Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

dobra, wy tak pieprzycie, a ja mam problem kupić sobie dżinsy w sklepie, już myślałam, że będę musiała iść na ciążowy, wchodzę w 40 ale w h&m 40 już było za wąskie ... :roll: dzięki bogu gdzie indziej znalazłam, bo już zwątpiłam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Alienated, jak na Ciebie patrzę to budzą się we mnie takie uczucia, o których nie powinnam mówić, jako, że jestem w związku :mrgreen::twisted:

Łagodnie mówiąc masz ten typ urody, który pobudza zawsze wiele strun w mojej psychice i w moim poczuciu męskiej estetyki.

Czyli krótko mówiąc... miauuuuuuuuuuuuuuuuuu!

Buchacha :mrgreen: Nie no, pięknie napisane, podpisuję się pod tym :mrgreen:

A na tym zdjęciu w okularach tak powaażnieee :shock: Pan nauczyciel!

W kwestii koncertów, zabrzmi dziwnie, ale zdecydowanie bardziej na miejscu czuję się w galerii handlowej aniżeli na metalowym gigu :mrgreen::twisted:

Kyrie eleison! :hide: Apokalipsa!

Kiya, naucz mnie robić kreskę, o. :lol:

Sama nie umiem :mrgreen: Może kilka razy w życiu udało mi się narysować proste, w dodatku symetryczne kreski... Poza tym makijaż by Kiya nadaje się tylko do zdjęć, rozpływa się po 15 minutach :mrgreen:

tahela, świetne te zdjęcia! Czyżbyś miała naturalnie ciemne włosy? A na tym zdjęciu na którym nasz 15 lat skojarzyłaś mi się ze swoim awatarem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vett, dobrze, zdradzę Ci swój sekret... Kreski nad oczami robię... cieniem do powiek! :shock: Bierzesz patyczek kosmetyczny, nabierasz gruuubąąą warstwę cienia i walczysz! A potem "wymazujesz" czystą stroną wacika wszelkie niesymetryczne elemanta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

petruszka30, teraz się przypatrzyłem - ale masz ładne ząbki. :)

haha... w dobie kryzysu uznam to za komplement :D

wiec uginam kolanko i mowie z usmiechem dziekuje :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiya,

Mnie sie podobasz na wszystkich zdjeciach, napraw e tylko jest znaczna różnica. Na tym z makijażem i ta kreską, której nie umiem zrobić :twisted: jesteś jak taka młoda kobieta wylaszczona i drapieżnie walcząca o wszystko a na tych innych jak taka niewinna młodziutka dziewczyneczka , urocza i śliczna, którą łatwo skrzywdzić i tak niewinnie wyglądasz. Takie są moje odczucia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi