Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Carica Milica, ja też trzymam kciuki o rozmowę, a w przyszłości widzę Cię na stanowisku ministra spraw zagranicznych.

Obecnie niestety żyjemy w czasach, że zdarzają się ministrowie ze znajomością 1 języka (ten z San Escobar) :(

Na geografii nie uważali, a z seriali które oglądają to już nic nie rozumieją :D

kia_ sportage, :great:

Hooded Spirit, śniegu ni ma i coś ta zima słabiutko wyglada.

Lilith, wydaje mi się, ze jak nosiłem Zielony beret to mniej się działo :mrgreen:

magic wolf, nie wiem, gdyby przejrzeć moje nędzne posty to ile byłoby tam narzekania? Pewnie coś by się znalazło, ale nie za dużo :D

kia_ sportage, jesteśmy teraz zielonymi beretami w stanie w spoczynku :mrgreen::pirate::pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arhol strażniku z nocnej straży, dobrze że żyjesz i czuwasz :D Podświadomie czuję, że osłabiam drużynę dziennych wron :(

kia_ sportage, jakoś mi nie idzie utrzymywanie statusów :( Na moderatorskim koncie mniej niż 1 tydzień, na admińskim pewnie mniej niż 3,5 dnia bym wytrzymał :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, grubo :D

21 użytkowników nerwicy ma powyżej 10 000 postów :D

Sporo postów napisaliście :D

Późno dołączyłem i przy moim tempie pisania do elity forumowej dołączę za jakieś 10 lat :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

[attachment=0]posty.png[/attachment]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fedex pójdzie z dymem.

Nie przepadam za Fedexem, najlepsi crackerzy i hakerzy świata też go nie lubią.

Maj 2017 - Hakerzy żądają okupu od kurierów

Cyberprzestępcy domagali się okupu w zamian za odblokowanie unieruchomionych komputerów. Zaatakowali m.in. w Chinach, Hiszpanii, Rosji i w Stanach Zjednoczonych, a ich ofiarami były m.in. transportowy gigant FedEx, szwedzkie władze lokalne i brytyjska służba zdrowia.

Według analityków, hakerzy posłużyli się programem stworzonym w amerykańskiej Agencji Bezpieczeństwa Narodowego. W kwietniu program został wykradziony i udostępniony w internecie. Wcześniej firma Microsoft opublikowała specjalną aktualizację, która miała chronić przed atakiem, ale według doniesień, w wielu komputerach tej aktualizacji nie zainstalowano.

cały tekst

https://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/1885351,Coraz-wieksza-aktywnosc-hakerow-w-2017-roku-Polska-na-celowniku

Za taki sposób załadunku -> http://joemonster.org/i/f/fedex_deliv04.gif np. sprzętów elektronicznych nikt nie lubi Fedexu.

Patologie są we wszystkich firmach kurierskich, ale w fedexie takie jakby nieco większe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, hey! marnie u Ciebie z tym snem :( gdybym mógł, to oddałbym Ci trochę swojego, bo ja nie mam ze snem w ogóle problemów, kawę przeważnie pijam do południa, potem null (to też zależy od okoliczności), ale jak coś, to później piję instant, to po tej "kawie" jeszcze szybciej zasypiam! :bezradny: człowiek bez snu źle funkcjonuje! :( chemia na sen, to kiepski wybór, no ale jak nie ma innego sposobu? :why: to może trochę poprzynudzam, to moment zaśniesz...? drzemka w ciągu dnia też wskazana! :time:

kawa 1x!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, czuje się źle, męczyłem się całą nic, nie udało mi się wyrwać ani godziny, chodzę teraz jak zombie.

To wszystko przez Księżyc, znaczy się Lunę, Luna szalała po niebie i nie mogłem spać, jak widać nie tylko ja :mrgreen:

Pełnia księżyca obniża jakość snu

W 2013 roku grupa naukowców z Uniwersytetu w Bazylei postanowiła sprawdzić, jak księżyc wpływa na sen. Przez 3 lata monitorowali oni nocny wypoczynek 33 ochotników, których podzielili na dwie grupy wiekowe: 20-31 i 57-74 lata. Wyniki eksperymentu pokazały, że w czasie pełni księżyca badani spali gorzej i to niezależnie od wieku. Ich średni czas zasypiania wydłużył się o 5 minut, a długość snu była krótsza o 20 minut. Odczyty bioelektrycznej czynności mózgu dowiodły, że podczas pełni sen ochotników eksperymentu był płytszy. Obserwacje te potwierdziły ankiety wypełniane przez nich każdego ranka – opisując swoje samopoczucie po nocy, gdy księżyc świecił najjaśniej, badani narzekali na niewyspanie i zmęczenie. Z kolei badania hormonalne wykazały, że w czasie pełni ich organizm produkował mniej melatoniny – substancji, która odgrywa najważniejszą rolę w regulowaniu dobowego rytmu snu.

W toku eksperymentu okazało się ponadto, że uczestnicy mieli problemy ze snem nie tylko podczas samej pełni, lecz również na kilka dni przed i po jej ustąpieniu

http://www.poradnikzdrowie.pl/psychologia/zrelaksuj-sie/bezsennosc-fazy-ksiezyca-jaki-wplyw-na-sen-ma-pelnia-ksiezyca_43554.html

a dzisiaj będzie tak samo, albo i gorzej :pirate:

https://www.rytmnatury.pl/kalendarz-ksiezycowy-fazy-ksiezyca

Ciekawe jak Lunaa spała? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

distorted_level68, nie będzie tak źle :D nie spałem wcale, to myślę, że nadchodząca noc przyniesie ukojenie.

Niewyspany i wyczerpany szybciej zasypiam, może nawet uda się ze 6 godzin pospać :D

Na olaboga napisano tak:

w Wielkiej Brytanii, na podstawie danych z policyjnych statystyk, podjęto decyzję o zwiększeniu liczby patroli policyjnych podczas pełni.

https://www.olabloga.pl/wplyw-faz-ksiezyca-na-czlowieka

Nie wiem ile w tym prawdy, ale wydaje się to mieć sens - przestępcy, bandyci, wszelkiej maści szumowiny są nadaktywne i bardziej szaleją, nie wiedzą nawet, że to przez pełnię.

A nie wiedzą dlatego, bo sa idiotami, proste. W statystykach policyjnych to wychodzi. Żeby była jasność w powyższym linku napisano wiele bzdur, mitów i legend, nie traktuję tego poważnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To wszystko przez Księżyc, znaczy się Lunę, Luna szalała po niebie i nie mogłem spać, jak widać nie tylko ja

:lol::lol::lol:

Zła Luna, niedobra :mrgreen:

Lunaa ma fajny nick, wszystkie nicki na L są zajebiste prawda? :mrgreen:

Panie przodem: Lusesita, Lilith, Lunaa, Lord Cappuccino, Liber8 :D pokazało więcej ludzi na L, ale wstawiłem tylko te najlepsze :mrgreen::mrgreen:

o lunie piszą wszystkie światowe media, nie są to fakenewsy, screen z google wiadomości

[attachment=0]L.jpg[/attachment]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To wszystko przez Księżyc, znaczy się Lunę, Luna szalała po niebie i nie mogłem spać, jak widać nie tylko ja :mrgreen:

I wszystko przeze mnie jak zawsze ale a tak luna ostatnio szaleje :D Dziś psycholog stwierdziła, że niepotrzebna mi już jest skoro zyebałam kierownika :mrgreen: ale nie myślałam, że tak to się odbije na innych :mrgreen:

Ciekawe jak Lunaa spała? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Luna śpi jak zabita bo ma superrr tabsy 8)

Lunaa ma fajny nick, wszystkie nicki na L są zajebiste prawda? :mrgreen:

:uklon:

Losmostrada, Listy-Eyed, Lirunia, lia_ sportage, Larica Milica, lonachopsis.

No, to by było na tyle... chyba. :mrgreen: Dziękujemy.

:great::great::great:

mirunia jak mogłaś zapomnieć o Loliku :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lirunia, :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Jeszcze doszło parę osób, niektórym do twarzy w L :D

*Lonika*, La_leśnik, Lotocyklista, Laramparam, Lrhol, Lmiercionauta, LERZY62, LolfMan, Looded Spirit, Listorted_level68, Lieboszczyk, Lark123, Lans, Lkolita, Lilence_sadness, Llossy, Lryāgan, Liejskifilozof, LratKat, Lnemon, Lsychciu, Lsychoanalepsja_SS, Larlosbueno, Lonster6, Lhira123, Leghum, Lvm, LNTEL 1, Liergiej Arbuzow, Lagic wolf, Lriscilla_126, Lerg7,

Aiber Biber (justin? :-|:lol:) Ciber Diber Eiber Fiber Giber Hiber Iiber Jiber Kiber Łiber Miber Niber Oiber Piber Qiber Riber Siber Tiber Uiber Viber Wiber Xiber Yiber Ziber, wszystko słabe :(

Aunaa Bunaa Cunaa Dunaa Eunaa Funaa Gunaa Hunaa Iunaa Junaa Kunaa Łunaa Munaa Nunaa Ounaa Punaa Qunaa Runaa Sunaa Tunaa Uunaa Vunaa Wunaa Xunaa Yunaa Zunaa

też nienajlepsze, niech zostanie Lunaa :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.