Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

eurydyka, wspaniałe.

ale co, okulary?

hahahah :P punkt dla Ciebie.

jetodik, lubudubu, dzięki, miło się czyta takie rzeczy :)

buka, ojezu, jakbyś mnie znała, to byś wiedziała, jak to określenie kompletnie do mnie nie pasuje :hide: ale fajnie, że przynajmniej zdjęcie może tak wyglądać, to budujące.. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

candy czytalam o tym i kupie to

hehe to czytasz

kasia

zaczelam brac tabletki z euforia ze wkoncu schudni biore je tydzien i nic nie chdne

Artus

Ludziom marzy sie dieta tabletkowa: te tabletki jedynie wspomagaja usuwanie nadmiaru wody; nie zastapia diety a tylko diete wspomoga. Nadwaga itp. nie polega praktycznie nigdy na calych kilogramach wody (nie ma sie co ludzic). Ale nadmiar wody to zawsze lekki nabagaz a przede wszystkim nieprzyjemne uczucia, doskiwerajace zwlaszcza w trakice diety.

ag

ja tez biore ponad 3 tygodnie nic nie schudlam stosuje diete biegam. wrecz zaczelam miec uczucie wzdetego brzucha. Na razie nie polecam

kasia

moge brac ten preparat wraz z tabletkami antykoncepcyjnymi? czy tabletki nie stracą na działaniu?

Kama

Ja również nie polecam . Stosowałam je przez cały miesiąc i powiem szczerze że żadnej różnicy nie widzę . Brak pozytywnych stron stosowania tych tabletek .

aaaaaaaaa

A dlaczego te tabletki polecane są kobieta przecież mężczyzną też puchną nogi???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to co mam zrobić z tą wodą w organiźmie? lekarz powiedział ze bzdury opowiadam i kazał mi jeść 5 posiłków dziennie, :roll:

Z tą woda od lekow za bardzo nie da sie nic zrobić niestety, ja przechodziłam to na mianserynie, po odstawieniu miansy wszystko wróciło do normy, oczywiście jesli nie moozna zastąpić leku innym a bez leku funkcjonowac to lepiej juz leki brac niż miec jazdy bez.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carols, buzia bardzo ładna :) Podoba mi się taki typ urody. Plus za brwi nie wyskubane na "najkę" :D

To są soczewki czy naturalny kolor oczu? Zawsze jasne oczy wydają mi się zimne.

(Jest jedna rzecz, która mnie zmierzwiła po zobaczeniu tego zdjęcia, ale może to tylko "tak wyszło")

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurdę myślałem, że to Carlos dał fotkę swoją i tak go komplementujecie :lol: . Dopiero jak na nią zerknąłem, to przeczytałem poprawnie - Carols :D

anna.anakaia,

Zawsze jasne oczy wydają mi się zimne.

Mnie również. I zawsze wydaje mi się, że prześwietlają mnie na wskroś. Nie mogę wytrzymać spojrzenia takich oczu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi