Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mam fioła na punkcie zwierząt !!!

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, Elciaa napisał(a):

Czy ten wąż miał widzenie termiczne?

Nie wiem 🙂

5 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

Pasujesz do indora on ma 20 kotow:D

Ale to pod opieką :D W domu tylko cztery. Za to z 50 ryb się zrobiło, 9 ślimaków i dwie żaby.

Kochany wąż mógł przecież udusić ją.

Niestety przewidywanie konsekwencji swoich zaniedbań nigdy nie było jej mocną stroną. Twierdziła, że to przez ADHD. Może tak, może nie, nie wiem.

Ale zgrzalam się to czytając bo myślałam że pojebana ohydna tarantula zaczęła zagniatać butelkę kurwa

Pająki też jej uciekały. Ptasznik taki wielki potężny np.

No bo ja też mam adhd

Ale w sumie to jesteście różne. Tylko vibe podobny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, Doktor Indor napisał(a):

Nie wiem 🙂

Ale to pod opieką :D W domu tylko cztery. Za to z 50 ryb się zrobiło, 9 ślimaków i dwie żaby.

O slimakach i zabach nie słyszałam 

Niestety przewidywanie konsekwencji swoich zaniedbań nigdy nie było jej mocną stroną. Twierdziła, że to przez ADHD. Może tak, może nie, nie wiem.

Też tak mam

Pająki też jej uciekały. Ptasznik taki wielki potężny np.

No pojebana jakaś🤣 i co wyleczyla się?

Ale w sumie to jesteście różne. Tylko vibe podobny.

Xddd to jak w koncu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

O slimakach i zabach nie słyszałam 

No widzisz – pojechałem po ryby, wróciłem z żabą, a potem z drugą żabą. W sensie z zoologicznego, nie złapałem jej sam.

Też tak mam

Ja nie ogarniam jak taki mózg działa.

No pojebana jakaś🤣 i co wyleczyla się?

Coś ty. Znaczy nie wiem, jakieś tam leki brała. Tam ogólnie pod kopułką nie było dobrze.

Xddd to jak w koncu

No vibe podobny ale jesteście różne.

IMG_4670.JPG

IMG_4802.JPG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

No widzisz – pojechałem po ryby, wróciłem z żabą, a potem z drugą żabą. W sensie z zoologicznego, nie złapałem jej sam.

Coś ty. Znaczy nie wiem, jakieś tam leki brała. Tam ogólnie pod kopułką nie było dobrze.

IMG_4670.JPG

IMG_4802.JPG

Łał jaka śliczna żabka i ma takie egzotyczne faldy  

Ja nie pytam o kopułe tylko czy wyleczyla się z fobii przed pająkami bo mówisz że miała ptaszniki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Łał jaka śliczna żabka i ma takie egzotyczne faldy  

Jedna jest szara, druga to albinos, ale nie mam ładnego zdjęcia albinosa (trudno się robi zdjęcia w takich warunkach) więc wrzucam jedyne, które do czegokolwiek się nadaje. W sumie większość zdjęć, jakie mam, to koty. To wdzięczniejsze modele, chociaż czarnym zwykle robię HDRy, bo inaczej to nie wygląda (albo kot niedoświetlony, albo tło prześwietlone).

Żaba ma za małą głębię ostrości (prawa tylna noga jest poza płaszczyzną ostrości), ale w tych warunkach (oświetlenia i ruchu) to max, ile mogłem zrobić bez pogorszenia jakości (bo musiałbym albo mocno podbić czułość i mieć ziarno, albo zwiększyć czas i mieć rozmycie ruchu).

IMG_4602.JPG

IMG_4667.JPG

IMG_4717.JPG

IMG_4787.JPG

IMG_4662.JPG

IMG_4716.JPG

IMG_4720.JPG

Godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Ja nie pytam o kopułe tylko czy wyleczyla się z fobii przed pająkami bo mówisz że miała ptaszniki

Tylko przed dużymi, małych dalej się bała.

Edytowane przez Doktor Indor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Doktor Indor napisał(a):

IMG_4670.JPG

IMG_4802.JPG

Myslalam, ze na 1 sie odbijasz i ze jesteś orangutanem, ale to kamień chyba jakis syntetyczny 😄

3 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

Jedna jest szara, druga to albinos, ale nie mam ładnego zdjęcia albinosa (trudno się robi zdjęcia w takich warunkach) więc wrzucam jedyne, które do czegokolwiek się nadaje. W sumie większość zdjęć, jakie mam, to koty. To wdzięczniejsze modele, chociaż czarnym zwykle robię HDRy, bo inaczej to nie wygląda (albo kot niedoświetlony, albo tło prześwietlone).

IMG_4602.JPG

IMG_4667.JPG

IMG_4717.JPG

IMG_4787.JPG

IMG_4662.JPG

IMG_4716.JPG

IMG_4720.JPG

Tylko przed dużymi, małych dalej się bała.

Ładne foteczki. Kocur ma mine jak ja 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Myslalam, ze na 1 sie odbijasz i ze jesteś orangutanem, ale to kamień chyba jakis syntetyczny 😄

Tam jest pełno kamieni a to to chyba kokos :D

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Ładne foteczki. Kocur ma mine jak ja 

Na tym ma jak ja, jak czytam czasem forum :D

IMG_4783.JPG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

36 minut temu, brum.brum napisał(a):

Żaba kozacka. I ona sobie tak cały czas w akwarium żyje? Śpicie razem? :D 

One są w kuchni razem z kotem (bo kot jest niestety chory, więc jest oddzielony od innych), choć w zasadzie kuchnia została już przerobiona na koci pokój (wywaliłem półki, zamiast nich są drapaki i kocie zabawki). Spędzam tam dużo czasu w dzień (żeby kot nie siedział sam), jak pracuję to też biorę lapka i siedzę z nim, ale śpię jednak poza nią. Tak, żaby są w akwarium – są trzy akwaria, w dwóch są bojowniki (po jednym na akwarium plus po trzy ślimaki) a w dużym wszystko pozostałe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Doktor Indor napisał(a):

One są w kuchni razem z kotem (bo kot jest niestety chory, więc jest oddzielony od innych), choć w zasadzie kuchnia została już przerobiona na koci pokój (wywaliłem półki, zamiast nich są drapaki i kocie zabawki). Spędzam tam dużo czasu w dzień (żeby kot nie siedział sam), jak pracuję to też biorę lapka i siedzę z nim, ale śpię jednak poza nią. Tak, żaby są w akwarium – są trzy akwaria, w dwóch są bojowniki (po jednym na akwarium plus po trzy ślimaki) a w dużym wszystko pozostałe.

Dlaczego piszesz bojowniki. Ktoś kto nie zna tego słowa nie wie czy mówisz o zabór ślimaki czy rybie. Kozackie zdjęcia. Jak byłam mała chciałam mieć akwarium bo dziadek miał 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Dlaczego piszesz bojowniki. Ktoś kto nie zna tego słowa nie wie czy mówisz o zabór ślimaki czy rybie. Kozackie zdjęcia. Jak byłam mała chciałam mieć akwarium bo dziadek miał 

Raczej każdy wie co to bojownik. ;pp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Doktor Indor napisał(a):

Klimatycznie. Pewnie przy takiej „scenografii” można na serio odpocząć psychicznie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi