Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

Witula ludkowie 👋😘

Dziś będę rozmawiała przez telefon z przyjacielem i potem z dobrym kolegą - przełamuję lęki 👍😊

6 godzin temu, Regular. M napisał(a):

Dzień dobry wszystkim, jak tam żyćko? 

Hej, żyćko w porządku i lepiej, niż było 🙂

5 godzin temu, Szczebiotka napisał(a):

Bolesne 😏 ledwo się dzisiaj ruszam. Ja wiedziałam że nie mogę za długo mieć fajnie, że zaraz coś innego wyskoczy😮‍💨

Hej Szczebiotka, co Ci dolega? 🤗

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Priscilla_126 napisał(a):

Hej Szczebiotka, co Ci dolega?

Alergia, ale też mega ból kręgosłupa🤦 dzisiaj myślałam że nie wstanę z łóżka, tak mnie boli Dolny odcinek lędźwiowy i biodra😮‍💨 oby znowu mi rwa nie uderzyła za mocno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Szczebiotka napisał(a):

Alergia, ale też mega ból kręgosłupa🤦 dzisiaj myślałam że nie wstanę z łóżka, tak mnie boli Dolny odcinek lędźwiowy i biodra😮‍💨 oby znowu mi rwa nie uderzyła za mocno

Współczuję Ci bardzo :( Mnie często boli kość ogonowa, i to też konkretnie, więc rozumiem Cię kochana. Mi pomaga na to Mel. Posyłam dobre myśli 🤗

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

44 minuty temu, Priscilla_126 napisał(a):

Witula ludkowie 👋😘

Dziś będę rozmawiała przez telefon z przyjacielem i potem z dobrym kolegą - przełamuję lęki 👍😊

Powodzenia w rozmowach, dobrze ze wychodzisz ze strefy komfortu! 

Mnie też ostatnio pobolewa kość ogonowa przy siedzeniu... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Szczebiotka napisał(a):

Dzień dobry

Dzisiaj ja stawiam kawę ☕☕☕☕☕ strasznie muli mi forum 😏

Dzisiaj ja biorę wszystkie. Bezsenna noc - dawno mi się nie zdarzyło 😞 Muszę się postawić na nogi, bo mam robotę do ogarnięcia pilną. Też mi muli, chociaż dzisiaj wszedłem - wczoraj wieczorem nie mogłem otworzyć żadnego wątku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajta ludzie. Wiele lat minęło w nieobecności z przyczyny podróży do/z odległej galaktyki. Działo się tu coś ciekawego w jej trakcie ? Jakby co to z tej okazji - średnia hawajska na koszt podatnika dla każdego na forum !

Edytowane przez ExxonValdez

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, ExxonValdez napisał(a):

Witajta ludzie. Wiele lat minęło w nieobecności z przyczyny podróży do/z odległej galaktyki. Działo się tu coś ciekawego w jej trakcie ? Jakby co to z tej okazji - średnia hawajska na koszt podatnika dla każdego na forum !

O to ja poproszę chociaż kawałek, bo dzisiaj nawet nie załapałam się na kawę rano😮‍💨 

Dobry wieczór wszystkim. U mnie intensywny dzień i stan alergii bo kosilam trawę a mam na nią uczulenie między innymi🤪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Szczebiotka napisał(a):

O to ja poproszę chociaż kawałek, bo dzisiaj nawet nie załapałam się na kawę rano😮‍💨 

Dobry wieczór wszystkim. U mnie intensywny dzień i stan alergii bo kosilam trawę a mam na nią uczulenie między innymi🤪

Jaki kawałek jak to na koszt podatnika - jedna się zjada, trzy bierze na zapas, a dziesięć chowa żeby somsiad złodziej nie miał więcej ode mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, ExxonValdez napisał(a):

Jaki kawałek jak to na koszt podatnika - jedna się zjada, trzy bierze na zapas, a dziesięć chowa żeby somsiad złodziej nie miał więcej ode mnie.

Aaa no to dobra biorę 😅 w sumie głodna jestem, i ciul że jest 02:52 😅 dzisiaj nie mogę jakoś zasnąć😅 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi