Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

kia_ sportage, na wątrobie mi nic nie leży. Ja nie mam wątroby :mrgreen: .

A odnośnie tej Warszawy to miałem taką przygodę wczoraj. Byłem u dentysty, po zabiegu polazłem na pociąg i do domu. Standardowa procedura.

Dziś rano o 5 wstaję, rozglądam się za paczuszką fajek. Jest! Będę żył! Biorę do ręki, pusta. Co mi po takim życiu...

Ale po chwili lampka w czaszce się zapaliła: przecież wczoraj jak byłem w stolycy miałem przy sobie e-fajka! Nie pasuje on za bardzo do porannej kawy, ale do 6 jakoś na nim prześmigam (na głodzie się nie wybrzydza) i wyruszę po nową paczuszkę do żabki. I jeśli pamięć mnie nie myli to jest w kurtce. No to idę!

Zaglądam do kieszeni kurtki. Niespodzianka numer 1: e-fajka nie ma. Kuźwa zgubiłem po drodze. Ale za to jest druga paczka! Zaraz zaraz, ja nie palę Marlboro...

Grzebię dalej. Kupony lotto. Przecież ja nie gram w lotka! Następny elenent ekwipunku: klucze. Nie moje. Przyglądam się w końcu kurtce. Nie moja! Niby podobna ale nie moja!

No i od rana operacja "poszukiwanie kurtki". Telefon do dentysty. Żadna kurtka nie została ani żaden z pacjentów nie zgłaszał zaginięcia. Ale po 20 minutach pani z recepcji dzwoni do mnie że przed chwilą miała telefon od drugiego pacjenta z tym samym problemem. Wymieniliśmy się numerami, zgadaliśmy się w Warszawie i musiałem jechać po swój ukochany advanced power armor mk. 2...

Tak więc wiesz, temperowanie długopisów jest może nieco dziwne dla postronnego widza ale nie wymusza podróżowania +100 km żeby naprawić skutki błędu ;) .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry, dla mnie niedobry, miałem w planach to co zwykle czyli popajacować i powydurniać się na forum. Plan zakładał też wątek romansowy z userkami, fake newsy i inne ciekawe rzeczy, ale jestem zdołowany, rozbity :(

W cechach osobowości mi napisano - depresja, pesymizm, panikowanie, przejmowanie się - i tak się czuję :/

Na walentynki rzucili promocję w plusie i jest 50% więcej za doładowanie z internetowych banków, to zrobię niespodziankę mamie i doładuję jej konto za 50zł, a dostanie 75 ;)

regulamin promocji

http://www.biuroprasowe.plus.pl/download.php?id=1165

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla jaj kupiłam swojemu ex stringi - słonika z trąbką i kajdanki z czerwonym futerkiem :mrgreen:

50 Twarzy Lilith: Safari Edyszyn

:lol::lol::lol:

Ja mam dziś mega lenia, leżę w wyrku i nie mogę się zmobilizować do czegokolwiek konstruktywnego :bezradny: .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

distorted_level68, już późne popołudnie? Matko z córko. jak ten czas szybko płynie jak się g.... robi cały dzień :mrgreen: .

Yooo!

na_leśnik, no sam powiedz - czym by było życie bez tej odrobiny śmiechawki? :mrgreen:

Cóż, byłoby tylko smutnym, bezbarwnym, przepełnionym goryczą cyklem pracy, żarcia, srania, spania i samogwałtu. A tak przynajmniej się od czasu do czasu chociaż słonia zobaczy :lol: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja walentynki na wykopie będę spędzał, zapodaję piosenkę - ale słuchajcie tylko przez pierwsze 25 sekund, potem robi się mocno wulgarna, oznaczam jako 18+

:pirate:

Pojawiają się tam fajne dwa obrazki :mrgreen::mrgreen:

[attachment=1]Zrzut ekranu z 2018-02-14 19-27-20.png[/attachment]

[attachment=0]Zrzut ekranu z 2018-02-14 19-26-51.png[/attachment]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

magic wolf, na_leśnik, nie znałem go wcześniej, on pisze, że walentynkową piosenkę robił na szybko, w jeden wieczór, do pozostałych starannie się przygotowywał

montaż, ołtarzyk, świeczki, a się okazało, że sukcesem jest ta walentynkowa, robiona w jeden wieczór :D

Karuzela spierdolenia też jest nie najgorsza :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć wam:).

Ambitny plan zakłada wypad na basen. Ale pogoda za oknem skutecznie odstrasza :hide: .

Narazie cel bardziej przyziemny: zrobienie sobie kawy 8) .

Lilith, waćpanna wyspana?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

distorted_level68, siema! Jakie plany na dziś?

Lilith, tym jacuzzi mnie zainspirowałaś. Dzwoniłem na basen i zapytałem czy mają takie cuś. I mają!

Jestem ciekaw, bo jakkolwiek dziwnie by to nie zabrzmiało to nigdy w jacuzzi nie byłem. Tak więc dziś będzie test :D .

Co do jajek to nie wiem bo nie maluję. Pazurków też :mrgreen: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, słyszałem sporo dobrego o tych Termach. Nigdy nie byłem, ale w zeszłym roku miałem okazję popływać w Aqua Parku we Wrocku. Do jacuzzi nie dotarłem, bo wcześniej odkryłem zjeżdżalnie :105: .

A spa jakoś mnie nie przekonuje. Jestem jak Husky, potrzebuję dużo ruchu :pirate: .

Chyba zadzwonię do siostry i wproszę się do niej na weekend :yeah: .

Swoją drogą, szybko w tym roku klienci jajek poszukują. Podziel się potem fotami swoich prac ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, jak byłem w tym Wrocku to strasznie mi się podobało połączenie zewnętrznego basenu z krytym. Zwłaszcza że byłem tam zimą.

Pływasz sobie w ciepłej wodzie po hali i w każdej chwili możesz wypłynąć na dwór, a tam śnieg :mrgreen: .

Woda to zdecydowanie nie jest mój żywioł, ale od czasu do czasu warto się wybrać.

Nara :papa: .

kia_ sportage, siemson. Pod nic nie wpadaj tam i smacznej kawy życzę ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

- kawa x1

kia_ sportage, z twórczości P!nk to mi utkwił najbardziej Family Portrait, kiedyś dużo jej słuchałem, obecnie mniej.

Jutro post i nic nie będzie jedzone :105::105::yeah::yeah:

Dziś jestem z siebie dumny, udało się przerobić obrazek z piosenki walentynkowej, smutny koleś w piżamie nie miał żadnych zainteresowań, do pustego tła dodałem lotnictwo, plakat na ścianę z myśliwcem F 20 i przerobiłem torebkę na niebiesko :brawo::brawo:

[attachment=1]Zrzut ekranu z 2018-02-14 19-27-20.jpg[/attachment]

[attachment=0]Zrzut ekranu z 2018-02-14 19-26-51.png[/attachment]

każdy detal jest ważny :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, mnie tam brakowało tylko jakiegoś małego stoliczka pod ręką. Takiego żeby można było gdzieś książkę bezpiecznie odłożyć. Chyba by mnie dziś stamtąd ochrona wyprowadzała przed zamknięciem :D .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.