Skocz do zawartości
Nerwica.com

Czy macie normalne porady dla prawiczka

Rekomendowane odpowiedzi

a z jakiej racji spoleczenstwo ma mu prostytutki oplacac?

Piramida_Maslowa_1.jpg

Państwo zapewnia powietrze, jedzenie, picie, ciepło, spanie, to czemu nie miałoby zapewniać seksu?

O śmierci z głodu nigdy nie słyszałem (mowa o Polsce), można uzyskać pomoc w postaci noclegowni i posiłku, nawet jak człowiek nie ma kompletnie nic, z wyziębienia jest trochę zgonów, większość to alkoholicy nie szukający pomocy.

Niby to innego typu potrzeba i można jakoś przeżyć, poniżej lista państw z refundowanym seksem, nie wiem na ile prawdziwa i nie obchodzi mnie to :D

Asystenci seksualni istnieją już w Niemczech, Szwajcarii (gdzie otrzymują za swą usługę równowartość100-150 euro), Danii, Belgii, Holandii (gdzie koszt usług seksualnych dla niepełnosprawnych jest zwracany przez ubezpieczenie społeczne), Włoszech i Austrii. W Izraelu korzysta się z asystentów seksualnych w ramach tzw. seksoterapii. Osoby wykonujące tę pracę przechodzą specjalne przeszkolenie. Praca asystenta seksualnego, którym może być kobieta lub mężczyzna, bez względu na orientację seksualną, polega zarówno na odbywaniu stosunku z osobą niepełnosprawną, jak też pomocy w masturbacji czy zwykłym zbliżeniu ciał.

http://gosc.pl/doc/907850.Zawod-asystent-seksualny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Liber8, inaczej, to było podpisane jako piramida potrzeb hipsterów i na dole było wi-fi.

Czy ja wiem, bez seksu można przeżyć długie i ciekawe życie, bez tlenu trochę trudniej, więc to chyba jednak nie jest ta sama kategoria. :P

I nie mówcie, że państwo zapewnia lub ma zapewniać ludziom zaspokojenie potrzeb, które tu są opisane jako fizjologiczne, bo ranicie moje uczucia kapitalistyczno-wolnościowe. Proszę się ruchać i oddychać za własne :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brawo liber8. Ja powyżej transcendencji dałbym jeszcze poczucie humoru i żart z tej całej grobowej powagi wokół tego wszystkiego.

[videoyoutube=v4OhImn9w_g&t][/videoyoutube]

Tutaj jeden z filmików przeze mnie obejrzanych. Całkiem na luzie ale też inteligentnie pokazuję całą historię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiejskifilozof dostales wiele porad. Poki co kazdy pomysl odrzucasz. Nikt za ciebie pewnych rzeczy nie zrobi. Sam musisz podjac jakies dzilanie...taxi moze Cie zawiezc i przywiezc. Nie rozumiem...czego jeszcze oczekujesz od forum. Chcesz cos osiagnac lub do czegos dojsc w zyciu musisz sam zakasac rekawy i do roboty.

..o ile skorzystanie z usługi prostytutki mieści się w definicji "osiągnięcia czegoś".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiejski a co zrobisz jak twoja wybranka ściągnie majtki a tam nie będzie grzywy? :>

zawsze pisałeś, że grzywa musi być.

Załamię się :D

Nie ma czego się irytować,tylko rozmawiałem z ludźmi.I każdy mi odradza burdele.

nie idż do burdelu ( choćby za darmowo dawały ) ,,, idz lepiej do Kościoła pomodlic sie o to .

Twój pierwszy raz musi być przy świecach ,w tle z muzyką starosłowiańską i te sprawy ,,,po dobrej kolacji z fajną dziewczyną .

nie zadowalaj sie niczym.

no fakt,że chcę by było super.Czyli nie w kiblu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no fakt,że chcę by było super.

Obys sie nie rozczarowal. Nie wszystkie pierwsze razy sa super :mrgreen:

forget-me-not

Gdybys przeczytal caly watek to bys wiedzial, ze sugerowalam filozofowi dziewczyne z prawdziwego zdarzenia. On chce uprawiac seks o milosci nic nie pisze. Potrzebna mu dziewczyna o takich samych potrzebach.

Siedzac w domu i nic nie robiac w tym kierunku jej nie znajdzie. Zostanie prawiczkiem do piecdziesiatki albo i dalej. Chyba, ze bedzie bardzo zdesperowny i skorzysta z uslugi pewnej milej pani :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Liber8, inaczej, to było podpisane jako piramida potrzeb hipsterów i na dole było wi-fi.

Tak, to najpopularniejsza wersja ;)

Co do życia bez seksu, zgadza się, nie uprawiając można spokojnie przeżyć, też tak żyję, nie narzekam, polecam.

Refundacji bym nie chciał, nie wiem jak dokładnie to wygląda w bogatych krajach EU, wiem tylko, że z dobrobytu się ludziom w dupach poprzewracało, poziom w związkach = lvl kurestwo :pirate:

W Polsce zastrzeżenia mam tylko do jakości powietrza, smogowa dziura, z niechlubnych rekordów śmieją się w Chinach, a państwo co robi? Pan prezes czy inny

wysoko postawiony przedstawiciel rządowy, będzie w grudniu wmawiał górnikom, że węgiel to czarne złoto, popiją, pośpiewają, a na wiosnę odsłoni się tablicę z nową liczbą ofiar smogu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakies statystki??

Nie mam, ale mam przeczucie, że XXI w. to czas środowisk lgbt, czeka je rozkwit i ogólnie świetlana przyszłość :pirate: Związki hetero - delegalizacja i w dalszej kolejności - podziemie :D

Zboczyliśmy z tematu, proszę o dalsze podawanie rad dla detektywa, trzeba w końcu ruszyć z miejsca ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasa,skąd wezmę na randki pieniądze ? Jestem tu najuboższy na forum.

---pójdziesz do roboty stary koniu , nawet na pole zbierać kamienie ,,, a co byś pewnie chciał ,żeby dziewczyna stawiała i jeszcze pupska na dokładkę dała .

Ja nie jestem konserwatystą/Może i kobieta mieć więcej grosza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uroda żigolaka, niewyobrażalna odwaga, fanatyzm, niebezpieczne życie – to cechy, które zawsze przyciągały kobiety. wiejskifilozof działaj!

Czy jedzenie ostrych papryk,może być niebezpiecznym życiem ? No i znowu,muszę kończyć.

Za pół godziny,mam bus.

Może jutro,znajdę czas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panie wiejski filozof.

Myśleć za ciebie nikt nie będzie. Polecam rozwiązać krzyżówkę, są też kolorowanki dla dorosłych. Można zdjęcia poprzeglądać.

Kościół będzie krzywo patrzył, bo wg odwiecznego prawa religii. Związek między kobietą a mężczyzną ma jeden cel: założenie rodziny.

Więc w zasadzie stosunek seksualny bez miłości to tylko bardziej zaawansowana masturbacja. Nie warto.

Ponoć najbardziej seksowni są playboye, ale to ich sposób na życie. Mają inne deficyty. A ja ich szanuję bo to naukowcy i eksplorują zakryte obszary człowieka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze jak do tego wieku dobrnałes i nie przeszkadzał Ci brak seksu to i nadal nic z tym nie zrobisz. Zagraj w Simsy i stworz sobie tam partnerke, nawet z domu nie bedziesz musiał wychodzic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najlepsze jest to, że wiejski zakładając ten temat wcale nie szukał rozwiazania, tylko chce sobie pogadać o tym :P

a wy sie tu wczuwacie :smile:

Dokładnie. To klasyczny poszukiwacz atencji/zakamuflowany troll. Jak znam życie to jeszcze wchodzi i sprawdza liczbę wyświetleń swego wątku :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi