Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Przyjaźń z osoba z którą wcześniej sypiales i byłeś? Może bezwarunkowe wsparcie, ale aktywna przyjaźń... jest dziwne

Czemu? W jakim sensie aktywna? Nie spotykam się z nią codziennie przecież. Przecież to, że się ludzie rozstali nie kasuje więzi jaką mieli... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, MicMic napisał(a):

Czemu? W jakim sensie aktywna? Nie spotykam się z nią codziennie przecież. Przecież to, że się ludzie rozstali nie kasuje więzi jaką mieli... 

No przyjaźń to jest jednak coś dużego, np różne aktualizacje ze swojego życia przekazujesz. A wsparcie - coś się dzieje cis potrzeba jestem pod telefonem. Nie wyobrażam sobie spotykać się co miesiąc dwa na kawusie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, MicMic napisał(a):

Przecież to, że się ludzie rozstali nie kasuje więzi jaką mieli... 

Jestem podobnego zdania. Sam kolegowałem się z byłymi i da się to zrobić. Czasem znajomość wygasza się ale po co od razu robić zwrot o 180 stopni…tym bardziej, że darzyło się uczucie tą osobę .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, Dalila_ napisał(a):

No przyjaźń to jest jednak coś dużego, np różne aktualizacje ze swojego życia przekazujesz. A wsparcie - coś się dzieje cis potrzeba jestem pod telefonem. Nie wyobrażam sobie spotykać się co miesiąc dwa na kawusie 

No przekazuje aktualizacje z życia, ale co w tym złego? Ona mi też coś przekazuje. 

W sensie miesiąc dwa to za często czy za rzadko? 

Mało mam w życiu wartościowych i bliskich relacji, może to też taka kwestia. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, MicMic napisał(a):

No przekazuje aktualizacje z życia, ale co w tym złego? Ona mi też coś przekazuje. 

W sensie miesiąc dwa to za często czy za rzadko? 

Mało mam w życiu wartościowych i bliskich relacji, może to też taka kwestia. 

Duzo masz znajomkow, nie mów. No nie mówię że coś źle jest. Bardzo dobrze że się przyjaznicie z partnerkami i korzystacie. Ja bym tak raczej nie umiała się angażować. Do tego jest też powód rozstania zazwyczaj taki że średnio chcesz ta osobę w życiu. Ale jak inaczej też jest to się cieszę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi