Skocz do zawartości
Nerwica.com

Oberża pod złamanym paragrafem

Gość iiwaa

Rekomendowane odpowiedzi

BratKat, może w następnej inkarnacji będziesz węzykiem, ale chyba takim niegadowitym wnosząc po twoim usposobienu ;) chciałem powiedzieć niejadowitym, ale niegadowity świetnie wypadło :D:D:D:D:D:D

dobra trzaba odkleić sie od kompa i sprawdzic czy swiat nadal ejst na swoim miejscu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to jest piramidy egipskie budowano lat temu 5 tyś,nadal stoją.A domy budowane w latach 60 XX wieku,już się walą ?

Może,kiedyś lepiej budowano ? Stare zamki z XVI,X wieku nadal stoją.

A ciekawe czy Biedronka z mojego miasta postoi,700 lat ? :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyszłam się pożegnać :)

Dopóki większość wypowiedzi tutaj to były wypowiedzi Salirki, Michellei, Dryagana, Anki, Caricy (choc Ty sie mało udzielałaś;) ) czy Wielorakiego (tak, wkurzales mnie, ale nie jesteś obiektem mojej wielkiej niechęci ;) ), to widziałam sens - głównie sens rozrywki, przyjemnosci czy oderwania się od zajęć w celu zwykłego poklikania - jestem uzależniona od smartfona i klikanie mnie uspokaja).

Teraz niestety tego sensu nie widzę, więc dziękuję Wam - wyżej wymienionym - za dyskusję.

Do widzenia i powodzenia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

iiwaa nie odchodz...no cos ty. Ty jestes czescia oberzy. Bez ciebie nie to samo. Juz widze, ze pozostali coraz mniej sie wypowiadaja. Po wielkich burzach potrafilismy sie zgarac...ja tak to odbieram. Zas wszystko sie wali :cry:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiejskifilozof Każdy budynek ma zaprojektowaną trwałość. Wiesz kto budował te domy z lat 60 tych, z czego i jak? Ogólnie rzecz biorąc często była to fuszerka, więc jak zaprojektowano kamienicę na 150 lat, to po 60 mogła zacząć się walić. Piramidy, budowle użyteczności publicznej, zamki mają zazwyczaj skrupulatny nadzór. Biedronka może postać ze 300 lat przy prawidłowej eksploatacji. Tylko, że prędzej zostanie rozebrana i postawią tam coś innego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

iiwaa nie odchodz...no cos ty. Ty jestes czescia oberzy. Bez ciebie nie to samo. Juz widze, ze pozostali coraz mniej sie wypowiadaja. Po wielkich burzach potrafilismy sie zgarac...ja tak to odbieram. Zas wszystko sie wali :cry:

A dziwisz się, że coraz mniej osób się wypowiada? Zrobił się tutaj kącik chamowatych żartów. Wpadli - nomen omen - niczym kibole na stadion, ad hoc, nagle i rozwalili. O ile żarty Wielorakiego mnie się nie podobały, ale nie przekraczał pewnej granicy. Po jego żartach nie czułam się brudna i upokorzona.

Biometr dzisiaj jest niekorzystny

To Wy jesteście niekorzystni.

Zepsuliście wieczór mnie (jeszcze bardziej, bo i tak jestem chora i źle się czuję - fizycznie, dzięki Wam czułam się też źle psychicznie) i mojemu mężowi. Nie jesteście w niczym lepsi od mojego ojca, który traktował w podobny sposób moją matkę (również fizycznie) - i to jest krzywdą, i to jest krzywdą.

Moment na "przepraszam" był wtedy, kiedy pierwszy raz powiedziałam, że sobie nie życzę, a nie po interwencji Artemizji. Gdyby nie ona, to głupie żarty ciągnęłyby się nadal. Ale ja się mogłam nawet zakrzyczeć na śmierć, że czegoś nie chcę, a Wy dalej swoje.

Uważacie się za mężczyzn? Jeśli tak, to tkwicie w błędzie. Żałosne knypki, które potrafią się tylko popisywać siłą - czy to siłą mięśni, czy to siłą niewyparzonej, obrzydliwej gęby.

Jeden mówi, że zastanawia się, czy ktoś aby na pewno "ma coś do niego". A może ludzie faktycznie do niego coś mają? A może - do nędzy - nie bez powodu?

Gardzę Wami, brzydzę się Was, a nie zwykłam prowadzić "miłej pogawędki" z kimś, do kogo mam taki właśnie stosunek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uważacie się za mężczyzn? Jeśli tak, to tkwicie w błędzie. Żałosne knypki, które potrafią się tylko popisywać siłą - czy to siłą mięśni, czy to siłą niewyparzonej, obrzydliwej gęby.

Gardzę Wami, brzydzę się Was, a nie zwykłam prowadzić "miłej pogawędki" z kimś, do kogo mam taki właśnie stosunek.

Ja tam tylko przyszedłem pogadać :D Ciekaw jestem czy moderator będzie tym razem obiektywny i potraktuje cię tak jak należy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Iiwaa nie przesadzaj :P

To internet a życie jest o wiele bardziej brutalne a żarty o wiele gorszę nie raz słyszałem i jakoś się tym tak chyba nie przejmowałem.

Słabą masz psychikę. Jeżeli Ci to sprawia przyjemność to proszę bardzo pociśnij jeszcze bardziej.

Bij mnie, będę stał tylko z gardą.

Zaparz sobie melisę i będzie ok ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dalej jesteście bezczelni. Do widzenia.

Widzisz, "w życiu" to bym co najwyżej na takich napluła. Nie obracam się w towarzystwie, w którym ktokolwiek powiedziałby tak do kobiety. Jak widać - macie braki.

Jeżeli ktoś tu przesadza - to tylko Wy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michelleo, jak widzisz, chamy sobie nigdy nie pójdą, bo nie mają sobie niczego do zarzucenia - błędnie zresztą.

Dalej będą robić sobie żarty i uważać, że są w porządku, tylko że ktoś przesadza.

Dlatego ja idę. Nie będę tego tolerować, niech się smażą we własnym sosie. Ich wypowiedzi stanowią już 50% ostatnich stron wątku, nie mam tu czego szukać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kobiety mi lepiej pociskały a mimo tego nie uderzyłem i nie uderzę, więc aż takim chamem nie jestem jak chcesz tu wszystkim oznajmić.

Obrażasz dużo dobrych ludzi powyżej ( nie mówię o sobie ) Wy tam w sądzie czujecie się lepsi. Dla Was zawsze kibol itd itp będzie bandyta.

Mamy na to wywalone i robimy swoje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krzywda to nie tylko krzywda fizyczna. Ale Ty nie posiadasz odpowiednich zasobów intelektualnych, żeby to zrozumieć.

Ojciec Cię jak widać za mało lał, skoro nie szanujesz kobiet i myślisz, że szacunek to tylko brak zadawania bólu fizycznego.

Nie pracuję w sądzie, ale dla Ciebie rozróżnianie różnych zawodów również jest zbyt trudne.

Co do moderacji - po pierwsze - uszanuję jedynie zdanie Artemizji - od niej przyjmę krytykę. Inni moderatorzy, jak widać, nie reagują na znieważanie.

Poza tym - już zawnioskowałam o usunięcie konta. Jednym słowem - nie rusza mnie to, mogę wreszcie powiedzieć, co naprawdę o Was myślę. Granicy znieważenia nie przekroczyłam i nie przekroczę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to dolozyliscie do pieca :evil: Z kim ja bede pisac? Przyzwyczailam sie do pewnych osob tutaj i jakos nie widze tu siebie bez nich. Dobrze sie czulismy we wlasnym towarzystwie no to teraz dupa.

Ja już złożyłam wniosek o usunięcie konta, czekam tylko, aż Artemizja go wyświetli.

Zajrzałam tutaj, ale skoro widzę, że chłopcy nadal uważają, że są ok i "czyści jak łzy", w dodatku próbują winę zrzucać na mnie, to nie mamy za bardzo o czym rozmawiać.

To jest właśnie to przyzwolenie na przedmiotowe traktowanie kobiet i od tego wszystko się zaczyna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Iiwaa jeżeli chodzi o mnie, to nie uważam że jest tylko Twoja wina :P skąd Ci to przyszło na na myśl, nic takiego nie napisałem :mrgreen:

Nie rób z siebie takiego cierpiętnika. Teraz czasami się widzimy z Tatusiem i oprócz chamskich żartów to do niczego nie dochodzi a było bardzo grubo, więc jest lepiej :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi