Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Reiben czy Ty to widzisz? Komplement za komplementem, chociaż i tak pewnie w większości od zajętych Pań.

Jeszcze Cię to nie zdopingowało to napisania anonsiku. Długo byś chyba nie czekał na zgłoszenia, co?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monar,

Wybaczcie, że poniekąd jestem nieogarnięta tj. w piżamie i nieuczesana

Jeśli tak wyglądasz "nieogarnięta", to nie chce widzieć jak wyglądasz ogarnięta żeby nie wpaść w kompleksy :D

Fajny typ urody, nienachalny makijaż wg mnie bardzo in plus.

Dobra, nie będę słodzić - mów jaka szminka :D

Psiak słodki, na ostatnim zdjęciu wzrok mówiący "no dobra, dobra kończmy już tę sesję" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli tak wyglądasz "nieogarnięta", to nie chce widzieć jak wyglądasz ogarnięta

Chciałem napisać coś podobnego, ale zacząłem powątpiewać czy zabrzmi to przekonująco biorąc pod uwagę moje kiepski doświadczenie w temacie ;) Bardzo ładnie Monar i fajna psina- ma takie dostojne siwe wąsy :D

Reiben czy Ty to widzisz? Komplement za komplementem, chociaż i tak pewnie w większości od zajętych Pań.

Jeszcze Cię to nie zdopingowało to napisania anonsiku. Długo byś chyba nie czekał na zgłoszenia, co?

Obecnie bardzo daleko mi do szukania partnerki, może kiedyś. Jeszcze raz dzięki wszystkim za miłe komentarze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mów jaka szminka

No akurat ja mam inną technikę, czerwona kredka na całości ust, wycieram w chusteczkę, by nie był zbyt intensywny kolor, i od czasu do czasu szczypta błyszczyku na środeczek - ale to już niekoniecznie ;)

i fajna psina- ma takie dostojne siwe wąsy

Dokładnie! Są śliczne :105: Na żywo jeszcze piękniejsza! Tylko charakterek ma po właścicielce, a to nie na plus ;)

A Ty cos jakos tak dorosle wygladasz

Starość nie radość... :(

:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi