Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

To był spontan

szczerze, podziwiam . I tak sama , czy jeszcze z kimś ? Musisz być na swój sposób wyjątkowa . A widoczek , pewnie jak Ty sama przepiękny ;) .Wczoraj to sie chciałem trochę z Tobą poprzekomarzać , mam nadzieję ,że nie uraziłem ;)

Też "kocham" góry ( w wielu byłem , nawet we Francji-Cevennes ),,, ale powiem Ci ,że z czas( 45 lat ) przytępia we mnie odczucia estetyczne , coraz mniej ( jeśli w ogóle jest ) we mnie spontana ,zachwytu , a coraz więcej wygodnictwa . 12 lat temu normalnie z plecakiem w bieszczady ,,, a teraz bez auta i hotelu ani rusz . Dupa siada , sił coraz mniej ,,, w dodatku dorobiłem się syna , a gdzie z ośmiolatkiem po górach brykać całymi dniami . Jednak co nasze , to nasze ,,, wiesz chyba z czasem umiera w nas ten pierwiastek młodości ,który przejawia się w szaleństwie, zrywności i niekalkulowaniu .

Pozdrawiam.

Fajnie ,że jesteś .

PS .

W lato jestem zaproszony do Norwegii( rodzina ). Zawsze było moim marzeniem zobaczyć norweskie fiordy ,,, a mi sie nie chce , wolałbym w domu na kanapie trawy się najarać i pozdwiedzać myślami Peru .

Sorry za off -top. Cierpie na ADHD i czasami jak się nakręcę to hamulce szwankują ;)pitolę i pitolę,,,,a miałbyc tylko komentarz do zdjęć,,,, no po prostu zaburzony ;)

Offf toppp ADHD, to nie tylko twój problem bracie :> MI to życie zniszczyło

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobraspisałeś w jakimś innym wątku ,że Ci smutno to pomyślałam ze napisz Ci fajnego komenta fajny jestes i czemu Ci ludzi brakuje, ładny z Ciebie chłopak poza tym:) a ja oglądam tenisa i inne bzdury przy okazji

Dzięki za dostarczenie mi pozytywnego bodźca :D Czemu ludzi brakuje? Przez moją introwertyczną naturę... ;) A ja właśnie oglądam skoki, za tenisem nie przepadam... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, nie mam, ale czy dwumetrowa gruba gałąź się liczy? Pamiętam jak ludzie dziwnie patrzyli, kiedy jechałem z nią w autobusie :D

sebo001, my tylko symulujemy, żeby się od szkoły wykręcić ;)

Chyba mam głupawkę... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przykro mi to czytać, długo już tak trwa? Jak chcesz zapraszam na priw...

Jak w podpisie, prawie 3 miesiące z tym, że dopiero teraz zaczynam leczenie na poważnie. Wcześniej trafiłem na szamana który w 1,5 miesiąca przetestował na mnie pół apteki a ja dzielny pacjent wszystko łykałem, dosłownie.

Carica Milika, jesteście w tym niezłe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi