Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, bei napisał(a):

Czy on jest bardzo brutalny? Nie lubie brutalnych scen, nie wiem czy dam rady jeśli jest bardzo brutalny.

tak, całkiem dużo jest przemocy, miejscami do przesady, brakowało mi w tym filmie przemocy psychicznej

były też ukazane

Spoiler

sceny gwałtu

co mnie zawsze odrzuca

może nie jakoś bardzo brutalny, są gorsze filmy, ale no napie*dala ją i napie*dala

do znudzenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie jestem pewna czy pójście na to do kina będzie dla mnie dobrym pomysłem. Ja mam takie filmy których nigdy nie obejrzałam właśnie ze względu na brutalność. Jeżeli np. głównym motywem w filmie są tortury to dla mnie taki film odpada. Czasami w domu zdarzało mi się wygchodzić z pokoju na brutalnych scenach, a w kinie z tym mógłby być kłopot. Najbardziej przeżywam filmy oparte na faktach.

W tym przypadki po zwiastunie wydawalo mi sie że dam radę, ale może akurat w zwiastunie nie pokazano tych najgorszych momentów. Dodatkowo w kinie odczucia mogą być silniejsze przez głośniki, duży ekran. Czułabym się niekomfortowo gdyby ktoś koło mnie siedział,a ja musiałabym trzymać głowę w kolanach żeby nic nie widzieć i nie słyszeć. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi