Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

that's racist B0M0kX9IMAAhXft.jpg

Niewielkie miasteczko w Alabamie. Na środku ulicy leży martwy Murzyn. Rozwalona bejsbolem głowa, osiem ran postrzałowych na tułowiu, połamane ręce i nogi. Szeryf patrzy na zwłoki, kiwa głową i mówi:

- Dwadzieścia lat jestem szeryfem i tak brutalnego samobójstwa jeszcze nie widziałem!

(nuff personal,ale czarnego hujmoru nie mogę odpuścić)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, przez ten Twój awatar (irytujący mnie tępym wyrazem twarzy tego faceta na nim, sorry ale wnerwia mnie odkąd ujrzałam) jakoś nie moglam sobie wyobrazić Ciebie z innym wyrazem twarzy. W dodatku niektóre Twoje wypowiedzi jakoś uzupełniały wrażenie z awatara a tu... normalny facet i ma fajne psy :)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moniko a jak sobie mnie wyobrażałaś, że tak odbiegam od Twoich fantazji? już dawno planowałem wstawić fotke, bo byłem to winien paru osobom które ja widziałem, a one mnie nie.

Inaczej: chłopak niski, przy kości, nieurodziwy.

A jest odwrotnie :) Pozdrawiam neona :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, Dzięki, we Francji powiedzieć do kogoś że jest sympatyczny ponoć traktowane jest jako potwarz ;)

Rosa26, Przecież z tego avatara bije moc, ten koleś wie czego chce i dokąd zmierza, a przecież jest niewidomy. Piesek jest tylko jeden mój, ale ogólnie obaj to wariaty ;)

*Monika*, Zabawne jak my musimy sie nawzajem na forum wyobrażać i jak mylne są te wyobrażenia. Pozdrawiam Monie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monika*, Muuuuuuuuuah ;*

NN4V, Do tego to jeszcze daleka droga, jeżeli w ogóle to możliwe.

Carica Milica, Tylko jako ciekawostke dodałem, gdzieś w artykule czytałem, że tam jak sympatyczny, to nudny, tylko nie wiem czy to nie odnosiło sie do samych kobiet i do wyższych sfer.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Liber8, :great:

Liber8, jakoś inaczej sobie ciebie wyobrażałam, ale ogólnie wrażenie pozytywne :)

thx, jestem piwniczniakiem, woda, mało światła, internet, w efekcie czego ewolucja zadziałała tak a nie inaczej :D

*Monika* foty marznie, mogłaś nie usuwać, chcemy nacieszyc oko jaknajdłużej, no nic poczekamy na następne, najlepiej z przestrzeni kosmicznej, takie w skafandrze, z logo NASA :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rosa26, Przecież z tego avatara bije moc, ten koleś wie czego chce i dokąd zmierza, a przecież jest niewidomy. Piesek jest tylko jeden mój, ale ogólnie obaj to wariaty ;)

A skąd Ty wiesz, że on jest niewidomy? Napisane ma na czole?

Dla mnie wyglada jakby chcial na sile zgrywac cwaniaka. Zadnej mocy w nim nie widze tylko zwykłe buractwo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi