Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, Verinia napisał(a):

Ej. Wiesz co ... Zrobiłam sobie ostatnio taki mocny marsz, długi z muzyką i jak już wracałam do domu to po drodze zaczęłam płakać, wręcz wyć i nasiliły mi się ciulowe myśli. Ale potem się to uspokoiło 

Może trza czasu nim mózg się przyzwyczai do nieleżenia czy cos.

Nwm 

Mnie każde, nawet drobne niepowodzenie mega wgniata w glebę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Maat napisał(a):

@ano,opowiedz o sobie więcej.

Od dawna źle się czujesz? Bierzesz leki?A jak wygląda Twój dzień?

Hej 🙂 Dziękuję, że pytasz. To miłe z Twojej strony, że wykazujesz zainteresowanie innymi. Mam nadzieję, że to do Ciebie wraca.

Moim obecnie największym problemem, najbardziej ściągającym w dół, jest hazard. Nawet nie wiem skąd ja wzięłam tyle pieniędzy, ale myślę że przegrałam coś koło 80k. Oprócz tego choruję i leczę się farmakologicznie. Mam zaburzenia osobowości (tylko trochę border, osobowość unikająca ze skłonnością do upsychotyczniania). Chodziłam na terapię do psychotraumatologa, ale przegrałam pieniądze na wizytę i wstyd mi było wracać. Czuję się przyciśnięta do muru. Nie wiem jak się z tego wydostać, a bardzo chcę. To wysysa do ostatniej kropli chęci życia.

Kim jesteś? Pozdrawiam Cię ciepło

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam się nad ośrodkiem terapeutycznym. Sprawę komplikuje mi pieseł i mieszkanie, ale chyba lepiej nieobecna na chwilę niż martwa.

... bo wiszę na cienkiej linie, ale bardzo nie chcę się poddać. Mam dla kogo walczyć - też sama chciałabym trochę jeszcze fajnie pożyć kiedyś. Mam chłopaka, który jest bardzo wyrozumiały i rodzinę. Jakąś, ale mam. Chciałabym być wdzięczna bardziej za to wszystko.

Edytowane przez ano

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja powiem krótko i na temat: dwie osoby wzięły się za mnie- mąż i psychiatra.Wykręcałam się od terapii, zwlekałam,bo wcale nie chciałam tam iść.

Tu nie ma miejsca na " chciałabym", "zastanawiam się",tu trzeba działać i to od razu.

A w temacie: czuję się źle, bo mnie boli brzuch ☹️Z łakomstwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Maat napisał(a):

Ja powiem krótko i na temat: dwie osoby wzięły się za mnie- mąż i psychiatra.Wykręcałam się od terapii, zwlekałam,bo wcale nie chciałam tam iść.

Tu nie ma miejsca na " chciałabym", "zastanawiam się",tu trzeba działać i to od razu.

A w temacie: czuję się źle, bo mnie boli brzuch ☹️Z łakomstwa.

napis_ojojane.webp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi