto nowszego modelu XM5 na wystawie w sklepie, już pęknięte 🤣. Nowszy model, a podobno pękają łatwo.

Chyba zaryzukuje i kupie te Sony za 800zł, ale też podobno w tej cenie Bowers n Wilkins S7e p2 są dobre. Podobno lepsze wykonanie i dźwięk, ale sam nie wiem co brać, bo widziałem foto, to z tych bowers komuś też materiał z gąbek zaczął szybko schodzić.

Ale może zacznę od tych Sony, bo nigdy wcześniej nie miałem dużych bezprzewodowych, a najwyżej może w przyszłości sobie kupie jakiś inny model, o ile te nie będą źle grały, bo pojęcia nie mam. 

Są jeszcze BOSE QuietComfort, podobno wygodne. No sam nie mogę się zdecydować.

Te sony kosztują po 1000zł, a w RTV euro jest teraz promocja za 799zł i może je kupię 🤔

Do tych Sony można podłączyć kabel i wyłączyć bluetooth podobno, więc pewnie tego bym używal do grania w gierki. To duży +. Zamiast jechać na baterii. 

A wytłumianie otoczenia i bluetooth jak na zewnątrz jestem ewentualnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi