Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Jurecki napisał(a):

@Maat myślę że to nie skleroza tylko roztargnienie.

Raczej tak.

Aczkolwiek zapominam się też.

Niedawno trochę podśmiewałam się z męża,bo on zaczął zapominać o wielu rzeczach, było to nawet denerwujące.No i u mnie też się zaczęło,tylko w mniejszym stopniu.

Nieraz zapisuję po prostu na kartce,co mam pilnego do załatwienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 godzin temu, Cień latającej wiewiórki napisał(a):

Jesteś oficjalnie lepsza niż ja. Ja tylko przez rok spałem na materacu sprężynami do góry. Trochę uwierało, ale przyzwyczaiłem się. Potem sprzątałem i się zorientowałem, że coś za bardzo miękki jest pod spodem w porównaniu do góry. Obróciłem i pierwsza noc była cudowna…

😂😂😂 też jesteś dobry. Uwierało ale widocznie uwierać musi i śpi;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 godzin temu, Cień latającej wiewiórki napisał(a):

Jesteś oficjalnie lepsza niż ja. Ja tylko przez rok spałem na materacu sprężynami do góry. Trochę uwierało, ale przyzwyczaiłem się. Potem sprzątałem i się zorientowałem, że coś za bardzo miękki jest pod spodem w porównaniu do góry. Obróciłem i pierwsza noc była cudowna…

No,dobry jesteś!😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 godzin temu, Maat napisał(a):

@Fobic, przypomniałeś mi coś...

Kilka lat temu w czasie pandemii moi synowie mieli lekcje zdalne, jeden siedział w jednym pokoju,drugi w drugim.

A ja...jak wracałam z nocki do domu,to spałam na podłodze w łazience,na kocu.🙂

Ojc Ale i tak lepiej od chłopaków przynajmniej zdrowiej na plecy:) 

7 godzin temu, Fobic napisał(a):

:D ciekawe. Miałem dawno temu temu taką starą komórkę jeszcze z wystającą anteną, to był dla mnie luksus. Wczesne lata dwutysięczne.

Kilka minut myślałam co ma twoja komórka do łazienki Maat

7 godzin temu, Fobic napisał(a):

Kiedyś spałem na zepsutym dłuchanym materacu przez 6 miesięcy, góra była bardziej uniesiona od reszty i spałem praktycznie nogami do góry, pracowałem w call center, dziwne czasy, ale miło je wspominam.

Nie wiem która część materaca się unosiła xd 

Już wiem co ma twoja komórka do łazienki Maat 

Twoje plecy nie lubily unoszenia nierownego. Przypomniało mi się teraz że mój wujek:( miał łóżko wodne. Ciekawe czy to było wygodne do spania 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Purpurowy napisał(a):
3 godziny temu, Melodiaa napisał(a):

Ludzie dlaczego nie śpicie????

Opowiadajcie...

Prawdopodobnie przez zmianę leków.

Mam odwrotny problem i poważnie zaczynam się tym martwić. Nie wiem jak będę wchodzić na wyższe dawki Anafranil jak już teraz jestem bardzo senna.

5 minut temu, Lilith napisał(a):

Cześć Wam.

Co słychać?

U mnie nic bo w sumie jeszcze nie wstałam. Tzn. wstałam, skorzystałam z WC, umyłam się i poszłam dalej spać. Teraz starałam się żeby nie iść do WC, bo przez OCD myślałabym, że musze znowu się umyć przed położeniem, ale już nie wytrzymam. Chyba dużo wczoraj wypiłam dużo płynów, bo czasami spokojnie mogę leżeć dłużej a dzisiaj nie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Lilith napisał(a):

@beia masz jakieś plany na dzisiaj?

Myślałam żeby pojechać do mamy, bo zamówiłam prezent dla suczki która u niej jest i chciałam go dać. Zobaczę jak wyjdzie, czy pojadę dzisiaj,czy jutro. Mój plan to zawsze sprzątanie, ale w tym przypadku na planowaniu się kończy. Może dzisiaj uda mi się posprzątać cokolwiek. Chce też poszukać jakiś fajnych wakacji, bo myślałam żeby gdzieś się wybrać w tym roku, ale jeszcze nie zdecydowałam gdzie.

@Lilith a ty masz jakieś plany na dzisiaj?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, bei napisał(a):

Chce też poszukać jakiś fajnych wakacji, bo myślałam żeby gdzieś się wybrać w tym roku, ale jeszcze nie zdecydowałam gdzie.

A preferujesz Polskę czy gdzieś dalej?

1 minutę temu, bei napisał(a):

@Lilith a ty masz jakieś plany na dzisiaj?

Nie. Jestem na L4. Chwilowo planuję się nie rozlecieć. Wczoraj trochę posprzątałam, powywalałam masę niepotrzebnych rzeczy. Może dzisiaj też się do czegoś zmotywuję, ale na razie mam ochotę ryczeć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Lilith napisał(a):

A preferujesz Polskę czy gdzieś dalej?

Myślałam o zagranicy, bo chciałabym wykorzystać wyjazd do sprawdzenia się z angielskiego.

2 minuty temu, Lilith napisał(a):

Jestem na L4. Chwilowo planuję się nie rozlecieć. Wczoraj trochę posprzątałam, powywalałam masę niepotrzebnych rzeczy. Może dzisiaj też się do czegoś zmotywuję, ale na razie mam ochotę ryczeć.

Myślę, że czasami trzeba sobie po prostu pozwolić na wyryczenie się. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi