Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

21 minut temu, distorted_level68 napisał:

@Mireadh to jeśli już ten sam team, to nie wypada się ze sobą kłócić i sobie wytykać, no ja już w stosunku do Ciebie nie będę, tak dziwnie się złożyło, że to akurat przy katolickiej Wigilii BN, myślę, że z czasem dojdziemy do porozumienia i będzie prościej zrozumieć dlaczego tak, a nie inaczej!

No to Wesołych! ;)

teraz jako moderator juz nie mozesz byc takim chamem, musisz pokazac sie z dobrej strony :classic_rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lilith, współczuję, ale cóż, pracować trzeba ;) ciesz się wyrkiem i poglaszcz koty ode mnie ;)

Ja mam egzamin 5 stycznia, więc też nie poodpoczywam ;)

A Sylwester... jeszcze nie wiem. Muszę się ewakuować z domu, więc wszystko się może zdarzyć ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie sjesta poświąteczna, ale nie w łóżku tylko w busie.  NIe wytrzymałem presji siedzenia na dupie przez 2 miesiące w Polsce i zrobiłem sobie przerwę. Właśnie jadę do Wałbrzycha i jutro stamtąd ruszam ze znajomymi na  tygodnowy trip po Chorwacji. Pierwszy raz od jakichś 10 lat wyjeżdżam zagranicę turystycznie. Dziwne uczucie😀.

A tak z innych nowości to od paru tygodni robię prawo jazdy w końcu. Zobaczymy co z tego będzie.

4 minuty temu, Heledore napisał:

Ale się zielono zrobiło :105:

Nooo. Wyazły zielone berety spod choinek:classic_biggrin:.

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.