Skocz do zawartości
Nerwica.com

Oberża pod złamanym paragrafem

Gość iiwaa

Rekomendowane odpowiedzi

zaczęłam tworzyć program własnej partii politycznej

Ten program już wykasowany? Czy gdzieś dostępny? Chętnie bym poczytał, musiał być ciekawy :D:mrgreen:

Wywaliłam plik do kosza. :P

wiejskifilozof, książki czytaj, a nie wikipedię, bo się nie masz czym chwalić.

Ja książki połykam gasciami.Obecnie kończę Monika Rakusa 39.9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja miałam dzisiaj przerażający sen, ze byłam w miescie typu Dubaj i jechalam dosyć dużą ulicą samochodem jako turystka i nagle patrze leci maly samolocik więc zrobiłam mu zdjęcie. A on "wyladowal" tu koło nas i ktos krzyknął "BOMBA ATOMOWA".

Chaos w głowie, każda sekunda się liczy, przeciez to zaraz wybuchne, ja nie jestem gotowa, śmierć jest taka odlegla a to dzieje się TERAZ, proszę żebym tylko poszła do nieba, dlaczego nie poszlam do spowiedzi jak miałam tyle czasu...

Myślę ze to może byc znak mojej podświadomości, ze ja tej spowiedzi potrzebuję, ale czuję zbyt duży chaos ze sobą, chce najpierw ogarnac świat zewnętrzny i siebie by móc ogarniać sferę duchową.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zbyt dużo rzeczy wydarzyło sie przez ten czas i np. spowiadalabym się z cięcia się, seks randki... a to jest bez sensu bo ja nie widzę w tych rzeczach nic złego.

Do tego jeszcze dochodzi pytanie co jest moja winą a co winą zaburzenia...

Myślę że powinnam pójść na rozmowę indywidualną z księdzem jakims ogarniętymogarnięty i mu wszystko opowiedzieć.

A ja właśnie planuje dokladnie jutrzejszy dzień chociaż juz zasypiam, bo studniówka...

Będę musiala wstać Koło 9, zjeść śniadanie i wypić kawę, potem ogarnąć się organizacyjnie i co wziąć bo jade potem do internatu, potem muszę zjeść cos przed wyjściem żeby umyć zęby bo potem od razu muszę jechać jak wrócę od kosmetyczki i fryzjerki i do nich muszę wyjść wcześniej bo jeszcze rajstopy muszę kupić,jak sie uda to będę koło 15.15 w domu i szybko muszę sie we wszystko juz ubrać i potem o 15.30 jadę z babcią i o 16.30 mam próbę i o 18.00 sie zaczyna...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaczęłam tworzyć program własnej partii politycznej

Ten program już wykasowany? Czy gdzieś dostępny? Chętnie bym poczytał, musiał być ciekawy :D:mrgreen:

Wywaliłam plik do kosza. :P

Carica by zrobiła porządek :D Z drugiej strony szkoda takiej fajnej osóbki. Wielka polityka pierze mózgi. Ja wolę Caricę w tej oddolnej inicjatywie, tj. przywiązującej się do drzew. Serio :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętacie to słynne zdjęcie? Pan prezes ma podobne, mamy nową parkę w sejmie :D nie wyszło może tak dobrze, ale nie szkodzi.

shadow.jpg.432a3c4704df6569e423e37ea3d8745b.jpgz19781265IH,Staral-sie-bardzo---widac-jak--ze-soba-walczy-----.jpg[/attachment]

a tu doj*bali tytułem :pirate:

http://www.se.pl/wiadomosci/polityka/petru-ze-schmidt-przelecieli-sie-10-razy_938644.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja miałam dzisiaj przerażający sen, ze byłam w miescie typu Dubaj i jechalam dosyć dużą ulicą samochodem jako turystka i nagle patrze leci maly samolocik więc zrobiłam mu zdjęcie. A on "wyladowal" tu koło nas i ktos krzyknął "BOMBA ATOMOWA".

Chaos w głowie, każda sekunda się liczy, przeciez to zaraz wybuchne, ja nie jestem gotowa, śmierć jest taka odlegla a to dzieje się TERAZ, proszę żebym tylko poszła do nieba, dlaczego nie poszlam do spowiedzi jak miałam tyle czasu...

Myślę ze to może byc znak mojej podświadomości, ze ja tej spowiedzi potrzebuję, ale czuję zbyt duży chaos ze sobą, chce najpierw ogarnac świat zewnętrzny i siebie by móc ogarniać sferę duchową.

ja mam w przeważającej części sny o zamachach, braniu zakładników, zamachowcach itd. że muszę uciekać, ale nie mam siły i nie mogę się ruszyć, że ktoś chce zrobić mi krzywdę/

jak mi się śnią katastrofy nuklearne to jestem happy, bo te sny są całkiem przyjemne w porównaniu do tamtych ( zawsze śni mi się już moment "po", że był już wybuch, jacyś dziwni ludzie i to taka tajemnica polisznela że wybuch był)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Moja" bomba nie wybuchła w końcu, ale emocje były przerażające. I myśli. I potem panika na mostach itd.

Po parunastu latach przerwy miałam drugi koszmar w ciągu ostatnich paru miesięcy :/

Wcześniej miałam tak, że miałam męża sadystę i on stwierdził, że ogoli mi włosy na rękach ale wziął brzytwę do ręki i przyłożył mi ją do ramienia tak pionowo i zaczął jeździć... Powiedziałam, ze pójdę ogolić nogi i zamknęłam się rozpaczliwie w łazience i sen się skończył.

Przez następne 2 dni cały czas miałąm wrażenie, że mam tą brzytwę na ramieniu cały czas.

Powtórzenia, powtórzenia, ale polonistka by mnie zjechała :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raz po wenli chyba po 2 dniu brania.Śniło mi się że mam dwie dziurki.Gwałci mnie dwóch gejów a jeden podcina gardło i krew tryska.

Obudziłem się złapałem się za szyję i ucieszyłem ,że to był tylko sen.Niżej nie sprawdzałem bo co do tego mam pewność :twisted:

Po kwecie na początku za to pływałem z rekinami i uciekałem na golasa w dżungli przed wściekłymi tygrysami.

Dobrze, że się nie udusiłeś. Byłaby draka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi