Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Dobrydusz

Myśli paranoiczne, brak nadziei.
Poczucie zagrożenia, nienawiść do siebie, odrzucenie, bezsilność.

Yhmmm..

Edytowane przez Dobrydusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Harding napisał(a):

Miałem strasznego koszmara ― śniło mi się, że nie odrobiłem zadania domowego z matmy i z biologii i miałem pisać sprawdzian z tego ostatniego przedmiotu, a byłem kompletnie nieprzygotowany blob.png.048e31932ac66ea6558444d182cc7de9.pngTo było takie realne...

Do tej pory mam powtarzające się sny, że nie odrobiłem pracy domowej, nie nauczyłem się na sprawdzian, albo nie chodziłem prawie cały rok do szkoły i przyszedłem w maju i zastanawiam się co mam powiedzieć.

A dziś czuję się fizycznie  zmęczony ale psychicznie w porządku bo przetrwałem pierwszy dzień w nowej pracy i było okej i nie zapowiada się, że będzie źle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Cassidy napisał(a):

Dziś, tak jak ostatnie kilka dni, jestem bardzo zmęczona. Nie śpię połowę nocy, w dzień też nie mogę spać a nawet jeśli się zdrzemnę to później znów nie mogę spać w nocy mimo Hydroksyzyny... Blah!

Rel. Ja też ostatnio fatalnie śpię. Dzisiaj już zrobiłam szybką konsultację z psychiatrą przez sms i włączamy lek nasenny na razie, bo akurat w tym tygodniu nie mogę sobie pozwolić na bycie niewyspaną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 29.07.2024 o 18:06, acherontia styx napisał(a):

Esogno

Eszopiklon 🤔 najciekawsza z-etka dla mnie, chociaż wciąż nie przetestowana. Nawet zopiklonu nie brałem. Ciekaw jestem ich działania w porównaniu ze starym, (nie)dobrym zolpidemem, którego mam jeszcze 150 tabl. do wykupienia. Wczoraj wziąłem Luminal ⚡ poprawiłem najlepszym dla mnie, nasennym benzo - estazolemem, więc wyspałem się wybitnie 😀 i z tego względu dzisiaj czuję się ok 👍

Kawa wypita, 300 mg nie działającej pregabaliny wzięte, co by się nie zmarnowało. Lorazepam w pogotowiu - jestem gotowy do pracy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Fobic, ja jeszcze też nie brałam, bo nie miałam czasu wykupić. Ratowałam się te ostatnie dni moim niezawodnym "lekiem nasennym" - alprazolamem ;) tak, wiem, że on nie działa nasennie, ale u mnie 1mg wystarczy (wczoraj nawet wzięłam 0,5mg) i zasypiam jak dziecko. Dzisiaj zrealizuję receptę i dam znać jak tam w temacie o leku jak wrażenia ;) 

A czuję się jak na razie ok ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi