Skocz do zawartości
Nerwica.com

Oberża pod złamanym paragrafem

Gość iiwaa

Rekomendowane odpowiedzi

Ale ja przynudzam :D Mąż jest lepszy, ale jego się bardziej boją ;) Bo widzisz, ja nerwowa jestem, ekstrawertyczka, szybko się wkurzę, poirytuję się, pogadam, ale oni wiedzą, że ja im nie chcę zrobić krzywdy. A on nie popuści, ale mówi ciekawiej.

Poza tym to nie ja opowiadam (ale nie publicznie na wykładzie) o jakichś wazektomiach w prawie karnym :evil:

Anka Szlanka - tak sobie myślę.... gdybym usychała z pragnienia i miałabym do wyboru akwarium i miskę mojego kota, która jest codziennie rano parzona wrzątkiem, to wybrałabym jednak tę kocią miskę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś mi się przypomniało...ale to nie było na kacu. Kiedyś pojechaliśmy na wczasy na morze a mój syn nie robił już do pieluchy. Jak zachciało mu się sikać to podkładałam mu butelkę po soku aby cały czas się nie zatrzymywać a zresztą mógł nie wytrzymać. Przez pomyłkę położyłam butelkę obok identycznej z sokiem a mój mąż prowadząc nie spojrzał i wziął nie tą butelkę co trzeba...zamarłam gdy zobaczyłam co pije :mrgreen::P

Ło ja pieprze... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Opowiadałam Wam, jak mi pies (obcy!) nasikał na kurtkę? Opowiadałam chyba. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anka szklanka, Znaczy napisałem dlaczego jest to pociągające choć wydaje się, że z pozoru nie jest.

Ja cenie naturalność i ten niezrobiony kobiecy przekaz, nie zmącony feromonowo obły look:) Można powiedzieć, ze taką skromność w sumie, bo jak kto ma za dużo chemii na sobie czy też szpachli to niejako tą nature hamuje. Nie zrobienie tez działa na wyobraźnie bo można sobie pomyśleć ,,jest dobrze'' a co by było jak by trochę zrobić, choć to się trochę kłuci z tym pierwszym podejściem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, Tak, tylko też w sumie podczas zjazdów dopamina jest wysoka więc to będzie też działanie chemii.

Te dwa zachowania bym rozdzielił. Słabość jest pociągająca bo to taka naturalna chęć dominacji nad kobietą. Władania i spełnienia wszelkich zachcianek, marzeń i wszystkich rzeczy które facet boi się zaproponować w wyniku tego, ze ich zaproponowanie mogło by dezawuować jego męskość.

Kobieta zakazana, niedostępność jest pociągające z prostego względu. Sporo facetów bierze sobie za żonę kandydatkę na żonę a nie na dziką kochankę z obawy, że po prostu taka dama spierdoli, bo będzie szukać wrażeń tym samym podważy ich męskość poprzez sugestie, że tych wrażeń nie otrzymała, nie spełnienie roli. Dlatego grzeczna opcja i tęsknota do zakazanej/niedostępnej, dlatego też spełnieni goście zdradzają swoje dobre zony.Nie chodzi o zaangażowanie emocjonalne lecz o wyładowanie i chwilowe zaspokojenie tej żądzy odpowiednią chwilę i interpretacje czym jest dla nas w chwili zdrady ,,kobieta niedostępna'' Bo to może być też kobieta dla nas nieatrakcyjna, o niższym statusie społecznym i tak dalej.

Tak bym nie jako tłumaczył dlaczego niektóre osoby tak mają, oczywiście pewnie zależy to od wielu innych czynników

Ale niedostępność to nie tylko "dzika kochanka". Dzika kochanka jest w sumie dostępna.

Ja byłam 22 lata temu w cholerę niedostępna, nawet sobie nie wyobrażasz :D

Kłóci!!!! :evil:

:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nasz pies jak był malutki, to go wysadziliśmy na kanapę. Mąż siedział obok i miał smakołyki. Pies za smakołykami wlazł mu na kolana. Mąż się z nim droczył i mu podnosił te smakołyki do góry, myśleliśmy, że on chce dosięgnąć, a ten przykucnął i nalał mu na spodnie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale niedostępność to nie tylko "dzika kochanka". Dzika kochanka jest w sumie dostępna.

iiwaa, po doprecyzowaniu, chyba wiem o co chodziło. Kontrast nie pisał o takiej "niedostępności" kobiety, wynikającej z budowania dystansu po jej stronie, tylko "niedostępności" wynikającej ze świadomości konsekwencji wejścia z nią w relację. Ta dzika kochanka owszem, może i jest dostępna, ale sama z siebie też ma wysokie wymagania odnośnie samca. A niespełnienie ich odbija się czkawką po męskim ego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

iiwaa, po doprecyzowaniu, chyba wiem o co chodziło. Kontrast nie pisał o takiej "niedostępności" kobiety, wynikającej z budowania dystansu po jej stronie, tylko "niedostępności" wynikającej ze świadomości konsekwencji wejścia z nią w relację. Ta dzika kochanka owszem, może i jest dostępna, ale sama z siebie też ma wysokie wymagania odnośnie samca. A niespełnienie ich odbija się czkawką po męskim ego.

A kto tu mówił o budowaniu dystansu :P

Po 20-latce się budowania dystansu spodziewasz? Ja byłam po prostu nieświadoma czegokolwiek :D

Chociaż teraz to one są może doświadczone :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nasz pies jak był malutki, to go wysadziliśmy na kanapę. Mąż siedział obok i miał smakołyki. Pies za smakołykami wlazł mu na kolana. Mąż się z nim droczył i mu podnosił te smakołyki do góry, myśleliśmy, że on chce dosięgnąć, a ten przykucnął i nalał mu na spodnie :D

:mrgreen:

A ja kiedyś na pogrzebie wleciałam do świeżo wykopanego grobu, bo szukałam czegoś w torebce :hide:

Ale, mhm, Was pociągają takie konsekwencje i kop w mentalne jaja?

A mówi się, że to kobiety są masochistkami :D

Wydaje mi się, że żaden z Was nie był w dłuższej relacji z taką lekko zdegenerowaną panną, dlatego wydaję się Wam to pociągające. To w odniesieniu do tego co Kontrast pisał o tych "zjazdowych" :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:mrgreen:

A ja kiedyś na pogrzebie wleciałam do świeżo wykopanego grobu, bo szukałam czegoś w torebce :hide:

:D

A to ja takich przygód nie mam :D

Dużo mam właśnie ze zwierzętami - jak mi źrebak kiedyś szarpał koszulę i rozpiął :D

Mhm, za jego matką nie tak dawno ryczałam - umarła na zapalenie płuc :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta dzika kochanka owszem, może i jest dostępna, ale sama z siebie też ma wysokie wymagania odnośnie samca.

Dzika kochanka :D Samiec :D Czuję się jakbym oglądała Disovery a Czubówna robiła za lektora :D

Takich "dzikich kochanek", serio serio bardzo dobrych w łóżku - takich podejrzewam jest mało, a kiedy znudzony ostoją domowego ciepła facet, wybiera kochankę - ona zawsze będzie nowa, dziksza, lepsza bo inna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wracałam kiedyś w nocy przez lasek i wpadłam w jakąś dziurę...straciłam buta. Nie mogłam go po ciemku znaleźć więc wróciłam bez. Dopiero na drugi dzień się dokopałam. Ech takie historie można mnożyć aż wstyd opisywać :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wracałam kiedyś w nocy przez lasek i wpadłam w jakąś dziurę...straciłam buta. Nie mogłam go po ciemku znaleźć więc wróciłam bez. Dopiero na drugi dzień się dokopałam. Ech takie historie można mnożyć aż wstyd opisywać :P

Ja ściągnęłam buty przez chrabąszcza majowego. Biegłam bez.

Te małe helikopterki gonią ludzi. Moje włosy zwłaszcza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mówi się, że to kobiety są masochistkami :D

Wydaje mi się, że żaden z Was nie był w dłuższej relacji z taką lekko zdegenerowaną panną, dlatego wydaję się Wam to pociągające.

Jak się raz z taką dłużej będzie to potem już się wie że najlepiej od takich od razu spierd....a nie wiązać w związki.

To jak samemu sobie świadomie strzelić w kolano.

E tam :D Ja tam znalazłam dwóch koneserów wariatek lubiących dać po nosie spotkałam, jeden się ze mną nawet ożenił :D Paru chętnych po drodze też było, więc może faktycznie jest to coś dziwnego w wariatkach degeneratkach :D

Ja ściągnęłam buty przez chrabąszcza majowego. Biegłam bez.

Te małe helikopterki gonią ludzi. Moje włosy zwłaszcza.

Brrr aż mnie ciarki przeszły. Chrabąszczy czy ćmy wplątane we włosy :hide: FU!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja kiedyś na pogrzebie wleciałam do świeżo wykopanego grobu, bo szukałam czegoś w torebce

ojezu :D to jest nawet lepsze niz zderzenie z projektorem!!1

Ej był kiedyś temat na forum, w którym opisywało się swoje najbardziej obciachowe sytuacje. Jak on się nazywał?!

Pamiętam, że pisałam tam o moim wypadeczku w pubie, gdzie później musiałam oddać kasę za zniszczony sprzęt ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zupełnie nie. Pociąga mnie raczej seksualna otwartość takiej postrzelonej kobiety, skłonność do eksperymentowania, drapieżność. Odpycha natomiast świadomość konsekwencji.

Inaczej: główka mówi tak, głowa mówi nie :twisted: .

Wydaje mi się, że żaden z Was nie był w dłuższej relacji z taką lekko zdegenerowaną panną, dlatego wydaję się Wam to pociągające.

Nie da się ukryć. Praktycznie wszystkie moje relacje z kobietami, trwające dłużej niż do śniadania były relacjami z dokładnym przeciwieństwem takiej "dzikiej baby".

Fantazja o seksie z taką panną nie musi od razu iść w parze z fantazją o długodystansowym związku z kimś takim.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zupełnie nie. Pociąga mnie raczej seksualna otwartość takiej postrzelonej kobiety, skłonność do eksperymentowania, drapieżność. Odpycha natomiast świadomość konsekwencji.

Inaczej: główka mówi tak, głowa mówi nie :twisted: .

Mhm, ale ona otwarta jest również dla innych. To już chyba wtedy gorzej :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej był kiedyś temat na forum, w którym opisywało się swoje najbardziej obciachowe sytuacje. Jak on się nazywał?!

Pamiętam, że pisałam tam o moim wypadeczku w pubie, gdzie później musiałam oddać kasę za zniszczony sprzęt ;D

Mówisz o tym?

po-miejmy-si-z-siebie-d-t4281.html?hilit=po%C5%9Bmiejmy%20si%C4%99%20z%20siebie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi