Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę) - cz. 2

Lord Cappuccino

Rekomendowane odpowiedzi

Arhol,

Ja sie tak objadłam że nie moge patrzeć na jedzenie i przykro mi bo moje ulubione ciasto leży a ja juz nie wcisne nic wiecej :)

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, nie da się ukryć :mrgreen: .

Tylko wiesz, człowiek wchodzi do dziennych, zaczyna pobieżnie czytać i sugerując się dominującą tematyką widzi teksty których nie ma. Najlepszy przykład:

Arhol, a tu bym się spier...

Co towarzysz na_leśnior przeczytał, to sobie dośpiewaj :pirate: .

Carica Milica, ja już odpuściłem szturm 8) .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gwarantuje wam,ta salwa która czasem uwolni się z demoniej bramy przywodzi na myśl najdalsze głębie piekieł.

Bardziej porcelanowym :pirate:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehhh, jak od lat nie gram w gry komputerowe (chyba wyrosłem z tego typu "rozrywek") tak dziś sobie prezent świąteczny zainstalowałem i zamiast robić coś konstruktywnego łoję w klawiaturę. :lol:

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arhol, dupus powiększus :shock::lol: rany znowu bąki a po kapuście z grochem :shock: tlenuuuuuuuuuuuu

Z racji tego że nie mamy odpowiedniej ilości łóżek, wczoraj po kolacji zmuszony byłem do spania na ziemii na stosie kocyków w śpiworze. Kolacja była "obfita", w pokoju jeszcze 2 osoby. Jak się obudziłem, sądząc po zapachu miałem wrażenie że jestem na dnie wielkiego garka po bigosie.

Tu już nawet briss nie pomoże :pirate: .

na_leśnik, a w co grasz?

Star Wars Battlefront II. Ze szwagrem dziecinniejemy na starość :lol: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nooo. Jeszcze kilka takich kolacyjek i by farba ze ścian zaczęła odchodzić :lol:

Dyskusja dwóch dorosłych samców marki homo sapiens na czacie:

Ja: Ej, może powoli kończymy i zabieramy się za ten kod.

<5 minut pauzy>

Szwagier: Grom te imperialne ścierwa XD

Ja: XD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zupa z rzodkiewek, czasem niestety tak bywa. U mnie przez wiele lat na świętach była taka "dodupna" atmosfera. Ale od paru lat to się stopniowo poprawiało. Teraz nie tylko jest "znośnie", ale jeszcze dodatkowo fajnie. Mam nadzieję że u Ciebie będzie też lepiej ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.