Skocz do zawartości
Nerwica.com

Czekam na...

Illi

Rekomendowane odpowiedzi

@Maat, aktualnie siedzę na rencie, od wiosny jest jakoś raźniej, można coś dłubać przy gospodarstwie, pracować w lesie przy ścince drewna, później chodzić na grzyby, jeździć na rowerze. A w zimie to tylko zakupy, gotowanie, sprzątanie, granie na kompie i palenie w piecu :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Liber8,z tych rzeczy, które wymieniłeś,to w zimie robię wszystko, oprócz grania na kompie.

Tylko mi inaczej czas leci,bo pracuję.

No i kociarnię i psiarnię mam.

W szafce mam teraz więcej puszek Whiskasa, niż cała zawartość lodówki " dla ludzi"😁😁.Ale był akurat w promocji...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Liber8 napisał(a):

@Maat, aktualnie siedzę na rencie, od wiosny jest jakoś raźniej, można coś dłubać przy gospodarstwie, pracować w lesie przy ścince drewna, później chodzić na grzyby, jeździć na rowerze. A w zimie to tylko zakupy, gotowanie, sprzątanie, granie na kompie i palenie w piecu :D 

Bardzo lubię piecowy zapach w domu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 16.01.2025 o 15:02, Liber8 napisał(a):

Nie nudzi ci się? Ja okresie 2023-2024 byłem rok bez pracy i siedziałem na zasiłku dla bezrobotnych, na początku było mi to obojętne, bo nawet nie miałem zbytnio siły na nic, więc nawet ledwo zmuszałem się żeby wyjść na spacer i nie widziałem sensu w tym żeby w takim stanie szukać pracy bo pewnie by mi podziękowali tak jak w poprzedniej, ale jak poczułem się lepiej to zwyczajnie zaczęło mi się nudzić. Od listopada pracuję i bardzo swoją pracę lubię, nie wyobrażam sobie teraz siedzieć w domu. 

Edytowane przez Raccoon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi