Skocz do zawartości
Nerwica.com

zadajesz pytanie

jaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę, że na normalne życie wystarczyłoby mi 2000 (narzeczony dobrze zarabia), ale szczytem mojego szczęścia byłoby 4000.

Lubisz świece zapachowe?

"Wszystko mnie boli, gdzie byś mnie nie dotknął, to mnie boli. Gdzie byś nie strzelił, to trafisz we mnie"...

Sted.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu chcesz jeździć z kaloryferem?

Wszystko mi jedno! Ale nikt nie jest tak pozytywnie powalony, by jezdzic noca na rolkach :D

Na emocje to super po ścieżce wzdłuż mostu siekierkowskiego - są takie spadki, że uzyskuje się prędkość nadkosmiczną. Barierki przy moście robią wtedy wrażenie podejrzanie za niskich :D Emocji na trzy dni starcza :)

:shock::D Ja to bym sie chyba bala tak... :shock: Jezdze zawsze po Polach Mokotowskich i wystarczajaca atrakcja jest dla mnie zakonczenie asfaltowego chodnika i rozpoczecie plyt chodnikowych :mrgreen::lol:

Nie przepadam za swiecami zapachowymi, wiec nie lubie zadnego zapachu...

A jakie perfumy lubicie najbardziej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Christian Dior Fahrenheit - obecnie mnie nie stać na to niestety.

Jaką macie temperaturę na dworze ?

( u mnie +5 - brzydko :( )

Edytowane przez Gość

Rexetin+Trittico+Oxazepam+Miansec // i czasem C2H5-OH ..."idę" -powoli chyba ..? w stronę prostej ,byle bym szybko nie dotarł do jej kresu."NFZ" - Nichilistyczna Filozofia ZBRODNI - Poszargana/poszarpana wielowątkowość wewnętrzna powoli dobija/zabija.. qrv. 104 kg :( /67"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gołąbki z sosem pomidorowym :)

Czy lubisz często oglądać TV , czy wolisz PC/Laptopa ?

( Ja -Oglądam/słucham TV pisząc na PC -prawie zawsze )

Rexetin+Trittico+Oxazepam+Miansec // i czasem C2H5-OH ..."idę" -powoli chyba ..? w stronę prostej ,byle bym szybko nie dotarł do jej kresu."NFZ" - Nichilistyczna Filozofia ZBRODNI - Poszargana/poszarpana wielowątkowość wewnętrzna powoli dobija/zabija.. qrv. 104 kg :( /67"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napewno niezbyt.

Starasz się czasem nie jeść kolacji ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak , też mam taką ( mieszkam z 60 km od grodu Kraka ).

Jeżeli grasz na PC/konsoli jakiego typu gry lubisz ?

( Ja tylko wyścigi samochodowe + ew. gry sportowe na PS3 )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na śniadanio-obiado-kolację: nie wiem ile ogórków kiszonych, kiszonej kapusty i kawałek kotleta

nie wiem co mnie naszło :bezradny:

lubisz odgazowaną colę?

Dzikie zwierzęta na paradzie w cyrku

Co dalej robić postanowimy na naradzie w Szczyrku

Nie ma takiego boga, który wybaczyłby Ci Twoje łajdactwo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi