Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Psychotropka`89, od dziś prosze mi juz tylko takich psychotropek-ow podawac ;)

Uprzedzam, że łatwo mnie przedawkować. 8)

Psychotropka`89 :105::105:

Czytam właśnie jakiś mini poradnik o poruszaniu się w świecie komplementów :pirate: jak coś wybiorę to napiszę Psychotropce. Nie no żartuję, wstawić cytat czy wierszyk, to chyba najgorsze co można zrobić :pirate:

Hehe, dobry poradnik nie jest zły. ;)

Liber8, nie lepiej tym klasykiem :P:D - "ruchalbym" ? xD ( ;) )

Dawno mnie na foro nie było ale czytałam, że ostro było z tym "ruchaniem". Więc nie róbmy znowu zadymy. :twisted:

Psychotropka bardzo ładnie. :P

Nihil Ty wygłodniała "Bestio"!

Może następuje czas nawrócenia? :twisted::P

P.S. Nie podkradaj mojej Comy. :oops:

Dziękuję. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nihil Ty wygłodniała "Bestio"!

Niczym ten Smok-Lewiatan, a na nim Lilith - Nierzadnica Babilonu :mrgreen: Heh, zechcesz, Sukkub, poodgrywac te apokaliptyczne scenki - daj znać :twisted:;)

Może następuje czas nawrócenia?

Chyba jednak za wczesnie z tym nawróceniem ... :twisted:;)

P.S. Nie podkradaj mojej Comy.

Twoja, moja - wprawdzie i tak "to nieistotne z perspektywy Absolutu" ;)

[videoyoutube=HqGUhjvBbgs][/videoyoutube]

;)

P.S. Wykurwiam zorganizować jakas wódkę - tak coby sobie "naturalnie przywrócić pion" :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uprzedzam, że łatwo mnie przedawkować.

Puknalbym Cię ( :mrgreen: ), w sensie zapodal "po kablach", ale skoro mówisz, że tak łatwo przedawkować, ogranicze się do sniffowania ;)

Dawno mnie na foro nie było ale czytałam, że ostro było z tym "ruchaniem". Więc nie róbmy znowu zadymy.

Ale wiesz ...

[videoyoutube=okB1gyfUMys][/videoyoutube]

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nihil zamknę Cię kiedyś w jednej z komnat, gdzie nie dociera ani jedno promienie słoneczne i otoczą Cię moje ciemności! :twisted:

P.S. Przyjemnością będzie skucie Cię w kajdany i napawanie się tym widokiem. Litości nie będzie, jedynie złowieszczy śmiech rozchodzący się w nicość. :twisted::oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nihil zamknę Cię kiedyś w jednej z komnat, gdzie nie dociera ani jedno promienie słoneczne i otoczą Cię moje ciemności! :twisted:

P.S. Przyjemnością będzie skucie Cię w kajdany i napawanie się tym widokiem. Litości nie będzie, jedynie złowieszczy śmiech rozchodzący się w nicość. :twisted::oops:

Ściemnia,to już się stało,tutaj fota nihila prosto z lochu

hqdefault.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Owe "ciemności", ma się rozumieć, to pieszczotliwe określenie tych równie kuszących, Sukkuba piekielnych sióstr i kuzynek ? :mrgreen:

Heh, zawsze przeczuwałem, że kręcą Cię te klimaty BDSM :D Mówisz, zostaniesz moją "dominą" ? :twisted:;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ściemnia,to już się stało,tutaj fota nihila prosto z lochu

Paparazzi jebany! Człowiek raz na jakiś czas chce się odrobinę zabawić, a taki cwany chujek narobi mu tych kompromitujących zdjęć, by kolejno słać liściki z żądaniami ciężkich pieniędzy w zamian za ich niepublikowanie, puścić swą ofiarę z torbami, po czym koniec konców i tak je ujawnić :P ( :D )

Motocyklista, Nihil zjadł snickersa, wcześniej po prostu zgubił Orient

Heh :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Owe "ciemności", ma się rozumieć, to pieszczotliwe określenie tych równie kuszących, Sukkuba piekielnych sióstr i kuzynek ? :mrgreen:

Heh, zawsze przeczuwałem, że kręcą Cię te klimaty BDSM :D Mówisz, zostaniesz moją "dominą" ? :twisted:;)

Nie pochlebiaj sobie mała Bestio. :twisted: Jak będę miała dobry nastrój to jakąś żmiję każę podrzucić do Twego lochu.

Oh noł... Skuty, związany - tortury (... ) 8):twisted: Przedstawieniu będę się przyglądała siedząc na tronie i popijając eliksir młodości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pochlebiaj sobie mała Bestio. :twisted:

"A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć." :D

Jak będę miała dobry nastrój to jakąś żmiję każę podrzucić do Twego lochu.

To już wolę sobie z własnym tasiemcem pogadać :P

Oh noł... Skuty, związany - tortury (... ) 8):twisted:

Empiryzm przede wszystkim ;)

Przedstawieniu będę się przyglądała

Znaczy się, lubisz patrzeć ? :twisted:;)

siedząc na tronie i popijając eliksir młodości.

To się Sukkub w tej hierarchii piekielnej ustawił ;) Receptura eliksiru rozumiem "top secret" (z ilu litrów nasienia uwarzony już nie spytam :mrgreen: ) ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi