Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

@Melodiaa Tak, bo to są klawiatury dla graczy. Można wiele klawiszy jednocześnie wciskać i się nie blokuje. 

Do tego modne ostatnio podświetlenie. Dałem jakieś 300zł. Za takie zaawansowane urządzenie to uważam że tanio.

Jestem maniakiem komputerowym i często to zmiany sprzętu stanowią o chwilowej radości. Można powiedzieć, że rozwijam się razem ze sprzętem, a sprzęt razem ze mną.

Kotek jest moim towarzyszem ze świata natury. Kiedyś może pokażę jego zdjęcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, bei napisał(a):

@Purpurowydlaczego dodałes takie zdjecie z rogami?

Śmiesznie wyszło. Ktoś mi je nałożył na głowę żeby mnie rozweselić, kiedy miałem zły humor. Przy czym zupełnie nie spojrzał, że centralnie pomiędzy nimi wypada ten portret.

Rogi od przebrania mojej młodszej siostry, z jakiegoś tam balu, czy coś. Była przebrana za czarownicę.

Edytowane przez Purpurowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 godzin temu, naftan_limes napisał(a):

Bardzo dawno nie pisałem w tym dziale. Chciałem być merytoryczny, ale widzę że terapią na tym forum często jest rozmowa. 

Mam nową klawiaturę i tak przyjemnie się pisze. Nawet mniej błędów robię.

71C4YFNJEVL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

A ja też mam podświetlaną RGB, mechanik, tani. Czasami wciska mi literę podwójnie.

19 godzin temu, naftan_limes napisał(a):

Oglądałem na YT taki film. Może łatwiej będzie jak podeślę linka, zamiast streszczać.

Znam z autopsji miestety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chce mi się płakać i śmiać jednocześnie. Myślę o głupotach, które odwaliłem i dalej odwalam. Na drugie powinienem mieć "Przypał" a nie Seba...

Dzisiaj pani listonoszka hojnie obdarowała mnie listami. Jeden z sądu rejonowego w Łukowie, wydział karny, a drugi prokuratura w Siedlcach.

U glowologa dzisiaj byłem, ale spierniczyłem wizytę. Godzinę wcześniej coś tak mnie wkurzyło, że praktycznie z nim nie gadałem, tylko coś warczałem na odczepnego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

26 minut temu, bei napisał(a):

Mam miesiąc wypowiedzenia. Czy powinnam podpisać wcześniej umowę z przyszłym pracodawca?

Tylko pamiętaj, że bieg wypowiedzenia liczy się od 1 marca, jeśli złożysz np. w poniedziałek wypowiedzenie to i tak pracujesz do końca marca, a nie do 17. 

Co do wcześniejszego podpisywania to zależy od polityki firmy. Niektórzy pracodawcy godzą się wcześniej, inni nie. Pracodawca ma 7 dni na przygotowanie umowy od dnia rozpoczęcia pracy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem przekonana do tej firmy... . W sensie nie wzbudziła do końca mojego zaufania. Wszystko było fajnie, dopóki nie zapytałam pracownika, który mnie oprowadzał czy nie ma żadnych problemów z pieniędzmi i ...nie odpowiedział, zmienił temat. Dla mnie normalne byłoby powiedzenie, że wszystko jest ok, ale na jego twarzy zobaczyłam zdenerwowanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 godzin temu, bei napisał(a):

Nie jestem przekonana do tej firmy... . W sensie nie wzbudziła do końca mojego zaufania. Wszystko było fajnie, dopóki nie zapytałam pracownika, który mnie oprowadzał czy nie ma żadnych problemów z pieniędzmi i ...nie odpowiedział, zmienił temat. Dla mnie normalne byłoby powiedzenie, że wszystko jest ok, ale na jego twarzy zobaczyłam zdenerwowanie

a może twoje pytanie bylo nie na miejscu

Edytowane przez Verinia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi