Skocz do zawartości
Nerwica.com

MUNDIAL 2014 - Brazylia

marwil

Rekomendowane odpowiedzi

kupmitrumne, to dla mnie chleb powszedni tzw przystawka przed daniem głownym 8) a jak nie dotrzymasz obietnicy to spedzam kolonie u ciebie przez tydzien na twoj koszt !!! + kieszonkowe , niach niach

-- 18 cze 2014, 22:20 --

i pozamiatane 8) rabit aka prorok aka kulfon potwierdz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chorwacja- Kamerun 4:0 widziałem tylko skrót ale ten wynik chyba większa zasługa skłóconego i łapiącego kretyńskie kartki Kamerunu niźli wielka gra Chorwacji. Jak Afrykańczycy będą tak grali Brazylia przejedzie po nich jak czołg, ale skoro oni w ogóle nie chcieli jechać na ten mundial to ich postawa nie dziwi, nawet między sobą bili się na boisku, nie są godni grać na takim turnieju. Większość Kameruńczyków gra przecież w dobrych klubach Europejskich, gdzie zarabiają grubą kasę a oni się o kasę kłócą zamiast reprezentować godnie ten biedny kraj gdzie większość obywateli zarobi mniej przez całe życie niż oni w klubie przez tydzień.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dasz murzynowi rybę to weźmie rybę, dasz murzynowi wędkę to dostaniesz wpierdol ;p

Głupia ich federacja, gwiazdki bezkarne wiedziały, że są nietykalne i ultimatum szybko podziała, trzeba było odwołać wszystkich, którzy nie chcą jechać i powołać takich co by i za połowę tego pojechali, tyle, że dwie sprawy pewnie, naród kameruński durny i zamiast uznać to za dowód solidaryzmu z nimi oblewałby gównem, że nie może swoich herosów obejrzeć na telewizorku w szałasie, a druga rzecz, że sama federacja kameruńska pewnie do szpiku jest skorumpowana więc pieniędzy nigdy w niej nie ma ile potrzeba.

-- 19 cze 2014, 09:38 --

ceniłem Songa za to jaki postęp zrobił gwałtowny w czasach w Arsenalu, a później bez ambicji za kasą poszedł siedzieć w Barcelonie, a teraz to, to jednak gupi bambo jest :>

http://www.meczyki.pl/brzydkie_zachowanie_alexa_songa,37372,filmik.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Porażka Hiszpanii z Chile jest niezłą niespodzianką no i to że odpadli już w fazie grupowej a Chile chyba jeszcze zaszaleje na Mundialu. Jak na razie najbardziej przekonały mnie Niemcy i Holandia reszta to kwestia dyskusyjna :)

Ból fizyczny ma w sobie tyle dobrego, że jeśli przekroczy pewną granicę, zabija. Ból psychiczny, kiedy boli nas serce, zabija nas codziennie od nowa, jednak ciągle żyjemy. Paulo Coelho

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Porażka Hiszpanii z Chile jest niezłą niespodzianką no i to że odpadli już w fazie grupowej a Chile chyba jeszcze zaszaleje na Mundialu. Jak na razie najbardziej przekonały mnie Niemcy i Holandia reszta to kwestia dyskusyjna :)

Holandia w drugim meczu była dużo mniej przekonująca, dosyć szczęśliwie wygrała, jednak w ataku pozycyjnym za silni nie są a główną ich siłą jest Robben który jest jeśli chodzi o szybkość w jakimś innym wymiarze plus Van Persie w formie.

A co do Niemiec to zobaczymy jak poradzą sobie z mocno wybieganymi Ghańczykami i USA Klinsmana który na pewno zna ich słabe strony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś Anglia gra z Urugwajem jestem za Urugwajem ale raczej wygra Anglia która mimo porażki z Włochami zaprezentowała się przyzwoicie. A Urugwaj udowodnił że jednak nie przypadkowo dostali się na mundial dopiero po barażach, zero kreacji w linii pomocy, błędy w obronie a Suarez nie wiadomo czy zdrowy i w formie sam meczu nie wygra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.