Skocz do zawartości
Nerwica.com

123

umuntu

Rekomendowane odpowiedzi

Aurora92,

No tak mi też nie dałaś od razu. Musiałem trochę o to zabiegać. :D

magnolia84,

a tu ludzi przybywa..

A ubywać nie będzie. Po za tym i tak wszyscy wiemy, że tutaj dobierze się w pary tylko promil promila użytkowników. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ubywać nie będzie. Po za tym i tak wszyscy wiemy, że tutaj dobierze się w pary tylko promil promila użytkowników. :(

ale to by były zaburzone pary, więc może i lepiej :P

"balansuję wciąż pomiędzy pragnieniami zupełnej samotności, by czytać i pracować, a tak wielką potrzebą ludzkich gestów i słów."

Sylvia Plath 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dream*,

ale to by były zaburzone pary, więc może i lepiej

A wszyscy inni ludzie bez zaburzeń psychicznych jak dobrze wiemy tworzą zawsze znakomite związki do końca życia. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

magnolia84,

Dlatego ( i piszę tu o sobie) niektórzy nie mają rzeczywistego życia towarzyskiego. Sporo tu takich poznałem z resztą. A ubywać ich może chyba tylko poprzez kasacje kont, bo na pewno nie dlatego, że znaleźli sobie kogoś. :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dream*,
ale to by były zaburzone pary, więc może i lepiej

A wszyscy inni ludzie bez zaburzeń psychicznych jak dobrze wiemy tworzą zawsze znakomite związki do końca życia. :roll:

nie, ale mają na to większe szanse niż np. Border z DDA :P

"balansuję wciąż pomiędzy pragnieniami zupełnej samotności, by czytać i pracować, a tak wielką potrzebą ludzkich gestów i słów."

Sylvia Plath 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dream*,

nie, ale mają na to większe szanse niż np. Border z DDA

No tak, z tym się muszę zgodzić niestety.

Tamto poprzednie zdania jednak napisałaś w taki sposób, jakbyś uważała, że wszyscy zaburzeni nie powinni tego robić, bo to złe gdyż powstanie z tego para dwojga zaburzonych osób. Niech se będą zaburzeni, ważne by się kochali, chcieli i umieli ze sobą żyć. A taki co ma problemy psychiczne, zdrowego nie przyciągnie za Chiny w 95% (liczbę sobie wymyśiłem oczywiście) przypadków. Przynajmniej ja tak to widzę, więc trzeba szukać wśród "swoich".

-- 26 gru 2013, o 20:54 --

magnolia84,

:lol:

I to dwupłytowy. :lol:

-- 26 gru 2013, o 20:55 --

dream*,

brak problemów i wolność? :P

Żartujesz, prawda?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dream*,
nie, ale mają na to większe szanse niż np. Border z DDA

No tak, z tym się muszę zgodzić niestety.

Tamto poprzednie zdania jednak napisałaś w taki sposób, jakbyś uważała, że wszyscy zaburzeni nie powinni tego robić, bo to złe gdyż powstanie z tego para dwojga zaburzonych osób.

nieeee.. :) nie ma nic złego w miłości. Po prostu jeśli samemu się ma problemy z psych, to chyba łatwiejby było z osobą zdrową niż też z chorą, choć w sumie może nie? może wtedy zrozumienie i więź jest większa? sama nie wiem bo nie mam zbytnio doświadczenia w związkach. :)

dream*,

brak problemów i wolność? :P

Żartujesz, prawda?

nie :P ja jestem związkofobką więc lubię być sama, lubię ten stan kiedy czuję się wolna i niezależna, skupiam się na swoim życiu i o nikogo nie martwię :P u mnie niestety związki = problemy bo nie umiem budować poprawnych relacji z innymi ludźmi.

Sylvia Plath 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dream*,

Po prostu jeśli samemu się ma problemy z psych, to chyba łatwiejby było z osobą zdrową niż też z chorą,

Trzeba najpierw znaleźć taką zdrową co będzie chciała mieć zaburzonego partnera. Z tego forum znam (znałem) tylko jedną taką parę. Wszystkie inne są (były) złożone z dwojga zaburzonych osób.

może wtedy zrozumienie i więź jest większa?

Ano właśnie.

sama nie wiem bo nie mam zbytnio doświadczenia w związkach. :)

Ja też. Właściwie to zero, ale takie mam teorie na ten temat w mojej zaburzonej główce. :D

nie :P ja jestem związkofobką więc lubię być sama, lubię ten stan kiedy czuję się wolna i niezależna, skupiam się na swoim życiu i o nikogo nie martwię

Co Ty dziewczyno robisz w tym wątku? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi