Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mam fioła na punkcie zwierząt !!!

Gość toya75

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 9.01.2026 o 03:48, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Ale słodko zmęczony 💙

Też tęsknię za akwarium, miałam rybki i nie wiem co się z nimi stało pod moją nieobecność, gdy byłam w szpitalu.. 

Nikt nie złożył wyjaśnień? Nabrali wody w usta...

Edytowane przez Chongyun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 1.01.2026 o 16:12, shadow_no napisał(a):

Tak jest dokładnie! Dlatego w telefonie mam jakieś 95% zdjęć z jego udziałem. W pozie w jakiej jest Twój piesek też mam hahaha podobna waga też 

PXL_20251230_133123037.thumb.jpg.3bce00bbe262a61900c2c8c091994799.jpg

Masz przepięknego kota,

"prawie mój kot" Małgorzata dziś spędziła noc w moim łóżku. Przed chwilą się obudzilam i się zastanawiałam, czy ona ze mną została czy poszła wczioaj wieczorem di swojego domu. Patrze, jesst! Co za wielka radość. Gosia też się przebudziła i sobie siedzimy a ona juz chyba dalej śpi przy moich stopach. Tak bardzo się cieszę,  ze teb kot tak się ze mną zaprzyjaźnił. Maz cudoeny charakter. Daję mi przestrzeń, nie głaskam go ciągle, bo wienm  ze moze byc to dla nirj irytujące, Za to wystarczy mi jej obecność. Czasem przykładam głowe do jej futerka i tak odpoczywamy, A najlepsze, gdy wskakuje n moje uda, gdy leze brzychu, niestety bywa tak,  ze muszę ją ba chwilę ją zsunać, gdy nuszę coś zrobić, Jednym słowem jestem Tean koty, psy mnid nie ruszają 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi