Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

Gość katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

14 godzin temu, brum.brum napisał(a):

No widzisz. U mnie pochmurnie i deszcz pada, wiatr wieje. Jeden kraj, „dwie” różne pogody 

U mnie słonecznie : ), gdyby nie bolała mnie tak głowa od rana to bym się poszła opalać . Może przejdzie; ) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, Franzprzygidnik napisał(a):

Jeszcze powiem wam taką ciekawostkę co do oliwy do ognia, mojego dobrego przyjaciela tata miał zawał i przeżył i miał podobne objawy do moich

Tylko że ja te leki po prostu biorę już od dosyć dawna pod taką postacią i nagle mi się coś takiego stało więc stawiam że po prostu któryś lek przestał już działać tak jak powinien 

Na mnie kiedyś sertralina przestała działać. Ale nie podczas brania tylko gdy już odstawiłem bo "czułem się wyleczony" a później miałem nawrót, to już żadna dawka nie pomagała. Dopiero zmiana na paroksetyne pomogła i tak już pomaga od wieeeeelu lat. Może tak być, że któryś lek przestał spełniać swoje zadanie. Daj znać co powie lekarz i jakie będą zalecenia bo to ciekawy przypadek, chociaż oczywiście współczuję.

Ale wiesz jak to jest. Regularnie myślimy, że umieramy a jednak jakoś żyjemy ^^

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, Franzprzygidnik napisał(a):

Jeszcze powiem wam taką ciekawostkę co do oliwy do ognia, mojego dobrego przyjaciela tata miał zawał i przeżył i miał podobne objawy do moich

A Ty miałeś robione EKG i wyszło, że zawału nie masz. To lepszego dowodu nie znajdziesz.

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, shadow_no napisał(a):

Na mnie kiedyś sertralina przestała działać. Ale nie podczas brania tylko gdy już odstawiłem bo "czułem się wyleczony" a później miałem nawrót, to już żadna dawka nie pomagała. Dopiero zmiana na paroksetyne pomogła i tak już pomaga od wieeeeelu lat. Może tak być, że któryś lek przestał spełniać swoje zadanie. Daj znać co powie lekarz i jakie będą zalecenia bo to ciekawy przypadek, chociaż oczywiście współczuję.

Ale wiesz jak to jest. Regularnie myślimy, że umieramy a jednak jakoś żyjemy ^^

Hej więc tak poszedłem do psychiatry swojego powiedziałem mu co się dzieje pokazałem wyniki badań z soru a ona powiedziała że jak by to by zawał to by mnie nie wypuścili i że to jest głowa i właśnie mogą dawać też takie objawy dostałem nowy lek i mam zwiększyć Prage i tyle w sumie 

że Padania są ok i EKG też jest git do tego rtg klatki piersiowej  też wyszło git 

Edytowane przez Franzprzygidnik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi