Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Popiol, wybacz drobną złośliwość, ale mam alergię na chciałbym mieć takie problemy. Nie chodzę do psychiatry bez powodu, ale nie będę się licytować.

Arasha, skąd bierzesz tych adoratorów? To jakiś nowy, czy cały czas ten sam?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja slysze jak falszuje dlatego twierdze ze nie mam sluchu bo falszuje :)

Niektórzy ludzie co przychodzili do programu np. Disco Star albo do pierwszych edycji Idola nie mieli słuchu do tego stopnia, że nie słyszeli, że fałszują, babcia im mówiła, że ładnie śpiewają :mrgreen:

-- 06 gru 2014, 20:03 --

Usłyszeć, że jest w jakimś nagraniu fałsz o ćwierć tonu to nie jest wielka filozofia. Natomiast mnie na przykład o tyle słuchu muzycznego brakuje, że nie odtworzę melodii na instrumencie (chyba że metodą prób i błędów), ani nie skomponuję własnej piosenki. Chciałabym, ale wyżej pośladków nie podskoczę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, ooo! Inne spojrzenie, ale w tym też coś się czai. :P

:hide: znowu się czepia :time: Co wam tam się czai ?

-- 06 gru 2014, 21:04 --

Arasha, uwierzę, jak zobaczę

np.wspólne zdjecie na ludzie z forum

To przykro mi bardzo, będziecie musieli nie wierzyć, a ja - jakoś z tym żyć :bezradny:

Bo po pierwsze gościu mieszka daleko ode mnie, więc jak mamy sobie zrobić wspólne zdjęcie ???

A nawet jakbyśmy takie wstawili, to byście powiedzieli - a skąd niby mamy mieć pewność, że on z forum ? No i nie mielibyście tej pewności, bo on swoich zdjęć na forum nie wstawiał i robić tego nie zamierza !

Mnie wystarcza w zupełności, że ja mam ponad 20 jego zdjęć i zapewnienie o jego sympatii :P

Adieu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Joaszy piękne oczy 8) I w ogóle zatwierdzam pewną dozę tajemniczości w wyrazie oblicza, co w przypadku moich kryteriów oceny powierzchowności człowieka jest numerem jeden. :D

D@ri@nk@ uwielbiam czuć , to co czuje patrząc na Twoje rodzinne fotki. :D Wspaniałe masz te córy. :D

Elo ...... Ty chyba wiesz 8);)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi